• Delavnice in srečanja

 • Si opazila, da v življenju daješ, daješ, daješ in ne dobiš nazaj v enaki meri? In potem daš še več, še več ljubezni, še več časa, še več energije (ker verjetno je bilo prej premalo, če ni prišlo nazaj) in še vedno ne dobiš nazaj?

  Skozi kariero, skrb za družino ter vse okoli tebe, si se (tako kot večina žensk v današnji družbi) odklopila od svoje prave ženske energije. In to je vplivalo na tvoje življenje - na to, da lahko pritegneš strastno in trajno ljubezen, da ohranjaš čudovito partnerstvo, da dosežeš izpolnitev skozi delo - in povzročilo neprijetno situacijo v kateri se trenutno nahajaš.

  In potem si vedno bolj izčrpana, vedno manj časa imaš na voljo za sebe in počutiš se prazno, kljub temu kar te obdaja. Nekaj manjka. Na drugi strani pa imaš ogromno znanja, ki si ga pridobila skozi branje knjig, pridno meditiraš, veliko si že naredila na sebi, vendar ti nihče do sedaj ni dal konkretnih nasvetov, kako vse to uporabiti v praksi. Trik je v utelešenju vseh energij, znanja in izkušenj.

 • Aktiviraj svojo yin esenco

  Moč ženske je v prostoru njene maternice, tam smo ženske Doma. Vabljena, da prideš Domov, k sebi, v svojo notranjo moč in kreativni potencial. Čas, ki ga nameniš sebi in stiku s svojo žensko esenco, te napolni ter aktivira Žensko v tebi. Energija, ki jo pri tem sprostiš te napolni z notranjim mirom, čutnostjo, sprejemanjem ter sočutjem.

  Aktiviraš lahko skrivnostno žensko silo, ki privlači poglede, samozavest in pristnost, sproščenost in dobro počutje v lastnem telesu - na osebnem ali poslovnem področju. To je umetnost ženske prisotnosti - in vse, kar je potrebno narediti, da utelesiš to notranjo moč ter senzualnost je, da prižgeš ogenj svoje ženstvenosti.

  Vsi skupinski programi so narejeni tako, da znanje pridobiš skozi izkušnjo, ki jo je mogoče začutiti v telesu. Ko namreč nekaj izkusiš, je to za vedno v tebi. Imaš možnost, da končno narediš nekaj zase, da si podariš izkušnjo biti ženska v svoji avtentični moči.

 • Verjamem, da lahko ženske spremenimo svet na bolje tako, da najprej poskrbimo zase in spremenimo najprej na bolje svoje življenje. V vseh odnosih in zaposlitvah je na koncu na preizkušnji vedno eno in isto: koliko rada se imaš in koliko sočutja in ljubezni premoreš do sebe.

  Manca

 • Akademija namenjena tistim, ki iščete pot ven iz vedno enih in istih vzorcev pa ne veste KAKO to storiti. Tistim, ki veste, da je čas, da se premaknete pa iščete konkretne rešitve.

  Želim vedeti

  Akademija negovanja tvoje notranje Boginje

  Akademija negovanja tvoje notranje Boginje

  Akademija namenjena tistim, ki iščete pot ven iz vedno enih in istih vzorcev pa ne veste KAKO to storiti. Tistim, ki veste, da je čas, da se premaknete pa iščete konkretne rešitve.

  Želim vedeti

 • Biti ženska pomeni osvojiti umetnost ženstvenosti. In to ti ponuja program Umetnost ženske prisotnosti.

  Preberi več o tem KAKO

  Tedenska srečanja in delavnice

  Tedenska srečanja in delavnice

  Biti ženska pomeni osvojiti umetnost ženstvenosti. In to ti ponuja program Umetnost ženske prisotnosti.

  Preberi več o tem KAKO

 • Informacija o srečanjih na temo Ženske prisotnosti mi je dala misliti in sem se odločila. Zelo prav. Res težko verjameš, preden ne poskusiš, kaj ti lahko da nekaj vaj in meditacij, v samo petih tednih. Sama sem dobila ogromno zaupanja vase, si dovolila razmišljati drugače, drzneje. Začutila več ženstvenosti v sebi. Vidim, da imamo ženske v sebi ogromno moč, s katero res lahko delamo čudeže. Seveda ne kar tako, brez vztrajnega dela na sebi ne gre. Vse naučeno pri Manci je koristno vaditi in preboji se zgodijo, kar zelo hitro, na frontah, ki jih izpostavimo in spontano še kje zraven, ker ljudje naše "premike" enostavno začutijo. Prima za ekipo, v kateri smo se našle. Povezane ostajamo naprej, da lahko kdaj pa kdaj ena drugo spodbudimo, naj bo čimvečkrat "doma". S tem občutkom namreč vse teče lahkotneje.

  Eva, Kranj