• Biti Avtentična Ženska pomeni okusiti sebe in svoje globine

 • Manco sem prvič videla v oddaji Klepet ob kavi in takoj me je pritegnila informacija o moški in ženski energiji. Delam v moškem poslovnem okolju in zavedla sem se, da to prenašam tudi v domače okolje. Na delavnico sem se takoj prijavila, ker sem se želela naučiti, kako oživiti in ohranjati žensko energijo. Na delavnici me je fasciniralo spoznanje o pomembnosti izvora ženske energije v maternici in njen pomen na katerega smo pozabili. Ozaveščanje čustev postavljanje mej je korak, ki ga bom sedaj v praksi še bolj osvojila. Presunilo me je, kako močne energije nas obdajajo in kako močno sem jih začutila. Počutim se lahkotnejše, navdaja me občutek blaženosti in čutim, da lahko dosežem vse. Delavnico bi priporočila vsem, ki želijo spoznati sebe, prepoznati svoje občutke in se zavedati svoje božanskosti. Najlepša hvala za prelepo izkušnjo.

  Lidija

 • Za delavnico sem se odločila, ker sem na svojem potovanju ugotovila, da sem prestroga do sebe in se premalo cenim. Po celem dnevu delavnice čutim mir in notranje zadovoljstvo. Najbolj me je presenetilo, kako malo je potrebno za redno ohranjanje višje vibracije sebe. Popolnoma me je prevzelo povezovanje z maternico in koliko energije imam v teh dneh po delavnici.

  Darja

 • Na delavnico sem prišla, ker čutim, da moram naredit premik v življenju. Največje spoznanje je bilo, da z bolj zavestnim življenjem, se bolj zavedam sebe in zato lažje postavljam meje na bolj umirjen način. Vaja odpuščanja je prinesla olajšanje moji duši. To delavnico bi priporočila ženskam, ki nosijo v sebi bolečine in prepričana sem, da bolj ko bomo širile ljubezen, lepši bo svet.

  Sonja

 • "GLOBINE ŽENSKE ESENCE" - tečaj, kjer spoznaš vse okuse svoje ženstvenosti

  Želiš sprejeti sebe, postati bolj samozavestna in se začeti imeti resnično rada?

   

  Imaš občutek, da bi lahko bolje izrazila svojo ženstvenost in pri tem izražala notranjo moč ter milino hkrati?

   

  Skrivnost tvoje ženstvenosti je tvoja Avtentična ženska energija.

   

  Tečaj je namenjen prav temu, da te nauči, kako biti v ženski energiji in pritegniti spoštovanje, notranji mir in čudovite odnose. Tečaj je namenjen ženskam, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja, tako da vanj vnesejo več ženstvenosti, se notranje umirijo in se naučijo, kako ven iz nenehnega mentalnega čvekanja uma. Si ena izmed njih? Želiš na prizemljen način, v telesu začutiti in okusiti pravo sebe?

  Vsaka ženska je unikatna in avtentična v svoji energiji, zato je nemogoče napovedati, katere konkretne rezultate lahko pričakuješ po tem tečaju. Odkriješ in utelesiš namreč svojo moč, svojo unikatnost in svojo esenco, ki jo v sebi morda na trenutke že čutiš, izražaš pa še ne. Kaj čudovitega boš odkrila pa ne morem napovedati jaz. Ti pa to pomagam odkriti in izraziti.

  Lahko pa garantiram, da se bo zgodilo naslednje:

  - notranje se boš umirila
  - življenje bo veliko bolj lahkotno in lepše
  - ljudje okoli tebe bodo opazili spremembo in se bolje počutili v tvoji družbi
  - presenetilo te bo število komplimentov, ki jih boš pričela prejemati
  - prepoznala boš razliko med tvojo energijo in energijo drugih ljudi, in se naučila reči NE
  - začela boš uživati v svoji ženski koži
  - ženska energija pomlajuje, tako da boš imela 10 let manj na obrazu
  - dobila boš nove prijateljice, čudovite ženske kot si ti ;)

  Vabljena, da prideš Domov, k Sebi, v svojo notranjo moč in kreativni potencial.

   

  Kaj vse bomo počele na tečaju? Vse, kar piše spodaj in še tisto, kar bom začutila, da potrebuje skupina.

  1.  prizemljitev in ozaveščanje razlike med mentalom ter energijo maternice. Naučiš se vklopiti energijo maternice.

  2.  zavedanje svojega energetskega prostora in postavljanje mej. Naučiš se zavestno upravljati s svojo energijo ter se ubraniti pred vdorom tujih energij.

  4.  zdravljenje povezave med srcem in maternico. Povežeš oba energetska centra, da uravnovesiš dajanje in sprejemanje v življenju.

  5.  izražanje svoje prave energije, odmetavanje mask osebnosti. Samozavestno pokažeš in izpostaviš svojo ranljivost in svojo avtentično žensko energijo.

  6. odpuščanje vsem ženskam, ki so te kakorkoli prizadele. Odpustiš in izpustiš zastale energije in zamere do žensk v svojem življenju.

  7. Rdeča nit vseh srečanj je posebna meditacija v gibanju, ki te odpre tvoji kreativni moči, tvoji unikatnosti in lastni veličini.

  Tečaj poteka na petih tedenskih srečanjih v živo. To je žal nekaj česar ni mogoče anrediti on-line.

