• Delavnica za ženske

 • Skozi svoje življenje se ženske veliko bolj spreminjamo in intenzivneje doživljamo cikle kot to počnejo moški. Zakaj? Na čisto fizični ravni je naše telo veliko bolj izpostavljeno hormonskim nihanjem kot je to pri moških. Vse je zapisno v našem DNK, ki vsebuje dva x kromosoma in ne xy kot pri moških. Drugačni smo biološko, kar pomeni, da smo drugačni tudi čustveno in psihološko.

  Izzivi s katerimi se srečujemo ženske v svojem življenju so zato specifični, povezani z našim hormonskim (ne)ravnovesjem, cikličnostjo in seveda luninim vplivom. V današnjem času, ko smo kot civilizacija zašli v globoko notranje in zunanje neravnovesje pa ženske to občutimo še bolj. Ker je povezanost z materjo naravo prekinjena, ker smo v individualizirani družbi ostale same, avtonomne in samozadostne, se to še toliko bolj odraža tudi na naših fizičnih, čustvenih in duševnih nivojih.

  Toda kaj lahko storimo? Kako lahko pridemo »nazaj k sebi« in vzpostavimo notranje ravnovesje, ki se bo posledično odražalo tudi v izboljšanem zdravju, sreči in notranjem miru. Kako se lahko ponovno (ali sploh prvič) povežemo s svojo intuicijo, se soočimo s svojimi cikli in se potopimo v svoje lastne globine? Kako lahko prevzamemo krmilo svojega življenja v svoje roke in postanemo kreatorke življenja?

  Nekatere pionirke potovanja v ženstvene globine, smo to že storile in s svojimi izkušnjami, znanjem in veščinami kažemo drugim ženskam, kako je možno postati bolj ženstvena, lahkotna in pretočna za silo življenja, ki se zliva skozi nas ženske. Nekatere smo v tem našle svoje poslanstvo. In tako je nastala poletna video serija pogovorov z ženskami, ki so že našle svojo pot in poslanstvo v tem, da spodbujajo in opolnomočijo druge ženske, da najdejo svoj avtentičen izraz in ga tudi živijo.

  Ena od njih je tudi Paola Carlini, angelska terapevtka, terapevtka barvnega sistema Aura-Soma in mednarodna učiteljica sistema Australian Bush Flower Essences. V najinem pogovoru sva se posvetili ženski esenci v prenesenem in dobesednem pomenu. Woman Essence je namreč mešanica avstralskih esenc, ki podprejo žensko v vseh njenih ciklih, prehodih in izzivih. Zato sva se Paolo dogovorili, da v organizirava delavnico Woman Wellbeing Workshop, ki ženskam ponudi vpogled v način harmoniziranja in podpore k večji blaginji in blagostanju.

  Na potovanju skozi energijo cvetlic, ki jih vsebuje kombinacija za žensko esenco bomo naslovile glavne izzive sodobne ženske na vseh nivojih. Kaj se dogaja na fizičnem nivoju, ko se ženska sooča z bolečo menstruacijo, težavami z rodili in v času menopavze. Vpliv teh izzivov na čustveni in mentalni nivo. Nato bomo pogledale odnos do sebe in lastnega telesa ter razumevanje pomembnosti samosprejemanja za naše celotno zdravje.

  Dvodnevna delavnica je namenjena vsem ženskam, ki se soočate z izzivi na fizičnem ter čustvenem področju ter tistim, ki že delate z ženskami in želite svoje delo še nadgraditi.

   

  V dveh dneh se bomo sprehodile skozi vse izzive sodobne ženske:

  • Menstruacija
  • Odnosi
  • Spolnost
  • Načrtovanje družine
  • Plodnost
  • Nosečnost in porod
  • Materinstvo
  • Odnos do telesa
  • ranjenost in ranljivost
  • Menopavza
  • Najpogostejše ženske zdravstvene težave
  • Soočanje s staranjem

  Na delavnici boste spoznale vzroke za vse zgornje izzive in Avstralske esence, ki vas podprejo v teh izzivih. Predhodno poznavanje delovanja esenc ni potrebno, saj boste na delavnici dobile vse potrebne informacije.

  PRIJAVE NA DELAVNICO POD VIDEOM