• Angeli mojega življenja

 • Lansko leto sem v nekem trenutku, v rahli aroganci razmišljala, da sem angele že 'prerastla', da to ni več moja pot. Kako sem se motila! Ne samo, da so me potisnili v pripravo knjige, ampak sem ponovno pričela voditi meditacije in angelske delavnice. Zato verjamem, da je čas, da predstavim moj pogled na posredovanje informacij s strani Angelov in duhovnega vodstva.

  Smo ustvarjalci, kreatorji svojega življenja in ne samo pasivni opazovalci lastne usode. V vsakem trenutku imamo možnost izbire. Mi sami smo tisti, ki se odločamo, kako se bomo v določenih okoliščinah odzvali na dogodke in osebe. Zato lahko tudi v najtežjih, bolečih in temnih trenutkih najdemo globlji pomen in višji namen.

  Ko postanemo zavestni, da smo kreatorji svojega življenja, takrat imamo moč, da vstopimo v svoj polni potencial, se naučimo lekcij, ki smo si jih sami zadali in prepoznamo povezanost vsega in vseh, ki so nas do teh lekcij privedli. Lahko se veselimo svojih zmagovitih trenutkov in dopustimo, da se odpremo lastni duši. Takrat vidimo, da ima vse svoj namen in na svoji poti skozi življenje najdemo smisel in v njem veselje.

  Angelski vpogled v situacije, v katerih se nahajamo, je pogled s širše in višje perspektive. Je potrditev modrosti in znanja, ki že leži v nas samih. Angeli in naše duhovno vodstvo nam na ljubeč način nastavijo zrcalo, v katerem prepoznamo svoj pravi jaz in uvidimo, kaj se nam pravzaprav dogaja. V procesu angelskega svetovanja ali krajšega ridinga dobimo potrditev tistega, kar pravzaprav že vemo, vendar potrebujemo zunanjo potrditev. Sporočilo, ki ga prejmemo nas navdihne in navda z novim upanjem na poti po kateri hodimo ali želimo nanjo stopiti, prinese nam jasnost glede tega, kar potrebujemo vedeti, da se lahko premaknemo naprej, z večjo samozavestjo.

  V procesu kateregakoli svetovanja ali izvajanja terpaije,  se povežem z vašimi Angeli in duhovnim vodstvom in skozi svoje intuitivne kanale prejmem informacije v obliki slik, občutkov ali besed, ki vam jih predam. Prejmem tudi informacije o tem, kam vas vodi vaša pot, glede na energijo v kateri se trenutno nahajate. Vendar to ne pomeni, da se bo to uresničilo, saj imate v vsakem trenutku možnost svobodne volje in spremembe. Ker se naša prihodnost sproti ustvarja, na podlagi energije v sedanjosti, ni vedno mogoče vsega predvideti. Prav tako je včasih pogled v prihodnje dogajanje namenoma zastrt, če bi to ogrozilo našo osebno in duhovno rast. S tem, ko pridete na svetovanje, mi dovolite, da skozi vaše energetsko polje stopim v stik z vašimi angeli in duhovnim vodstvom.

  Količina in kakovost informacij, ki jih prejmem od vaših angelov in duhovnega vodstva, je odvisna tudi od vaše pripravljenosti sprejeti te informacije. Situacije, ki jih nosite v energetskem polju in vprašanja, ki vas najbolj tarejo, so tista, na katera prejmete odgovore. Včasih se zgodi, da pridete z določenim vprašanjem v mislih, v energetskem polju pa nosite zapis veliko bolj kompleksne situacije, ki je potrebna razrešitve. Takrat bo vaše duhovno vodstvo predalo informacije povezane s situacijo in ne vprašanjem, ki ste ga imeli le v mislih.

  Informacije, ki jih prejemam zame osebno nimajo pomena, šele ko jih predam vam, jim vi date pomen in vključite v svoje situacije oz. življenje. Skupaj tako sestavimo mozaik, jasno sliko, energetski odtis vaše trenutne situacije. Angeli in duhovno vodstvo predajo tudi informacije, ki vam pomagajo pepoznati potencial, ki ga nosite v sebi, vnedar je od vas samih odvisno ali ga boste aktivirali. Vi sami prevzamete odgovornost kaj boste storili s prejetimi informacijami in kakšno bo vaše nadaljnje delovanje. Angeli in duhovno vodstvo, vam ne bodo posredovali informacij ali odgovorov na vprašanja za druge osebe (npr. mati želi vedeti ali se je hčerka poročila s pravo osebo?). kakršnokoli Angelsko svetovanje ali riding vam nudi širši vpogled v vaše življenje in ga nikakor ni mogoče enačiti ali celo zamenjevati s prerokovanjem ter mu pripisovati napovedovanja prihodnosti.

  V destetletju dela z Angeli sem že precej prečistila svoja energetska telesa in moja senzibilnost mi omogoča, da zaznavam angelske energije, energije mojstrov ter različnih bitij svetlobe, ki se mi predstavijo, kadar vstopajo v moje energijsko polje. Zaznavam razlike med njimi in kadar delujejo skozi mene, se ponavadi čudim tej modrosti, ki zagotovo ni prišla IZ mene, ampak SKOZI mene. Zato z vsako stranko neizmerno uživam, saj se vedno naučim kaj novega. Zato je to moja pot in zato mi angeli lansko leto niso pustili, da bi jih „prerastla“ in pustila za sabo.  In za to sem jim vsak dan sproti neizmeno hvaležna.

   

  P.S. Če kliknete spodaj, izveste več o knjigi Angelski svetilniki

 • Posebna meditacija, ki bo integrirala vse pretekle aktivacije, ki ste jih že doživeli.

  Povej več

  Aktiviraj svoje angelsko telo 11.11. ob 18h

  Aktiviraj svoje angelsko telo 11.11. ob 18h

  Posebna meditacija, ki bo integrirala vse pretekle aktivacije, ki ste jih že doživeli.

  Povej več