• Angelski svetilniki

 • To je moja najljubša definicija angelov, teh čudovitih bitij svetlobe, ki so vedno ob nas, da nam pomagajo. Moje doživljanje angelskih energij je predvsem izkustvene narave. To pomeni, da jih čutim, vem kdaj so ob meni, njihova sporočila pa dobivam kot slike, ideje in uvide.

  Ljudje smo bitja Svetlobe, ki vibrira na različnih nivojih. In, ko svojo zavest dvignem na višjo vibracijo lahko angele, mojstre in druga bitja svetlobe vidim, slišim, občutim in od njih prejemem potrebne informacije ter uvide, ki vam na ljubeč način pomagajo razumeti situacijo v kateri se nahajate in možnosti, ki so vam na voljo za izhod iz nje.

  Kanaliziranje doživljam kot prevajanje sporočil iz višjih vibracij, ki jih posredujejo angeli in duhovno vodstvo. Postanem kanal, ki jim da na voljo svoje telo, da predajo ljubeče sporočilo za tiste, ki sami še ne zaupate svojim intuitivnim sporočilom.

  Z angeli se pogovarjam vsak dan. Včasih slišim njihove odgovore zelo jasno, drugič mi odgovorijo skozi situacije ali pa preprosto poskrbijo, da jih čutim in se zavedam, da so z menoj. Pravzaprav so zame nekaj tako vsakdanjega kot zrak, ki ga diham. Konec koncev jih vdihujem. V vsa svoja telesa. So del mene. Skupaj smo se prebili skozi marsikateri izziv in vedno mi pomagajo, da v vsaki situaciji najdem pravo lekcijo, me pripeljejo do pravih ljudi in mi priskrbijo marsikateri prost parkirni prostor. Predvsem pa mi pomagajo zaupati, da je vedno in povsod za vse poskrbljeno.

  In knjiga je napisana po njihovem nareku. Vsebuje informacije, ki so namenjene prav vsaki ženski (in tudi bolj pougumnim moškim), saj spodbujajo zavedanje, da nismo sami, da imamo vedno na voljo pomoč in podporo.


  Manca Razboršek

  Naroči svoj izvod knjige

 • Manca Razborsek je napisala cudovito knjigo.. Takoj, ko sem jo odprl sem naletel na zanimiv stavek

  Posted by Smiljan Mori on Tuesday, September 1, 2015
 • Rada bi se vam zahvalila za prečudovit petkov Angelski večer z harfami v Mariboru in predstavitvijo knjige Angelski svetilniki zelo sem navdušena da so me moji Angeli vodili do te knjige. Zelo lepa naslovnica te knjige in te prečudovite barve zelo pozitivno vplivajo na moje počutje.Zdaj pa še bom opisala moje občutke ko držim to kjigo v rokah kaj čutim. Vesela sem ko berem to kjigo takrat čutim moje Angele ,da so ob meni da me obdajo z toplino prijetnim ščemenjem in vem, da sem na pravi poti ko odprem spodbudne besede v knjigi po svoji intuiciji in vidim da sem že marsikaj premagala v svojem življenju in se poleg ob branju tudi zjokala ker sem našla zelo spodbudne besede vsako besedo ko preberem jo začutim saj neznam opisat kako je ta kniga res nekaj posebnega in vsa poglavja so krasna in spodbudna za življenje za vsak dan in lepo je ko jih prosim za Angelsko vodstvo in konstantno odprem isto poglavje in ga začnem z veseljem prebirat in te spodbudne besede da ne govorim ko sem odprla vsako poglavje po svoji intuiciji ko sem zagledala te prečudovite slike kako so umetniške prečudovite nekaj posebnega,da se neda opisat in da vidim kako pozitivno vplivajo na moje počutje ko jih pogledam čutim kako zdravilno vplivajo na moje počutje iskrene čestitke za prečudovite Angelske slike v tej knjigi. In vsak dan se pogovarjam z mojimi Angeli varuhi , Nadangeli prosim jih naj me varujejo in naenkrat zagledam vsak dan kako mi sporočajo da so tukaj ob meni 444 na avtomobilskih tablicah na uri se ponavljajo 44 vsepovsod takrat sem zelo vesela in moja energija lepo izžareva odznotraj na zven povejo mi po občutkih kdaj naj bom previdna takrat začutim notranji glas da se naj za trenutek ostavim in se jim kar za vsako okoliščino sproti zahvaljujem v mojih mislih in mojih molitvah na cesti ker rada kolesarim in še bi lahko naštela.Moj največji korak v življenju je, da sem se začela cenit, spoštovati, ljubit sebe , postavit na prvo mesto, da mi gre boljša komunikacija z ljudmi, premagovat strahove in prenehat obremenjevat z okolico kaj si misli o meni in prisluhnit sebi poslušat modro vodstvo svojega srca. Lep Angelski pozdrav

