• Boginje iščemo bojevnike

 • In obratno. Bojevniki morajo iskati Boginje.

  Tokrat ne bom kratka, ker je to eden tistih zapisov, ki se hrepeneče ozirajo k idealom. Tja, kamor vsi globoko čutimo, da bi morali priti. Tja, o čemer pripovedujejo tisti filmi ob katerih hrepeneče upamo, da je mogoče, da obstaja tako močna ljubezen, ki premika gore in vleče Bojevnike domov iz bitk v katerih so žrtvovali vse in preživeli, samo da bi prišli nazaj k Njej. Tiste zgodbe, kjer ga je v ljubezni čakala do konca, ker je vedela, da je On tisti, ki ju je združilo Vesolje. Filmi in romani govorijo arhetipske zgodbe naših duš, ki so tako velike in tako globoke, da poznajo Tisto Ljubezen. In naše osebnosti se spominjajo Te ljubezni, vendar je spomin nejasen, samo v obliki globokega hrepenenja, občutka, da je mogoče, da obstaja.

  In potem se zgodi. Enkrat morda, a se zgodi. Da se srečata in drug v drugem zbudita ogenj Tiste Ljubezni. Spominjam se, da sem imela vedno nekje zadaj v glavi predstavo o tem, kako bi me moral Moški zagrabiti in poljubiti. Kako bi mi moral spodnesti tla pod nogami in me s svojo silnostjo izstreliti nekam, kjer bi pijana od strasti doživela ekstazo. In, ko se je v resnici pojavil, ko je prebudil v meni Divjo žensko, sem vedela, da so nam hrepenenja dana zato, da vanje verjamemo. Da si prizadevamo, postati tiste ženske in moški, ki bomo to strast doživeli in izživeli. Da bomo stopili skozi ogenj transformacije in slekli vse svoje maske, da se lahko raztopimo v objemu, ki nas združi z energijo Enosti, s Tisto Ljubeznijo iz katere prihajajo naše duše. 

  A to ni brezpogojna ljubezen Enosti, ki je vse kar je "tam zgoraj". To naše duše že poznajo, od tam prihajamo. V vseh življenjih na Zemlji se učimo o osebni ljubezni, ki je "tukaj spodaj". Učimo se o srčni ljubezni, o zmešani ljubezni, o ljubezni, ki ji rečemo, da je bolezen, o nori ljubezni, o strastni in prepoteni ljubezni. O zlomljeni, nesrečni in zapuščeni ljubezni. Pomešani z malo božanske ljubezni, ki nam nadene rožnata očala. Naučimo se jo skozi izkušanje padcev, skozi zaljubljenost in dviganje med oblake. Naučimo se jo skozi lepoto.... lepoto tega, da vse zašuštramo, zapravimo in izgubimo. Pogosto. Sem namreč nismo prišli, da bi bili popolni. To smo v svojem bistvu že. Sem smo namreč prišli, da bi spoznali ljubezen skozi njeno odsotnost, skozi učenje iz napak, skozi spominjanje tega, kar je že v nas. In skozi to spomnijanje, skozi prebujanje naše lastne esence, skozi notranje ravnovesje svoje božanske ženske in božanske moške energije ustvarili harmonijo in utelešenje lastne božanske narave v Boginjo, ki stopa po Zemlji in Bojevnika, ki spoznava minljivost fizične stvarnosti.

  Pri tem se iščemo in najdemo. Ali pa tudi ne. A bistveno je, da se ne pustimo zmesti potrebam, ki jih lahko izpolnimo sami. Bistveno je, da se zavedamo svoje božanske vrednosti in verjamemo, da smo vredni vseh oblik Tiste Ljubezni. Da si prizadevamo doseči notranje spoštovanje svojega yin in yang pola. Da sprejmemo svojo notranjo moško(yang) in žensko (yin) energijo, da cenimo prispevek ene in druge plati. In potem, šele potem, ko smo znotraj sebe vzpostavili ravnovesje in polnost, se lahko to izrazi tudi zunaj nas. V dogodkih in osebah s katerimi vstopamo v odnose. In ko smo izpolnjeni v svoji lastni intimini notranjosti, se to lahko odraža v intimnem partnerstvu. A pot do tja ni enostavna. Je naše notranje potovanje, ki se izraža skozi kolektivne arhetipske zgodbe. Skozi mite, ki nam jih pripovedujejo filmi, romani in predniki.

