• Avtentična Yin Akademija

 • Avtentična ženska je iskrena sama s seboj. Pripravljena se je soočiti s svojimi strahovi, svojo bolečino in svojo senco. In nato prostor, ki ga izprazni napolni s svetlobo svoje ženske duše.

   

  Ko si resnično močna na ženstven in avtentičen način, takrat s svojo energijo spodbujaš in navdihuješ druge, da si upajo biti veliki, pogumni in čudoviti na način, ki jih opolnomoči. Brez strahu. In svet potrebuje takšne ženske.

 •  

  AYAkademija je namenjena tistim, ki iščete pot ven iz vedno enih in istih vzorcev pa ne veste KAKO to storiti. Tistim, ženskam ki veste, da je čas, da se premaknete pa iščete konkretne rešitve.

  Avtentična Yin Akademija je namenjena aktiviranju in negovanju tvoje avtentične ženske energije. Tvoja zmožnost živeti kot ženska v harmoniji s celotnim svetom in nanj vplivati s svojo pozitivno energijo je pogojena s tem, koliko tvoje avtentične energije izražaš vsak dan.

  -  Spoznaj, aktiviraj in neguj svojo avtentično žensko energijo.
  -  Ozdravi najpomembnejši odnos v tvojem življenju: tvoj odnos do sebe.
  -  Zaljubi se v svoj Yin in postani utelešena Ljubezen.
  -  Skreiraj življenje, v katerem neznansko uživaš dan za dnem.
  - Soustvarjaj zdravo povezovalno žensko skupnost, kjer se prebujajo sodobne Boginje.

  Naučila se boš, kako uporabljati in negovati svojo žensko energijo, kako se povezovati z neizčrpnim virom lastne energije ter kako utelešati in živeti ljubezen.

  Ko pridejo priložnosti, ne moreš izbirati. Enostavno moraš biti pripravljena. Ne moreš prestaviti in priložnosti reči: "nisem pripravljena nate, imam še veliko za postoriti, preden prideš na vrsto" (pa naj bo to idealna zaposlitev, popolno razmerje, sanjsko življenje, obilje). Življenje ne deluje na tak način. Ko pride priložnost, jo moraš zagrabiti. Pa če misliš, da si pripravljena ali ne. Ne moreš racionalno razmišljati v smislu za in proti, slediti moraš svojemu notranjemu impulzu, svoji notranji modrosti. To je ena najstrašnejših stvari, s katerimi se srečaš: ko rečeš DA in si pri tem iskrena glede tega, kako močno si v resnici tega želiš. In potem pride priložnost in..., če je ne zgrabiš odide. Boš tokrat vstopila na vlak ali spet našla izgovore?

 • PROGRAM Avtentične Yin Akademije

  Za že 4. generacijo žensk bo AYA odprla svoja vrata v oktobru 2018. Odlašanje še nikoli ni pripeljalo do rezultatov, zato naredi korak v svojo avtentično ženstvenost.

  Več o programu AYAkademije