• Čarobna vizionarka

 • On-line program za kreiranje najboljšega leta tvojega življenja!

  December je tako čudovit mesec za postavljanje novih energij in ustvarjalnost je ženska domena. Ko jo združimo s čustvi  ter kreiranjem z občutki na ženstven način, vpokličemo še čudovite angelske energije kot podporo procesu ustvarjanja... se rodi ČAROBNA VIZIONARKA - ženska, ki sprosti svoj kreativni potencial, da ustvari najboljše leto, ki si ga lahko zamisli.

  V ta postopek ustvarjanja sem se prvič potopila nekaj let nazaj in naredila zemljevid leta. Ko sedaj gledam nazaj, lahko samo kljukam, kajti prav prav vsako leto se vse odvija v skladu s tem zemljevidom. Še bolje, zgodijo se stvari, ki jih nniti ne morem predvideti, ker so tako fantastične. In zato si jih tudi ti ne moreš zamisliti, lahko jih samo čutiš. Leta 2015 sem na brezplačno ustvarjalno potovanje prvič povabila 287 čarobnih vizionark. Leta 2016 se je na plačljivo potovanje prijavilo 74 čarobnic. Letos se nam pridruži tudi ti!

  PRIHODNOST SE NE ZGODI, PRIHODNOST USTVARJAŠ TI!

 • V štirih spletnih druženjih bomo potovale, sanjale, čutile in se potapljale v svoje želje, vizijo in domišljijo na ženski način. Natobomo na srečanju v živo združile svojo energijo in se namagnetile ter naravnale na sprejemanje darov, ki jih ima Vesolje pripravljeno za nas.

  Postavljanje ciljev se mi je vedno zdelo tako brezveze in suhoparno, da jih nikoli nisem v resnici postavljala. Če pa že, sem vedno prišla do zastavljenega cilja in potem tam obstala malce zmedena: Kaj pa zdaj? Dokler nisem ugotovila, da v resnici ni cilj tisti, ki me zadovolji, ampak občutki, ki jih čutim, ko ta cilj dosežem. In ti občutki se pojavljajo že pred ciljem, še v času, ko grem proti cilju.

  Začela zasledovati občutke, ki jih želim čutiti, ko delam, kar pač delam. Cilji so samo postaje na poti k večji viziji, sanjam, hrepenenjem, željam. In, ko sem se začela spraševati, kako se želim počutiti, so se v mojem življenju pričeli dogajati pravi čudeži.

  To pa je pomenilo, da sem morala najprej ugotoviti, kako se želim počutiti in šele nato postavljati svoje namere, cilje (ki so v bistvu samo vmesne postaje), dnevne naloge in vse, kar pride zraven.

  Občutki in filingi so magnetični, privlačijo in premikajo stvari v mojo smer. Dovolijo Vesolju, da poskrbi za detajle. In vse to je veliko bolj v skladu z žensko energijo, z jin principom, ki sprejema in brez truda dosega, da se sproži zakon magnetičnosti.

  Decembra 2014 sem prvič na ta način zastavila celotno leto. In izkazalo se je, da je bilo naslednje leto resnično leto lahkotnosti, ustvarjanja, sprejemanja, pretočnosti in izpolnjenosti, ki me je pripeljalo do obilja, ki ga ponuja Življenje. Ko sedaj gledam svoj "vision board" vidim, da moj um ni mogel ustvariti vsega, ker si v tistem trenutku tega niti nisem zmogla predstavljati. Občutki pa so pritegnili dogodke, ki so te občutke še potencirali.


  Zato te vabim, da se mi decembra v tem procesu pridružiš. Da odkriješ svojo magnetičnost, se pravilno spolariziraš in namestiš v svoje polje vse občutke, ki te bodo popeljali v tvoje najboljše leto ever!

   

  • Dobila boš jasno sliko tega, čemu slediti in čemu ne.
  • Odločitve boš sprejemala v skladu s tem, ali te pripelje bližje tvojim zaželenim občutkom ali te od njih oddalji in tako naredila prostor še za več dobrih občutkov.
  • Naučila se boš sprejemati ter korak za korakom vstopila v ustvarjalni proces, ki se mu reče Življenje.

  Si za? Ker v resnici ne dosegamo ciljev, ampak občutke, ki nam jih dosega cilja prinese.

  4 krat te bom virtualno obiskala v udobju tvojega doma in ti predala "teorijo", ki jo bom nato začinila s praktičnimi vajami in nato boš prejela še domačo nalogo.

