• Ponedeljkov angelski navdih

 • Angelski navdihi z Manco

  Vsak ponedeljek vas pričaka nov angelski navdih za prihajajoči teden.

 • Danes imam cmok v grlu, ko tole pišem. Del moje duše, ki nosi v sebi spomin na vsa tista življenja, ko je bila ranjena, ker se je želela izraziti,...

  Beri dalje

  Če te vprašam, kolikokrat si privoščiš nekaj prav za sebe – celostno na vseh nivojih – kakšen bi bil tvoj odgovor? Enkrat na leto? Dvakrat? ...

  Beri dalje

 • Z angeli in njihovimi energijami sodelujem že več kot 15 let. Tako kot vodijo mene osebeno, preko mene vodijo tudi druge ljudi. Z menoj so pri vsem, kar počnem in zame je njihova prisotnost tako naravna kot zrak, ki ga diham.

  Angelski svetilniki so v celoti kanalizirana sporočila, ki so nastala na prošnjo žensk, ki so potrebovale nežno pomoč in podporo svojega angelskega in duhovnega vodstva. V njih se zrcali energija vsake ženske, njenih strahov, upov dvomov pa tudi veselja, radosti, potrditve in ljubeče podpore.

  VEČ O KNJIGI IN DOGODKIH POVEZANIH Z ANGELSKIMI SVETILNIKI

  Namen je Angelskih svetilnikov je, da vam kot vaš osebni kompas pomaga, kadar izgubite smer. So način komunikacije angelov z vami. So način, da vam angeli povedo: »Tukaj smo in tole ti sporočamo«.

  Svetilnike lahko berete kot knjigo, po poglavjih ali kot intuitivni vodnik, ko potrebujete angelsko vodstvo. Angeli z vami govorijo skozi vsako sporočilo v tej knjigi. To je njihov način komunikacije z vami. Enkrat vam bo zazvenelo nekaj, drugič nekaj drugega. Ključno sporočilo pa je, da nikoli niste sami, vedno so ob vas.

  Za naročilo kliknite na spodnji gumb, ki vas bo popeljal do naročilnice.

   

  knjiga Angelski svetilniki

 • Med branjem Angelskih svetilnikov sem našla odgovore na vprašanja predvsem glede razmerij z moškimi. Večkrat sem prebrala poglavja o tem in to mi je pomagalo, da sem razumela širšo sliko in kar naenkrat vse videla drugače. Ne več boleče, z jezo in zamero, ampak z ljubeznijo in razumevanjem. Vseprisotna ljubezen, pozitivne vibracije, zaupanje. Tega dandanes močno primanjkuje.

  Barbara, Ljubljana

 • Imela sem občutek, kot da so poglavja napisana ravno za mene, za mojo trenutno situacijo. In res se me je dotaknila vsa ljubezen, ki se jo da čutiti med besedami. Resnično bi se rada vsem vam zahvalila za tako čudovito knjigico, polno ljubezni, nežnosti in topline. Hkrati je zelo življenjska in je lahko v resnično oporo. Hvala za prečudovit izdelek in hvala ker ste, hvala angeli, ker bedite nad nami.

  Manneira, Ljubljana

 • Potebno je odpreti srce. To besedno zvezo sem velikokrat slišal, nisem pa vedel kako. Enako je z besedo Ego. Ego sem ozavestil in ga čutim. Vem, da je še dolga pot, da ga bom obvladal. Po tej prebrani knjigi, sem prepričan, da sem bližje odprtju srca in ozaveščanju starih, v sebi zakoreninjenih vzorcev. Rad se imam, z veseljem se pogledam v ogledalo in se nasmenim svoji lepoti. Neverjeten napredek.

  Matej, Ljutomer

 • Intenziven dan v angelski prisonosti in individualni angelski tečaj.

  PROGRAM

  Angelski VIP dan

  Angelski VIP dan

  Intenziven dan v angelski prisonosti in individualni angelski tečaj.

  PROGRAM

 • Angeli, ki te spremljajo v tem življenju so del tvojega DNK. Ugotovi, kateri so.

  Povej več

  TVOJI OSEBNI ANGELI

  TVOJI OSEBNI ANGELI

  Angeli, ki te spremljajo v tem življenju so del tvojega DNK. Ugotovi, kateri so.

  Povej več

 • Tvoj osebni pogovor z angeli. Prevajam njihova sporočila, ki postanejo tvoj kažipot.

  Kaj je riding?

  Osebni angelski riding

  Osebni angelski riding

  Tvoj osebni pogovor z angeli. Prevajam njihova sporočila, ki postanejo tvoj kažipot.

  Kaj je riding?