  Anja, Maribor

 • Med prebiranjem knjige, ki je zelo srčno in odprto napisana, sem našla povezavo z našim izvorom. Izvorom vsakega. Tistim, ki nam je vedno odprt in na voljo. Tistim, do katerega vedno ravno prav sežemo in imamo vedno dostop. Do tam, do izvora naše srčnosti in izvora naše moči. Na dlani ga imamo. Povsem naš je, a se tega največkrat niti ne zavedamo. Ker ne verjamemo ali ne upamo verjeti, da je lahko tako preprosto. da je dano in dosegljivo vsem nam. Vsakemu posebej na njegov poseben način. Da vse že vemo in zmoremo. Le poslušati in slišati moramo. In to je, ko se nam tako močno vklaplja naučei um, zelo težko, ali zelo preporsto, ko dojamemo in si upamo. Slišati se. In slišati jih. Angele.

  Alenka, Radomlje

 • Angelski svetilniki so bili zame čudovito darilo in pravo sporočilo ob pravem času. Od ločitve naprej že eno leto dnevno preigravam vloge izdane, prevarane, zlorabljene, izigrane ženske in se srečujem s svojimi strahovi in čustvovanji, za katere sploh nisem vedela, da so v meni. Ob branju svetilnikov sem jokala in jokala..., odgovori so bili kot naslovljeni name, preprosti, enostavni in jasni..., samo to zavedanje je potrebno integrirati v svoje življenje. Včeraj sem jih šla ponovno prebrat in glej, solze so spet tekle ob tako ljubeči podpori.

  Marjeta, Kranj

 • Pri prebiranju knjige Angelskih svetilnikov sem dobil potrditev, da se tisto kar razmišljam, zgodi. Dogaja se mi, da se moje trenutno razmišljanje, zgodi v roku nekaj minut. To razumem kot namig, kako naprej. Čedalje bolj se zavedam, da nam vesolje ali Angeli pošiljajo namige za pot naprej. Napredek je viden, saj te namige začutim in ozavestim. Z odprtjem srca, jih bom pa tudi popolnoma razumel in jim sledil. Vem, da je še dolga pot, da ga bom obvladal. Po tej prebrani knjigi, sem prepričani, da sem bližje odprtju srca in ozaveščanji starih, v sebi zakoreninjenih vzorcih. Rad se imam, z veseljem se pogledam v ogledalo in se nasmenim svoji lepoti. Neverjeten napredek.

  Matej, Ljutomer

 • Med prebiranjem se me je najbolj dotaknilo poglavje Partnerski odnosi - odpiranje svojega srca partnerju v celoti in z brezpogojno ljubeznijo; poskušati prizadetost, ki jo občasno čutim obrniti v pozitivno smer in verjeti, da je vsaka stvar za nekaj dobra komunikacija med partnerji, povedati želje, duša dvojčica, sprejeti partnerja kakršen je sprejeti sebe z ljubeznijo (se mi zgodi, ko sem na tleh in me partner vztrajno podpira, in ko se mu spet odprem, začutim ljubezen do sebe, da sem vredna njegove ljubezni in dajem ljubezen), velikokrat imam občutek, da mi angeli pomagajo na tak način in verjamem v njih in jih spoštujem, ker se mi je velikokrat zgodilo, da so se mi odprle nove poti, nove situacije, katere sem večinoma tudi sprejela.

  Irena, Kamnik

 • Zelo zanimivo, ko sem brala prvi del knjige sem imela občutek kot bi brala svoje življenje, tako zelo podobno doživljanje.O temi partnerska razmerja se povsem strinjam (danes se zavedam kako zlatega moža imam). Vsak trenutek se obračam na duhovno vodstvo, dobivam krasne priložnosti, a se zelo zatikam,ne znam jih izpeljati. pri branju besedila se čuti da je zadaj duhovno sporočilo, voditelji ki govorijo in je Manca kanal, ki prevaja. Globoko se me je dotaknila točka obilja, ko stopam iz roba cone udobja- ali bom zgrmela v prepad ali bom poletela kot ptica.

  Mihelca, Laško

 • V poglavju o partnerstvu sem se našla. Ravno v pravem času sem knjigo dobila v roke, da sem se sploh vprašala, kakšnega partnerja si želim in kakšna moram sama postati za to, da bo tak partner prišel v moje življenje. Na splošno pa je v vsakem poglavju nekaj, v čemer se zlahka najdem. Najbolj se me je dotaknila zgodba o odhodu na žur, ko bi prišlo do trčenja, če ne bi tarkrat Manca prehitro vozila in je policist ne bi ustavil...Vse se vedno zgodi z nekim razlogom. Hvaležna sem za e-knjigo Angelski svetilniki, ker sem dobila odgovore na marsikatero vprašanje.

  Simona, Ljubljana