  Prvi spletni obisk: Povedala bom več o ustvarjanju skozi občutke in te v 3 korakih popeljala skozi proces definiranja tvojih osnovnih želenih občutkov. Izvedela boš
      - Zakaj so občutki in čustva magnetična
      - Zakaj ženske ne manifestiramo, ampak kreiramo
      - Kako definirati najpomembnejše občutke

  Drugi spletni obisk bo, ko ti bom pomagala, da boš spustila preteklost in se odprla strasti do življenja. Prekinila boš ponavljajoči vzorec "napak", ker boš ozavestila lekcije. Izvedela boš
      - Kako najti lekcijo v preteklih napakah in obžalovanjih
      - Odkrila svoje zmožnosti in sposobnosti
      - Odprla se boš strasti do življenja

  Tretji spletni obisk: sanjali bova o prihodnosti. Postala boš čutna vizionarka, ki strastno vstopa v svojo avtentičnost. Definirala boš
      - Svoje želje
      - Svojo vizijo
      - Svoje sanje

  Četrti spletni obisk bova so-ustvarjali. Naredila boš svoj "vision board" s katerim boš prizemljila občutke, jim dala obliko in vizualno podobo. Naučila se boš
      - Sprostiti domišljijo
      - Ustvarjati iz notranjega prostora
      - Uporabiti čutnost pri kreiranju

  Peti teden nas čaka velika manifestacijska meditacija in praznovanje!

 • Nato se bomo prvi vikend januarja dobile v živo in na celodnevni delavnici s skupinsko energijo podprle druga drugo v nameri, da zasijemo in zažarimo kot supernove.

 • Vse o programu, vprašanjih, ki se porajajo in pozitivnih učinkih on-line potovanja Čarobna vizionarka sem povedala v FB live druženju, kjer smo imeli tudi nagradno žrebanje! :)

 • Kaj so povedale čarobne vizionarke, ko so potovale v leto 2017...

 • Veselim se potovanja in sodelovanja z vsemi vami in z vesoljem. Prišel je prvi aha moment, ko sem dojela, da sem danes čez dan nekaj spremenila in naredila drugače in sem iz misli »težko je, ne zmorem sama«, spremenila v »moram« in začela delovati - TAKOJ dobila pomoč vesolja, angelov in so zadeve stekle. Jeeej. Upam na še več takih trenutkov v življenju. Hvala Manca za poučevanje in hvala ostalim za energijo.

  Barbara

 • Danes po službi sem šla na sprehod, čeprav po službi, utrujena.Lahko bi počivala na kavču, a izbrala sem, da grem ven v krasen, hladen, zimski dan. Gnalo me je zavedanje, da zmorem zavedajoč se, da smo v energijah skupaj Suprernove, ki ustvarjamo, kreiramo in delimo energijo. Hvala vsem v skupini, da lahko občutimo to veselje!

  Nada

 • Morem reči, da je bil teden kar koristen. Malce me je streznil in postavil v tisto sfero, kamor spadam, tisto resnično pozabljeno Nino. Iz svoje posode sem zlila kar precejšen del gnojnice, ki je že res pošteno gnila. Najbolj pomembno mi je, da sem odpustila ljudem, ki so mi delali scene, ker v bistvu sem bila jaz sama povod za to, čeprav nezavedno. Počutim se ful fajn. Lahkotno.

  Nina

 • Meni se vrata letos odpirajo...ker delujem, ker si upam, ker v trenutkih povezanosti prisluhnem šepetu svoje duše...neizmerno hvaležna: Manci, sebi, Vesolju...

  Romana

 • Hojla moje supernove...ena izmed stvari, ki sem se jih naucila na nasem srecanju je, da so spremembe dobrodosle, tako da....konec prejsnjega leta sem po 15ih letih zapustila sluzbo, ki me je dusila, takooooo slaba energija, da preprosto nisem zmogla vec... Sedaj sem v veselem pričakovanju novega!

  Delvisa

 • Manca, meni je zadnja meditacija zeloooo dobro dela, prišla do srca. Še ponavljam to meditacijo, meni najljubšo do sedaj. Sporočam, da odrivam besede ne morem, ne smem, ne bo mi šlo, nisem dovolj... in se veselo pripravljam na slikarsko razstavo, torej ustvarjam, kreiram.

  Joža

 • Kaj so povedale čarobne vizionarke, ko so potovale v leto 2016...

 • Sploh ne veste kakšno energijo čutim, ko se v začetku povežem z vsemi supernovami. Draga Manca, tako hitro so minili tile 4 tedni in priznam, da sem komaj čakala vsako sredo zvečer, ko že vse spi jaz pa z kozarčkom v roki na računalniku gledam tebe ter neizmerno uživam v tvoji čudoviti energiji, ki me je večkrat ponesla. Ponosna sem nase, da sem opravila domače naloge, se ravno ob pravem času na zelo enostaven in prijazen način poglobila vase.Se zopet vprašala kdo sem, kaj želim ter za kaj sem hvaležna. Kljub nekaterim področjem, ki jih še nisem poštimala sem spoznala, da me v življenju marsikaj osrečuje, navdihuje, razveseljuje...in počutim se resnično posebno.Hvala za tvoje angelske navdihe, ki nih nikoli ne zamudim.Komaj čakam 6. januar. Do takrat pa vse lepo v prihajajočem čarobnovizionarskem letu 2016 vsem dragim supernovam in seveda tebi draga Manca. Velik praznični objem!