  Skupina sprejme maksimalno 10 udeleženk. Mnenja udeleženk zadnje delavnice najdeš spodaj.

  Tečaj je energetsko intenziven in je namenjen ženskam, ki želijo konkretno izkusiti svojo energijo ter so pripravljene prevzeti odgovornost za svoje življenje. Če si ena izmed njih te vleče k prijavi...

  Najprej se odloči ali želiš slediti sebi in da želiš narediti potrebne spremembe. S prijavo se proces energetsko že prične. Če si na tej strani in čutiš notranji vzgib, se prijavi. Čas je pravi in si na pravem mestu. Naključij ni. Vse je na ključ. Z nakazilom si zagotoviš svoje mesto v tej omejeni skupini. Zakaj omejitev? Ker je tečaj intenziven. In, ker potem lažje pripravim še kakšna luštna darilca presenečenja ;)

  Za koga ta tečaj NI?

  - za moške (fantje, žal nimate maternice)
  - za tiste ženske, ki ne prevzemajo odgovornosti za svoje življenje
  - za ženske, ki želijo ostati žrtve
  - za vse ženske, ki še vztrajate v izgovorih

  Te še kaj zanima? Vprašaj. Ne razmišljaj brez dodatnih informacij. Vprašaj, pokliči me na 040 888 978 ali mi piši na info@manca.si Začuti vibracijo programa, začuti skupino, ki se formira. Začuti sebe.

  Prijaviš se z obrazcem v desnem stolpcu.

 • Powered by 123ContactForm | Report abuse

 • Vtisi s tečaja 2016

 • Na delavnico sem prišla, ker sem si želela občutiti, da se imam resnično in brezpogojno rada ter hkrati obuditi svojo žensko energijo. Pred meseci sem se odpravila iskat notranjo boginjo in delavnico sem začutila kot del tega potovanja. Med vajo odpuščanja me je presenetila bolečina, za katero sem mislila, da sem jo že spustila. Po tej vaji sem začutila močno olajšanje, ko je ta bolečina prizadetosti končno odšla. Všeč mi je bila plesna meditacija in delavnico bi priporočila vsem ženskam, ki se nimajo dovolj rade, ne živijo z žensko energijo in so premalo samozavestne.

  Gabrijela

 • Na delavnici me je presenetila povezanost in odprtost, predvsem mene same, saj sem lahko spregovorila o svoji zelo intimni in ranljivi temi pred vsemi, česar si zjutraj nisem mogla predstavljati, da bi zmogla, da se sploh lahko počutim tako varna. Zahvaljujem se ti Manca tudi za tvojo iskrenost, ker si bila z nami pripravljena deliti tvoje intimne izkušnje. Delavnica je super za vse ženske, ki želijo pozdraviti svoja čustva in spustiti stvari, ki jim en služijo več. Vem, da se še vidiva ;)

  Jana

 • Pred dvemi leti se je zgodila prelomnica v mojem življenju, ko so zdravniki ugotovili premalo delujočo ščitnico. Od takrat sem naredila korenite spremembe v življenju in spoznala, da se nimam dovolj rada ter bi morala lepše ravnati sama s seboj. Ta delavnica je bila nadgradnja in nadaljevanje te zgodbe. Najbolj me je presenetilo, kako smo se udeleženke med seboj povezale in prvič sem začutila resnično moč ženske energije. Počutim se prenovljeno, samozavestno, močno, ljubeče do sebe. Dobila sem nova orodja, ki jih bom vnašala v svoje življenje in prek njih z lahkoto še naprej gojila ljubezen do sebe. Tak seminar bi morala obiskati vsaka ženska, saj se premalokrat zavedamo, kako čudovita bitja ljubezni smo. Hvaležna, da sem lahko bila del te skupnosti.

  Maja

 • Že od nekdaj uživam v plesu in izredno zanimiva mi je bila izkušnja plesne meditacije za ženske. Ugotovila sem, da sem se dejansko sprostila, razbremenila in si bim ta način večkrat privoščila. Med energetskim čiščenjem maternice me je zmanjkalo, a si me pomirila takoj, ko si povedala, da je to lahko normalen del procesa. Po delavnici mi je naslednji dan srce razbijalo potem pa se je popolnoma umirilo in sedaj sem kot brez teže, z lahkimi nogami in prazno glavo. Delavnico bi priporočila vsem ženskam, izredno pomembno pa se mi zdi, da informacije, ki si nam jih predala dobijo mlada dekleta, saj bodo tako lažje manevrirala skozi življenje.

  Marjeta

 • Začutila sem moč svoje maternice in občutek odpuščanja ter kako imamo ženske skupaj močno energijo. Neverjetno. Po delavnici se počutim prerojena ter polna dobrih misli in vibracij. Bilo je nepozabno. Se še vidimo.

  Mojca

 • Za delavnico sem se odločila, ker je v moje življenje prišel trenutek, ki me je »streznil«. Rekla bi, da prej sploh nisem živela, kaj šele zase. Sedaj želim sebe postaviti na prvo mesto. Najbolj intenzivno sem občutila vajo odpuščanja ženskam, ki so me prizadele. Sedaj v tednu po delavnici se počutim lahkotna kot peresce, brez bremen in vem, da vse zmorem. Največji AHA moment je bil, da se spremeni perspektiva, ko začneš življenje ozaveščati. Hvala.

  Lili