• Biti Avtentična Ženska pomeni okusiti sebe in svoje globine

 • Tečaj GLOBINE ŽENSKE ESENCE in delavnica GLOBINE ŽENSTVENOSTI

 • Manco sem prvič videla v oddaji Klepet ob kavi in takoj me je pritegnila informacija o moški in ženski energiji. Delam v moškem poslovnem okolju in zavedla sem se, da to prenašam tudi v domače okolje. Na delavnico sem se takoj prijavila, ker sem se želela naučiti, kako oživiti in ohranjati žensko energijo. Na delavnici me je fasciniralo spoznanje o pomembnosti izvora ženske energije v maternici in njen pomen na katerega smo pozabili. Ozaveščanje čustev postavljanje mej je korak, ki ga bom sedaj v praksi še bolj osvojila. Presunilo me je, kako močne energije nas obdajajo in kako močno sem jih začutila. Počutim se lahkotnejše, navdaja me občutek blaženosti in čutim, da lahko dosežem vse. Delavnico bi priporočila vsem, ki želijo spoznati sebe, prepoznati svoje občutke in se zavedati svoje božanskosti. Najlepša hvala za prelepo izkušnjo.

  Lidija

 • Za delavnico sem se odločila, ker sem na svojem potovanju ugotovila, da sem prestroga do sebe in se premalo cenim. Po celem dnevu delavnice čutim mir in notranje zadovoljstvo. Najbolj me je presenetilo, kako malo je potrebno za redno ohranjanje višje vibracije sebe. Popolnoma me je prevzelo povezovanje z maternico in koliko energije imam v teh dneh po delavnici.

  Darja

 • Na delavnico sem prišla, ker čutim, da moram naredit premik v življenju. Največje spoznanje je bilo, da z bolj zavestnim življenjem, se bolj zavedam sebe in zato lažje postavljam meje na bolj umirjen način. Vaja odpuščanja je prinesla olajšanje moji duši. To delavnico bi priporočila ženskam, ki nosijo v sebi bolečine in prepričana sem, da bolj ko bomo širile ljubezen, lepši bo svet.

  Sonja

 • Želiš sprejeti sebe, se začeti imeti resnično rada in okrepiti svojo samozavest?

  Tečaj je namenjen prav temu, da te nauči, kako biti v ženski energiji in pritegniti spoštovanje, notranji mir in čudovite odnose. Tečaj je namenjen ženskam, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja, tako da vanj vnesejo več ženstvenosti, se notranje umirijo in se naučijo, kako ven iz nenehnega mentalnega čvekanja uma. Si ena izmed njih?

  Želiš na prizemljen način, v telesu začutiti in okusiti pravo sebe?

  Vsaka ženska je unikatna in avtentična v svoji energiji, zato je nemogoče napovedati, katere konkretne rezultate lahko pričakuješ po tem tečaju. Odkriješ in utelesiš namreč svojo moč, svojo unikatnost in svojo esenco, ki jo v sebi morda na trenutke že čutiš, izražaš pa še ne. Kaj čudovitega boš odkrila pa ne morem napovedati jaz. Ti pa to pomagam odkriti in izraziti.

 • Imaš željo, da bi bolje izrazila svojo ženstvenost in pri tem izžarevala notranjo moč, nežnost ter milino hkrati?

  Vabljena, da prideš Domov, k Sebi, v svojo notranjo moč in kreativni potencial.

  Kot udeleženki tečaja Globine ženstvenosti ti garantiram, da se bo zgodilo naslednje:

  - notranje se boš umirila
  - življenje bo veliko bolj lahkotno in lepše
  - ljudje okoli tebe bodo opazili spremembo in se bolje počutili v tvoji družbi
  - presenetilo te bo število komplimentov, ki jih boš pričela prejemati
  - prepoznala boš razliko med tvojo energijo in energijo drugih ljudi, in se naučila reči NE
  - začela boš uživati v svoji ženski koži
  - ženska energija pomlajuje, tako da boš imela 10 let manj na obrazu
  - dobila boš nove prijateljice, čudovite ženske kot si ti ;)

 • Skrivnost tvoje ženstvenosti je tvoja Avtentična ženska energija.

  5 tedenski tečaj se prične 6.11.2018 in bo potekal vsak torek od 18:00-20:30

   

  Tečajna skupina sprejme maksimalno 8 udeleženk.