  Petra

 • Drage prijateljice, nisem slutila, da se bomo v teh tednih tako povezale, in kako me ta povezava radosti, krepi in prežema.. Uauu...koliko mi pomeni... neprecenljivo.. Ta trenutek sem najbolj hvaležna za vse te darove spoznanj, da smo vse in vsi eno in povezani... Če to ni ČAROBNO. Hvala, Manca, mnogo hvala... in hvala vam vsem, prijateljice, ki se bomo srečale kmalu ... kmalu... Srečno in blagoslovljeno in vsaki od vas VELIK TOPEL OBJEM ...

  Zena

 • Ljube moje, čas je prišel, da stopim iz svoje lupinice in si dovolim biti jaz. Se ne več bati sebe in svoje moči. Leta in leta živim ... hm ... pridno? ubogljivo? Da bom vredna. Vredna ljubezni, a ... vedno bolj v temi. Brskam po sebi, iščem in ja, čakala sem, da me kdo opazi in pohvali. Pa sem se kar načakala na tejle postaji želj. In želja je postala vedno večja, a še vedno želja, kot pravi Manca na posnetku. Hvaležna za vsako izmed vas. In 28732512763526398765-krat hvala Manci, da nas VIDI, da ji je MAR in da živi svoje poslanstvo. Neskončni objem. Z nasmehom,

  Polonca

 • Živijo Manca in ostale čarobne vizionarke! Najprej naj izrazim svojo hvaležnost za tvojo pobudo in videe, ki nam jih pošiljaš ter, da se takole srečujemo in se delimo:-) Leto 2016 bo zagotovo moje najboljše leto do sedaj, moja prijateljica je že sama ugotovila to zame :-), jaz pa itak vem ;-). Želim žareti kot super nova na področju kariere in osebne rasti, postati life coach na področju osebne rasti, in partnerstva ter kako živeti srčno, srečno in uspešno življenje. Odločitev je bila že narejena in koraki na poti do tja so že stekli, ponosna sem nase in hvaležna za vso podporo, ki mi jo daje vesolje. Veselim se našega druženja :-)

  Karmen

 • Wau noro. Tudi jaz sem se prijavila jeeejjj. Manca ti si mi dala toliko energije. Noro kaj vse sem si jaz zapisala. Nisem vedela, da imam toliko sanj. Mislila sem si, da sem čisto dolgočasna, da nimam nobenega cilja. Šele danes sem se prepričala da ni tako. In dobila sem toliko energije, veselja, pričakovanj in upanja, ker je vse to prišlo na plano. Wau. Čudovito. Manca hvala, da nas vodiš skozi ta krasen proces. Vsem dragim čarobnim vizionarkam želim krasen miren Božič v krogu tistih, ki jih imate radi in vas imajo radi in vas podpirajo. Vse dobro :-)

  Neja

 • Draga dekleta, hvaležna sem, da sem v vaši družbi, kjer sijemo. Želim si, da bi v 2016 vse, kar nosim v sebi zasijalo v polni luči, želim si globoko v srcu postati hvaležna za vse, kar mi je življenje že dalo in kar mi prinaša. Vso bolečino preteklosti, ki noče in noče stopiti ob stran, sili v ospredje, želim postaviti kot spremljevalko in ne voditeljico mojega življenja.Želim zasijati v partnerskem odnosu kot še nikoli doslej in otrokoma srečna kazati pot v življenje, ju vzgajati v samostojni in samozavestni osebi, jima vlivati pogum in vse začiniti z neskončno veliko ljubezni iz dna srca. K sreči sta tega že deležna kot tudi mnogo ljudi, ki me obkrožajo. Manca, hvala, ker si nas združila, komaj čakam 6. januarja.
 • Draga Manca,ko sem danes gledala tvoj posnetek,sem okoli tebe videla najprej enega angela,potem še enega in še enega...vou noro koliko angelov imaš okoli sebe... Odkar se zavedam sebe sem Mojstrica Supernova in zato ŽIVIM SVOJE SANJE...HVALA ZA VSE KAR SI POVEDALA,KER JE ČISTA RESNICA....TOPEL OBJEM TEBI IN VSEM,KI TO BEREJO :)

  Andreja

 • Pozdravljena Manca in ostale Supernove. Komaj sem čakala na sredo in si posnetke tudi večkrat zavrtela in......delala na sebi. hvaležna sem za te srede....in sedaj grem urejat zvezek s sanjami......:)

  Marjeta

 • Moje sanje so tako nore, čudovite in prežete z otroško razigranostjo in jaz ob enem tako srečna, zadovoljna in polna optimizma, da bi najraje poletela z vodnikom, ki me je spremljal skozi vizualizacijo, ki jo je vodila Manca.

  Jana

 • Draga Manca, drage krasne ženske, vesela sem, da sem del te zgodbe in ponosna, da se ženske vračamo k svoji božanski biti, od koder bomo kreirale radostno življenje, bogatile sebe in druge ter postajale žareče supernove.

  Suzi