• Letos je prelomno leto za ženske in žensko energijo v Sloveniji. Delovati smo začele po novih paradigmah in pričele soustvarjati, da pokažemo svetu, da je to mogoče. Vsaka prinaša svoje darilo, svoj poseben dragulj. Tudi ti.

  Pridruži se pisani druščini žensk, kjer bo vsaka primaknila svoj dragulj v skupno zgodbo, kjer vsaka nit v tej čudoviti tkanini doda k unikatnosti, enkratnosti in veličastnosti Celote. Ženske, ki soustvarjamo ta edinstveni dogodek Razcvet Ženske verjamemo, da Te lahko navdihnemo z zgledom, da ustvarimo alkemično posodo, da se Ti razcvetiš v svojo ženstveno polnost, globino, kreativnost, povezanost, sprejemljivost in vitalnost na vseh področjih svojega življenja onkraj predstavljivega.

  GRE ZA PRVI DOGODEK V TAKO VELIKEM OBSEGU. 10 žensk, ki smo že aktivirale svojo žensko esenco, bomo tebe in ostale soudeleženke V ENEM DNEVU popeljale v globine in višine tvoje lastne ženstvenosti. S teboj bomo delile spoznanje, da ima prav vsaka (tudi ti) v sebi čudovito darilo, ki ga lahko deli s svetom.

  Razcvet Ženske je dogodek, kjer te bomo vodile, da se odpreš in povežeš notranji svet z zunanjim svetom.  Ustvarjamo prostor v katerem boš lahko napolnila svoje baterije, odprla svoje srce in sprejela svoje Darilo. Želimo, da spoznaš kako skozi soustvarjanje prispevaš k Celoti svoj košček. Da skozi negovanje svoje ženske duše in s tem, ko stopiš v svojo polno moč kot Ženska povežeš vse delčke sebe v Celoto tukaj in zdaj.

  Čas je, da stopiš v polnost Biti Ženska, z velikim Ž in tako končno

  • ZAČUTIŠ, kaj pomeni biti Ženska
  • UPORABIŠ svojo prebujeno esenco za KREIRANJE OBILJA
  • DOŽIVIŠ pristno, nepokvarjeno, harmonično žensko skupnost in njeno moč.

  Vabimo Te, da upočasniš svoje življenje, se umiriš, se povežeš z božanskostjo, neguješ svojo žensko Dušo in stopiš v svojo žensko moč, da bi resnično lahko služila na najgloblji možni način in prispevala k temu, da svet postane boljše mesto za bivanje.

  Razcvet Ženske te vabi, da izkusiš soustvarjanje na svoj sijoče ženstveni način!

  Vabim Te, da narediš prostor Zase, da si vzameš čas Zase, in rezerviraš svoje mesto na tem enodnevnem dogodku 8.11.2014 Razcvet Ženske – praznovanje soustvarjanja.

  VEMO, DA SE BO DOGAJALO TOLIKO AHA MOMENTOV, DA TI ŽE SEDAJ LAHKO ZAGOTOVIMO, DA SE BOŠ ŠE DOLGO POČUTILA

  • UMIRJENO, predvsem se bodo umirile tvoje misli in s tem celotno telo,
  • PRENOVLJENO, ker bodo energije poskrbele, da bo staro in nepotrebno odšlo,
  • ŽENSTVENO, ko bomo razvajale tvojo dušo in negovale boginjo v tebi.

  Dogodek na Bledu Te bo vodil skozi 4 sklope, ki bodo vsak na svoj edinstven in unikaten način prispevali k temu, da ustvariš premik na svojem področju in stopiš v to Žensko, za katero si se rodila, da postaneš.
  Kaj lahko pričakuješ?

  V prvem sklopu te bosta Andreja Cepuš in Manca Razboršek vodili skozi Odpiranje kreativnega polja za soustvarjanje, kjer boš spoznala kako se povezati s svojo žensko naravo in ustvariti namero.

  Drugi sklop je povezan z Negovanjem svoje ženske Duše, kjer se bodo Martina Vrhovnik, Taja Albolena in Vesna Hostnik povezale in pokazale kako stopiti v stik s svojo notranjo Lepoto, da bi jo lahko podprla z zunanjo Lepoto.

  Tretji sklop bo razkril Umetnost porajanja Sebe na sijoče ženstven način. Andrejka Harej, Ksenija Malia Leban in Špelca Morojna bodo razkrile kako kreirati in se povezati s svojo boginjo obilja, da bi lahko rodila svojo najveličastnejšo verzijo same sebe.

  Zadnji sklop pa je namenjen Zbiranju semen in pripravi na nov cikel rasti. Ženske smo ciklična bitja, potujemo v spiralah in na to notranje popotovanje nas bosta odpeljali Gaia Asta in Suzana Grau skozi zvok in gib.

  Začele bomo z uvodnim obredom in zaključile naš ženski krog z zvočnim popotovanjem. Dogodek se začne 8.11.2014 ob 8. uri z registracijo, s uvodnim krogom začnemo ob 8.45 in zaključimo okoli 20.ure.

  Več informacij in prijava na dogodek

 • Deli informacijo naprej, pošlji ženskam, ki jih poznaš. Hvala, ker soustvarjaš!

 • Ustvarjalke dogodka