• 72 angelov Kabale in aktivacija tvoje lastne angelske narave

  Kabala je starodavna ezoterična modrost, zemljevid, ki kaže pot do samoizpopolnitve, je božji načrt stvarstva. V 12. stoletju je bil najden rokopis v katerem je razkritih 72 kvalitet, ki sestavljajo sveto telo stvarnika in jih predstavljajo imena 72 angelov. Svetih 72 angelov je alkemična substanca, ki spreminja način na katerega živimo. Na angele gledamo kot na izraz božanskega načrta, ki se izraža skozi vsakega posameznika. Vsi smo namreč izraz božanskosti, del Stvarnika, ne glede na to kdo smo in od kod prihajamo. Vibracija angelov sooblikuje naše svetlobno telo, ki predstavlja direktno komunikacijo s Stvarnikom. Več o angelih in Kabali.

  V sistemu Aura-Some predstavljajo energije 72ih angelov ključe do nebes, prinašajo mir, notranji vpogled ter blaženost. So sila božanske svetlobe, ki nas ustvarja ter na zemeljski nivo prinaša informacije, skozi katere se duša izkuša. Angelske energije so znotraj vas in vse, kar morate storiti je, da jih ozavestite ter aktivirate. Da jih povabite v svoje življenje in jih integrirate, da postanejo del vas samih.

  Da ne bo zvenelo vse preveč ezoterično, še nekaj bolj zemeljske razlage. Vsak med nami ima 3 angele, ki ga spremljajo v trenutni inkarnaciji in se jih identificira glede na datum in uro rojstva.

  Angel varuh skrbi za naše fizično telo in aktivnosti povezane s fizičnim nivojem. Pomaga nam, da energije izražamo na konkreten način, skozi otipljive vsakodnevne aktivnosti. Skrbi za našo regeneracijo ter zdravje.

  Srčni angel je varuh našega duhovnega telesa in srčnega prostora, skozi katerega se izraža energija ljubezni. Njegova energija nas povezuje z možnostjo duhovnega prebujenja ter povezave s poljem ljubezni. Božja milost in sposobnost ljubezni do sebe, sta njegova domena.

  Intelektualni angel predstavja vibracijo našega mentalnega telesa. pomaga nam, da postanemo bolj jasne, da se informacije znotraj mentala bolje reorganizirajo in čisti nepotrebno mentalno navlako. Njegova energija nas spodbuja, da znanje, ki ga imamo povežemo z notranjo modrostjo.

  Delo z 72 angeli Kabale je transformacijski proces, ki nam pomaga, da spremenimo in uskladimo vibracijo z našo angelsko naravo. S tem, ko ozavestimo ta del v nas, se prične alkemično usklajevanje ter krepitev svetlobnega telesa.

  V vsakdanjem življenju to pomeni notranjo umiritev, bolje slišite kaj vam sporoča vaša duša, lažje se uskladite s svojim namenom in poslanstvom, predvsem pa dobite podporo in zavedanje, da nikoli in nikdar niste sami.

  Naj bo srečanje z vašimi osebnimi angeli prijetna ter konkretna izkušnja, ki vam bo spremenila življenje. Zato vam omogočam posebno AKTIVACIJO VAŠE ANGELSKE NARAVE, ki obsega:

  • individualna aktivacija in uglasitev osebnih treh angelov
  • navodila za konkretno delo s temi energijami
  • osebni angelski portret

  Aktivacija traja eno intenzivno uro, potrebno je predhodno naročilo. Cena je 75€, skupaj z osebno stekleničko vašega angela pa 110€. Če se odločite še za dodatni osebni angelski riding, ki traja 30 min, je skupna cena 140€.

  Za srečanje s svojimi angelskimi prijatelji pošljite mail na info@manca.si ali me pokličite na 040 888 978, za identifikacijo vaših angelov potrebujem datum in uro rojstva.

  Angelska aktivacija vaše angelske narave, angelski riding ter osebni tečaj dela z angeli je del VIP angelskega dneva, celodnevnega druženja z angeli za vse tiste, ki želite vedeti vse o angelih in vaši povezavi z njimi v enem dnevu.