• Potovanje v avtentičnost skozi svetlobo ter barve

   

  Om je bil primarni zvok, bog je rekel: bodi svetloba in bila je svetloba. Svetloba, ki se skozi prizmo lomi v barvah mavrice je jezik, ki ga razume in govori naša duša. Aura izhaja iz grščine in pomeni svetlobo, je dih, kvaliteta, ki jo oddaja prostor ali oseba in soma v grščini pomeni telo. Aura-Soma je svetlobno telo, telo sestavljeno iz barv, kvalitet. Ko sem pred 7 leti prvič opisala, kaj čutim, da je zame Aura-Soma, sem zapisala: toplina v območju srca, občutek, da sem prišla Domov.

  In v resnici Aura-Soma predstavlja bližnjico med našim fizičnim telesom, našo zemeljsko zavestjo ter dušo. Je hitra pot do svetlobe Doma, ki pomaga, da s spomnimo, kdo smo v resnici in zakaj smo prišli sem, na Zemljo v tem prostoru in času. Leta 2007 sem se prvič srečala z dvobarvnimi stekleničkami ravnovesja in še vedno dobim topel občutek okoli srca, ko vzamem v roke karkoli povezano z Aura-Somo.

  Včeraj zjutraj sem zapustila Dev Auro, prizemljitveno točko celotnega sistema, po tednu spoznavanja 72 angelov Kabale in medtem, ko je vlak brzel skozi angleško pokrajino, ki je bila tokrat obsijana s soncem, sem čutila, da zapuščam dom. In vendar je vedno z menoj, saj velik del mene Doma v resnici ni nikoli zapustil in je še vedno tam. Razmišljala sem o vsem, kar sem doživela v preteklih sedmih letih in kako močno se je z vsako stekleničko ravnovesja pred menoj odprla nova realnost. Kot bi vsakič prestopila iz ene dimenzije v drugo, slekla en del osebnosti ter si nadela novo, svežo energijo ter vstopila na nov nivo bivanja.

  Vedno znova me navduši in fascinira globina v katero mi Aura-Soma omogoča vstopiti in hkrati se mi vse skupaj zdi tako domače in samoumevno, saj znotraj sebe čutim sinhronost s celotnim sistemom. Danes vem, da je to sistem, ki mi pomaga, da se spomnim, okrepim ter ozavestim dejstvo, da sem v resnici duša, ki ima človeško izkušnjo in ne obratno.  Sem bitje svetlobe, ki presega fizične okvire telesnega, presega čas in prostor ter se spominja vsega, kar je izkusilo v vseh svojih oblikah. Barve kot osnovna vibracija Vesolja govorijo jezik, ki ga moja duša čuti ter izraža. Naloga moje osebnosti je, da se nauči tega jezika ter tako nemoteno komunicira s svojims vetlobnim bitjem. Barve v sistemu Aura-Some so utekočinjene energije s katerimi dvigam vibracijo ter dušni jezik približam svojemu človeškemu razumevanju, zavesti svojega uma, ki hoče razumeti.

  Te poti ne morem več zapustiti. Je pot za katero se je duša odločila, še preden je bilo spočeto fizično telo, še preden je bila rojena Manca Razboršek, ki je fizični nosilec energij. Še preden je bila Manca rojena, je bila na njeno pot nastavljena Aura-Soma, da ji pomaga, jo usmeri in spomni na to kdo je v resnici in od kod prihaja. In mi ponudi bližnjico do ozaveščenja lastnega svetlobnega telesa. Angeli so v moje življenje vstopili, da bi me pripeljali na to pot. Usmerjali so me tako, da nisem mogla zgrešiti in v zadnjih dneh so se angelske vibracije in jezik barv združile v spoznanje o holografski naravi Vesolja, kjer se v vsakem posameznem trenutku razkriva čudovita mojstrovina Univerzuma.

  V zadnjem tednu sem v Dev Auri sredi angleškega podeželja, med ogromnimi kristalnimi sferami začutila vibracijo angelov ter Aura-Some sočasno ter ugotovila, da v resnici ni razlike – angeli so barve in barve so angeli. Povezava, ki me je še posebej navdušila je bila prizemljitev tega dejstva skozi povezanost s fizičnim DNK. V človeškem telesu je 22 aminokislin (20 + 2 dodatni, ki so jih odkrili šele pred kratkim), v hebrejski abecedi je 22 črk ( še dodatna zanimivost – v Tzolkinovem koledarju je 20 majevskih pečatov, povezava je tudi z I-chingom in tarotom...) in to, kar danes odkriva znanost, je v kabalističnih spisih že stoletja osnova. 4 aminokisline sestavljajo sestavljajo kromosome, ki oblikujejo DNK (4 energetski nivoji, 4 elementi...) – khroma v grščini pomeni barva in soma je telo, kar pomeni, da smo ponovno pri Aura Somi!