  Tečaj je energetsko intenziven in je namenjen ženskam, ki želijo konkretno izkusiti svojo energijo ter so pripravljene prevzeti odgovornost za svoje življenje. Če si ena izmed njih te vleče k prijavi...

  Najprej se odloči ali želiš slediti sebi in da želiš narediti potrebne spremembe. S prijavo se proces energetsko že prične. Če si na tej strani in čutiš notranji vzgib, se prijavi.

  Čas je pravi in si na pravem mestu. Naključij ni. Vse je na ključ.

 • Kaj vse bomo počele 5 tednov na tečaju?

  Vse, kar piše spodaj in še tisto, kar bom začutila, da potrebuje skupina.

  1.  prizemljitev in ozaveščanje razlike med mentalom ter energijo maternice. Naučiš se vklopiti energijo maternice.

  2.  zavedanje svojega energetskega prostora in postavljanje mej. Naučiš se zavestno upravljati s svojo energijo ter se ubraniti pred vdorom tujih energij.

  4.  zdravljenje povezave med srcem in maternico. Povežeš oba energetska centra, da uravnovesiš dajanje in sprejemanje v življenju.

  5.  izražanje svoje prave energije, odmetavanje mask osebnosti. Samozavestno pokažeš in izpostaviš svojo ranljivost in svojo avtentično žensko energijo.

  6. odpuščanje vsem ženskam, ki so te kakorkoli prizadele. Odpustiš in izpustiš zastale energije in zamere do žensk v svojem življenju, predvsem pa odpustiš sebi!

  7. Rdeča nit tečaja je posebna meditacija v gibanju, ki te odpre tvoji kreativni moči, tvoji unikatnosti in lastni veličini.

  Tečaj NI nabiranje novih informacij, ampak SKOZI LASTNI IZKUŠNJO dobiš občutke, uvide, vpoglede in tako ozavestiš svojo žensko esenco, svojo energijo, svojo intuicijo in sebe.

  DOVOLI SI ZAČUTITI SEBE. KLIKNI NA SPODNJI GUMB, KJER DOBIŠ ŠE DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVNICO!

 • Za koga tečaj in delavnica (ni)sta primerna

  Delavnica in tečaj sta primerna tudi za

  • ženske, ki nimajo več fizične maternice oz. rodil, saj delamo z nefizičnimi nivoji,
  • za najstnice, ki želijo spoznati svoje potenciale na poti v odraslo žensko,
  • za nosečnice,
  • za ženske, ki so že v menopavzi ali ravno na poti vanjo.

  Za koga to NI?

  - za moške (fantje, žal nimate maternice... niti energetske)
  - za tiste ženske, ki ne prevzemajo odgovornosti za svoje življenje
  - za ženske, ki želijo ostati žrtve
  - za vse ženske, ki še vztrajate v izgovorih

 • Enodnevna delavnica Globine ženstvenosti

  27.10.2018, 10:00-17:00

  Biti avtentična in ženstvena je nekaj najlepšega, kar lahko podariš svetu. S tem namreč podariš največjo dragocenost - sebe.

  In da, to je dosegljivo tudi tebi. Vstopi v svoj notranji sveti prostor ter spremeni svojo vibracijo za konkretne rezultate v življenju.

  Enodnevna delavnica ti prinaša:

  -          Zavedanje in postavitev lastnega energetskega prostora in mej

  -          Ozaveščenost razlike med yin in yang energijo znotraj tebe

  -          Prizemljitev tvoje energije v fizično telo

  -          Čiščenje energetskega prostora maternice

  -          Aktivacija ženske energije kadarkoli in kjerkoli

  Vsi podatki in informacije ter prijava na delavnico pa, ko klikneš desni gumb.

  OB PRIJAVI NA TEČAJ, JE ENODNEVNA DELAVNICA ENO OD DARIL, KI JIH PREJMEŠ ;)

  Če se na delavnici odločiš, da se udeležiš tudi 5 tedenskega tečaja Globine ženske esence, se vplačani znesek za delavnico ODŠTEJE od cene tečaja! ;)

 • Vtisi s tečaja in delavnice

 • Na delavnico sem prišla, ker sem si želela občutiti, da se imam resnično in brezpogojno rada ter hkrati obuditi svojo žensko energijo. Pred meseci sem se odpravila iskat notranjo boginjo in delavnico sem začutila kot del tega potovanja. Med vajo odpuščanja me je presenetila bolečina, za katero sem mislila, da sem jo že spustila. Po tej vaji sem začutila močno olajšanje, ko je ta bolečina prizadetosti končno odšla. Všeč mi je bila plesna meditacija in delavnico bi priporočila vsem ženskam, ki se nimajo dovolj rade, ne živijo z žensko energijo in so premalo samozavestne.