  Ta notranja pot, ki je pot junaka ali junakinje, nas iz običajnega sveta popelje v globine nezavednega. Najprej začutimo klic, ki nas vleče stran, ko enostavno ne moremo več. Potem se pojavi upor, notranji saboter, saj nekje globoko v sebi vemo, da bomo morali pustiti za seboj življenje, ki ga poznamo in v katerem nam je zaradi tega udobno. A ko se odzovemo, nam Vesolje na pot pošlje učitelja, mentorja, vodnika po globinah neznanega. In ta nam pomaga preko našega zidu groze, ki predstavlja naše najhujše strahove. Vstop v podzemlje ima vedno na voljo stražarje, ki nam povedo, da je pot nevarna.

  Skozi preizkušnje in spopadanje z neznanim, odmetavamo svoje stare vzorce in strahove, dokler ne dosežemo najglobljega dna svoje sence in takrat, šele takrat doživimo iniciacijo, ki nas spremeni v Boginjo ali pravega Bojevnika. Temu sledi novo zavedanje. Ne moremo biti več isti kot nekdaj. Notranja alkimija poskrbi, da smo svoj svinec sprememnili v zlato. In ta izkušnja nas pripelje nazaj v običajni svet, kjer to lahko uporabimo. Koliko časa bo trajalo potovanje je odvisno od naše pripravljenosti, da žrtvujemo stare vzorce, da se srečamo s svojimi strahovi in prestanemo preizkušnje globoke teme znotraj nas. Nagrada je vedno večja, kot smo si kdajkoli zamislili. In, ko se tega zavedamo, je ni cene, ki je ne bi bili pripravljeni plačati.

  Zato vem, da se ne želim, nočem in ne smem zadovoljiti z nekom, ki ni supermoški. In tako bi morale vse ženske na poti v svojo boginjskost vztrajati pri svojih kriterijih, brez popuščanja moškim. Jim dovoliti, da nam osvojijo kraljestvo in prinesejo najlepši diamant namesto, da se zadovoljimo z leseno kočo kot sem zapisala v tej zgodbi. In vem, da je v meni Divja ženska, ki potrebuje Bojevnika, zato sem zadnjič napisala sestavek, ki ga skorajda nisem upala objaviti. Do trenutka, ko sem prebrala ta članek, ki me je presunil in ob katerem se je moja duša kar stopila.

  In sedaj objavljam nekaj, kar je namenjeno MOŠKIM, da bodo začeli v sebi prebujati Bojevnika, ki bo lahko Boginjam spodnesel tla pod nogami in jih skozi silnost svoje ljubezni odprl v zavest Enosti in Tiste Ljubezni.

 • Nasvet, poziv in opozorilo moškim

  Če izbereš, da boš ljubil prebujeno Divjo žensko, moraš razumeti, da vstopaš na neznan teritorij, ker boš preizkušan, razgaljen in izzvan do konca.

  Če izbereš prebujeno Boginjo, bo vsak delček tvoje duše vznemirjen, tvoje telo in čustva vzburjena.

  Če želiš normalno življenje, izberi normalno žensko. Če želiš povprečno dolgočasnost, izberi žensko, katere esenca spi in katere notranja Boginja se še ni zbudila.

  Udobno je ljubiti žensko, ki še ni aktivirala svojih svetih moči, ki se še ni potopila v globine svetega oceana boginjske energije, ker ne bo pritiskala na tvoje gumbe. Ne bo te izzvala, preizkušala in te potisnila v tvoj najvišji potencial.

  Ne bo prebudila pozabljenih in utišanih delov tvoje osebnosti, ki vedo, da je Življenje več kot je videti na prvi pogled. Ne bo te pogledala v tvoje utrujene oči in ti poslala poživljajočega toka življenjske energije po tvojih meridianih in telesu, ki bi te poživljajoče prebudil in aktiviral hrepenenja po dušni združitvi.

  Ženska, ki ni prebudila svoje Shakti je varna in neverjetno prijazna, potrpežljiva ter popustljiva do tvojega ega, srca in telesa. Tiho bo sedela ob tebi in ti dala vedeti, da te potrebuje, da brez tebe ne more in, da je moški kakršnega si je vedno želela.

  Če ti je to dovolj, sprejmi in ljubi takšno žensko, spoštuj jo ter se ji zahvali za njeno milo, nežno, skrbno ženstveno prezenco v tvojem življenju.