  Izgovarjanje črk, imen ustvari zvok, ki neposredno nagovarja naše celice. Angeli kabale tako prinašajo spremembe na celični ravni, ko vnašajo barve v naš fizično-energetski sistem. Telo harmonizirajo ter omogočajo, da sprejme več svetlobe in nas tako pripelje bližje našemu svetlobnemu telesu, barvam lastne duše oziroma omogoči duši, da se njena zavest vgradi v naše fizične celice. Postanemo avtentičen izraz lastne duše. (Kako lahko s pomočjo aminokislin izboljšamo zdravje ter povezanost s Kabalo najdete na tej povezavi)

  Vsak človek nosi v sebi del božanske narave, ki se izraža skozi angele. Končnica –el pomeni v hebrejščini božji, od boga. Tako angeli niso ločeni od nas, ampak so del naše energije, aspekt naše prave narave, ki jo aktiviramo s pomočjo zvoka ter barv. Tako spreminjamo svojo lastno fizično ter energetsko strukturo. Še toliko bolj to drži za angele, ki so nam najbližje, ker so neodtujljiv del vibracijskega podpisa naše duše.

  Kabala razlaga, da ima vsak med nami 3 angele, ki so z nami od našega rojstva dalje, saj smo se rodili skozi njihovo energijo (poleg astroloških ter drugih energetskih vplivov). Ti trije angeli so z nami na našem potovanju skozi trenutno inkarnacijo in nam nudijo podporo pri odkrivanju svoje resnične narave, kvalitet našega svetlobnega bitja. Ko poznamo njihovo ime, poznamo vibracijo ter s tem frekvenco naše lastne angelske narave.

  Aktivacija teh angelskih energij nam omogoča, da presežemo pogojevanje ter vzorce po katerih delujemo kot posledica vzgoje, okolja v katerem živimo ter nerazrešene karme. Šele, ko se osvobodimo pogojenih vzorcev (pa naj bodo čustveni ali mentalni) in presežemo pogojnost vsiljeno s strani okolja, šele takrat začnemo delovati v skladu z lastno svobodno voljo. Takrat slišimo notranji glas, šepet duše, ki nas vodi skozi življenje in začnemo ZAVESTNO IZBIRATI, sprejemati prave odločitve ter zanje resnično prevzemati odgovornost. Postanemo svobodno svetlobno bitje, ki kreira iz lastnega notranjega navdiha v skladu s hotenjem svoje dušne energije ter poslanstva.

  Vsi smo na tej poti dozorevanja ter prežemanja zavesti z zavestjo lastne duše. Nekateri potrebujejo dlje časa, da se zbudijo iz pogojenih vzorcev, drugi manj, nekateri več življenj, drugi manj. Nekatere poti so bolj naporne, druge manj. Hvaležna sem, da sem našla Aura-Somo, ki me hitreje in manj naporno pelje do ozaveščanja sebe, vseh svojih delov, v različnih dimenzijah, smereh časa in prostora. Omogoča mi prave pospeške in skrbi, da so zmenki z mojo dušo bolj jasni ter pot bolj gladka, lahkotnejša in radostna. Sistem mi omogoča, da imam na voljo vso potrebno podporo ter pogum in zaupanje, da naredim potrebne spremembe, izpustim in odpustim nepotrebne vzorce ter navezanosti, da lahko slišim in upoštevam tihi glas znotraj sebe (ki postaja v bistvu čedalje glasnejši) ter ustvarjam Življenje na lahkoten, ljubeč ter igriv način.

  Vsi nosimo v sebi kode naših angelov. Da sem prišla do svojih je trajalo celo desteletje. Potovanje, ki ga ne bi želela zamuditi, toda včasih si želim, da bi vse to vedela in znala že prej. Da bi mi kdo pokazal ter povedal, kako enostavno je lahko. Da bi imela tisti pravi potisk in podporo za še hitrejše potovanje v lastno svetlobo. Toda hvaležna sem, da sem sedaj lahko jaz tista, ki ti to omogoči, če želiš in čutiš, da porebuješ nekaj konkretnega, da te premakne hitro in lahkotno. Da se otreseš odvečne prtljage ter aktiviraš svojo angelsko naravo, angelske kvalitete, ki so že v tebi.

  Angeli lahko letijo, ker življenje jemljejo igrivo in lahkotno in zanje ni nič težko in jih zato nič ne vleče k tlom. Aktiviraj svojo angelsko naravo, dogovori se za zmenek s svojo dušo in naj te barvni ključi vodijo skozi življenje. V življenju nič ni naključno, vse je na ključ!

 • VIP angelski dan razkrije tvoje 3 angele, ki te spremljajo v tem življenju, sodelovanje z njimi in aktivacija njihovih kvalitet poskrbita za transformacijo na vseh nivojih.

  VIP angelski dan

  VIP angelski dan

  VIP angelski dan

  VIP angelski dan razkrije tvoje 3 angele, ki te spremljajo v tem življenju, sodelovanje z njimi in aktivacija njihovih kvalitet poskrbita za transformacijo na vseh nivojih.

  VIP angelski dan

 • Aura-Soma konzultacija ob izboru stekleničk ravnovesja te popelje na zmenek s tvojo dušo, aktivira tvoje barve, kvalitete, ki jih nosiš v sebi.

  Zmenek z dušo

  Aura-Soma zmenek z dušo

  Aura-Soma zmenek z dušo

  Aura-Soma konzultacija ob izboru stekleničk ravnovesja te popelje na zmenek s tvojo dušo, aktivira tvoje barve, kvalitete, ki jih nosiš v sebi.

  Zmenek z dušo