  Gabrijela

 • Na delavnici me je presenetila povezanost in odprtost, predvsem mene same, saj sem lahko spregovorila o svoji zelo intimni in ranljivi temi pred vsemi, česar si zjutraj nisem mogla predstavljati, da bi zmogla, da se sploh lahko počutim tako varna. Zahvaljujem se ti Manca tudi za tvojo iskrenost, ker si bila z nami pripravljena deliti tvoje intimne izkušnje. Delavnica je super za vse ženske, ki želijo pozdraviti svoja čustva in spustiti stvari, ki jim en služijo več. Vem, da se še vidiva ;)

  Jana

 • Pred dvemi leti se je zgodila prelomnica v mojem življenju, ko so zdravniki ugotovili premalo delujočo ščitnico. Od takrat sem naredila korenite spremembe v življenju in spoznala, da se nimam dovolj rada ter bi morala lepše ravnati sama s seboj. Ta delavnica je bila nadgradnja in nadaljevanje te zgodbe. Najbolj me je presenetilo, kako smo se udeleženke med seboj povezale in prvič sem začutila resnično moč ženske energije. Počutim se prenovljeno, samozavestno, močno, ljubeče do sebe. Dobila sem nova orodja, ki jih bom vnašala v svoje življenje in prek njih z lahkoto še naprej gojila ljubezen do sebe. Tak seminar bi morala obiskati vsaka ženska, saj se premalokrat zavedamo, kako čudovita bitja ljubezni smo. Hvaležna, da sem lahko bila del te skupnosti.

  Maja

 • Že od nekdaj uživam v plesu in izredno zanimiva mi je bila izkušnja plesne meditacije za ženske. Ugotovila sem, da sem se dejansko sprostila, razbremenila in si bim ta način večkrat privoščila. Med energetskim čiščenjem maternice me je zmanjkalo, a si me pomirila takoj, ko si povedala, da je to lahko normalen del procesa. Po delavnici mi je naslednji dan srce razbijalo potem pa se je popolnoma umirilo in sedaj sem kot brez teže, z lahkimi nogami in prazno glavo. Delavnico bi priporočila vsem ženskam, izredno pomembno pa se mi zdi, da informacije, ki si nam jih predala dobijo mlada dekleta, saj bodo tako lažje manevrirala skozi življenje.

  Marjeta

 • Začutila sem moč svoje maternice in občutek odpuščanja ter kako imamo ženske skupaj močno energijo. Neverjetno. Po delavnici se počutim prerojena ter polna dobrih misli in vibracij. Bilo je nepozabno. Se še vidimo.

  Mojca

 • Za delavnico sem se odločila, ker je v moje življenje prišel trenutek, ki me je »streznil«. Rekla bi, da prej sploh nisem živela, kaj šele zase. Sedaj želim sebe postaviti na prvo mesto. Najbolj intenzivno sem občutila vajo odpuščanja ženskam, ki so me prizadele. Sedaj v tednu po delavnici se počutim lahkotna kot peresce, brez bremen in vem, da vse zmorem. Največji AHA moment je bil, da se spremeni perspektiva, ko začneš življenje ozaveščati. Hvala.

  Lili

 • Skriti cukerček na dnu strani ;)

  V spodnjem videu izveš, kaj je glavni razlog, da si ženske ne upajo postaviti zase in si vzeti časa zase. Če si ena izmed njih, je to še toliko močnejši razlog, zakaj se tega tečaja enostavno moraš udeležiti. Morda te malo priganjam, morda imaš občutek, da te silim, ampak verjemi, da vem, kako čudovito se boš počutila vsak teden tega tečaja. Kako boš hvaležna sama sebi, da si si ta čas privoščila in kako z veseljem se boš vsak teden potopila v globine svoje ženske esence ter spremljala svojo osebno energijo, ki se bo prav iz tedna v teden krepila!