  Če ti to ni dovolj, če tvoje srce, tvoje telo in duša hrepenijo po drugačni, Divji Ženski, si vstopil na pot intenzivne transformacije, ki te bo vrgla do skrajnih mej tvojih zmogljivosti. Vstopil si na pot Bojevnika, ki bo spoznal smrt samo zato, da se bo lahko znova rodil v veličastnejšo verzijo samega sebe.

  Če želiš ljubiti prebujeno žensko, moraš iz vseh delov sebe zbrati ves pogum in prebuditi svojo odgovornost, ki prinaša daljnosežne posledice za tvojo dušo. Če želiš vstopiti v duhovni plamen ženske, ki gori z boginjsko energijo, moraš sprejeti, da sta za rast potrebna nevarnost in tveganje.

  Tvoje življenje namreč ne bo zaspano in udobno, ne bo ti dovolilo, da obstojiš na mestu z vzorci, ki ti ne služijo več. Opustiti boš moral stare vzorce razmišljanja, čustvovanja in sprejeti v svoje življenje radikalno nov pogled in paradigmo. Sveta ženska energija (divine feminine) te bo prebudila v električno nevihto, ki bo pretresla vse delčke tvojega bitja.

  Intimnost s prebujeno žensko zahteva, da pogumno stopiš v neznano. V neznane svetove misterijev in čarobnosti, kamor te bo vodila s silovito divjostjo. Vodila te bo začudenega, od ljubezni zadetega, v divjine senzualne ekstaze in čudenja. Pokazala ti bo goreče nebo polno zvezd in ti v mesečini razkrila svoje čare. Odprla bo tvoje srce, da bo od hrepenenja in želje po njeni strasti zblaznelo. Želel jo boš ljubiti tako globoko, da boš imel občutek, da se zarivaš v Svet in ga s svojo moško esenco razsvetljuješ s silo Ljubezni.

  Ko te bo gledala te bo videla, kot te ni videl še nihče, zaupala ti bo v dno duše, te spoštovala in cenila zaradi sile ljubezni s katero jo želiš napolniti. Hvaležna ti bo za tvoja prizadevanja, da jo osrečiš in cenila tvojo pripravljenost, da jo zadovoljiš na vseh nivojih.

  Videla in ljubila bo tvojo svobodo in vse, kar je v tebi dobrega. Ne bo bežala pred tvojo senco, ker je tema ne prestraši več. Objela, poljubila in negovala te bo v Življenje, govorila besede, ki jih razume tvoja duša in razumela tvoje najgloblje želje. V trenutkih divjosti te bo zažgala s svojim ognjem in v trenutkih nežnosti hladila s svojimi poljubi.

  Največje tveganje, ko ljubiš prebujeno žensko je, da se ne moreš nikamor več skriti. Vse vidi in zato lahko ljubi tako globoko, da te presenetijo tvoje lastne globine, ki ti jih pokaže. Ljubi te tako intenzivno, dolgo in nebrzdano, da se boš vprašal, ali si sploh živ v njeni odsotnosti. Ljubiti prebujeno žensko pomeni, da začneš živeti strast svoje duše.

  Zato dobro premisli ali želiš živeti normalno življenje in zato izbrati normalno žensko, ki te bo vrgla iz tira le v času svojih čustvenih izbruhov, ki se jim boš umaknil v svoj konjiček, večer s prijatelji ali kak drug izgovor, da se ji boš izognil. Kajti, če vstopiš v življenje prebujene ženske, se moraš prebuditi v svojo lastno moško energijo. Naj bo tvoja izbira zavestna, zanjo prevzemi odgovornost, da ne boš kasneje obtoževal kogarkoli drugega za svoj izbor. In odločiti se moraš v trenutku, ko jo srečaš, kajti njena energija se ne zadržuje dolgo, ne čaka, da boš razmišljal in sešteval pluse in minuse. Je Divja Ženska, ki jo klic boginjskosti lahko v trenutku premakne v drugo galaksijo, kamor ji ne boš mogel slediti, če nisi odvrgel teže mask, ki si jih nosil skozi življenje ter se soočil s svojimi notranjimi demoni in postal Bojevnik.

 • Avtentično partnerstvo - Interaktivni seminar 21.11.2015

  Avtentično partnerstvo - Interaktivni seminar 21.11.2015

  Zanima me več