• Ljubezen se prične s teboj!

 • 15. februar 2019 ob 18h

  naredi 10 korakov bližje k sprejemanju sebe in s tem bližje ljubezni do sebe.

   

  Samo sami sebi lahko damo ljubezen, ki jo potrebujemo. Večino časa pričakujemo, da bodo drugi zapolnili našo praznino, da nas bodo drugi ljubili takšne kot smo in nas cenili. Neizpolnjena pričakovanja prinesejo razočaranja, če pa že nekdo zapolni našo praznino, nas je strah, da bi ga izgubili. Čas je, da si ponudite tisto, kar potrebujete. Danes sprejmite odločitev, da boste sprejeli sami sebe in se vzljubili.

  • Si želite več ljubezni v življenju?
  • Imate dovolj ljudi, ki vas izkoriščajo in vam jemljejo energijo?
  • Sanjate o življenju, kjer z lahkoto privabljate obilje in blaginjo?
  • Želite postati najBOLJŠA verzija sebe v vsakem trenutku?
  • Veste, da zakon privlačnosti deluje, ampak ne veste natanko, kako to spraviti v vsakdanje življenje?

  Če ste odgovorili z da, se boste verjetno strinjali, da bi bilo vse to z lahkoto dosegljivo, če bi se imeli bolj radi. Vrabci na drevju že čivkajo in v sebi natanko veste, da je ljubezen do sebe tista, ki vam je v življenju najbolj primanjkuje. Veste, da je pomembno imeti se radi. Veste pa tudi, kako je potem težko to živeti v vsakdanjem življenju. Ko pridejo ljudje, ki vas ne podpirajo, situacije, kjer se vse obrne proti vam in potem so tukaj še obveznosti, pa otroci, služba, ki vas izčrpava in kronično pomanjkanje časa.

  Delavnica LJUBI SEBE je za vas, če imate težave z naslednjimi situacijami:

  • Potrebe drugih, njihovo udobje in srečo postavljate pred svoje.
  • Zunanji dogodki vplivajo na vaše razpoloženje in srečo.
  • Veliko razmišljate, imaš težave z odločitvami in prevečkrat dvomite v svojo intuicijo.
  • Nikoli ni dovolj časa za vas in vaše potrebe in v vas se zaradi tega nabirata nezadovoljstvo ter jeza.
  • Težave imate z negovanjem sebe, premalokrat si privoščite zdravo prehrano, šport ali sprostitev.
  • Čutite, da se je v vaše življenje naselila monotonost ter vsakodnevna rutina.
  • Čutite, da ste izgubili svojo individualnost, izgubili SEBE.
  • Ne veste več, kako v življenje vnesti radost, živost ter iskrivost.

  Končno je prišel čas, da sebi rečete DA. Da si tokrat vzamete čas in investirate vase. Še bolje! Najdete vse, kar je vredno ljubezni in ... se zaljubite vase. vzLJUBITE SEBE!

  Na delavnici se bomo posvetili 10 korakom zaljubljana vase v praksi. Posvetili se bomo najpogostejšim razlogom in blokadam, ki preprečujejo, da bi se imeli radi. Naučili se boste konkretnih korakov, kako začeti proces zaljubljanja vase.

  Saj veste, da bo drugače slej ko prej prišel čas, ko se boste znašli v situaciji, ko ne boste zmogli več. Ko boste tako izpraznjeni, da boste morda posegli po tabletah. Ko boste obležali v postelji zaradi bolezni. Ali pa se boste spraševali: »Kaj sem spet naredil-a narobe, da je propadla (še ena) zveza?!« Takrat se bo težje pobirati.

  Star pregovor pravi, da se brez muje še čevelj ne obuje. Zato vas vabim, da že danes nekaj spremenite. Izpolnite spodnjo prijavnico na delavnico.

 • Hvala za zanimanje!

  Delavnica 15.2.2019 je zapolnjena. V kolikor bi želeli biti obveščeni o naslednjem terminu, se prijavite na prejemanje obvestil tako, da desno zgoraj na tej strani pod naslovom Avtentična ženska vpišete svoje podatke in zraven prejmete še brezplačni e-priročnik Zaljubi se vase.

 • Navodila za nameščanje programa Ljubezen

  namenjena tistim, ki še niste pripravljeni na intenzivno zaljubljanje vase. Tistim, ki si še ne privoščite razkošja, da bi spoznali svojo vrednost, se cenili in si dovolili fizični premik ter investicijo v svojo dobrobit. Sledite navodilom tehnične podpore za nameščanje Ljubezni v svoj energetski sistem. Morda vam bo uspelo tudi tako ;)

  Tehnična podpora: Dober dan, kako vam lahko pomagam?
  Stranka: Pozdravljeni, po dolgem premisleku sem se odločila, da namestim Ljubezen. Me lahko vodite skozi proces?

  Tehnična podpora: Seveda, zato smo tukaj. Ste pripravljeni?
  Stranka: Nisem najbolj tehnične narave, ampak mislim, da sem pripravljena. Kaj naj naredim najprej?

  Tehnična podpora: Prvi korak je, da odprete programsko mapo Srce. Ste našli svoje Srce?
  Stranka: Ja, sem, ampak tam trenutno tečejo drugi programi. Se lahko Ljubezen namesti medtem, ko ostali programi delujejo?

  Tehnična podpora: Kateri drugi programi pa trenutno delujejo?
  Stranka: Hm… tukaj vidim Preteklo prizadetost, programa Nizka samopodoba in Zamera sta zelo dejavna.

  Tehnična podpora: Ni problema, Ljubezen bo sčasoma prepisala program Pretekla prizadetost. Ta bo sicer ostal v spominu, ampak ne bo aktiven in ne bo motil sistema. Program Nizka samopodoba bo nova Ljubezen povozila in ga nadomestila s programom Samozavest. Program Zamera pa morate popolnoma izključiti. Ta onemogoča namestitev Ljubezni. Ga lahko izključite?
  Stranka: Tega pa ne znam. Mi ga lahko pomagate izključiti?

  Tehnična podpora: Z veseljem. Pojdite v začetni meni in zaženite Odpuščanje. To počnite toliko časa, da se Zamera popolnoma izbriše.
  Stranka: Aha, sem aktivirala. Uh, Ljubezen se je začela nameščati sama od sebe. Je to normalno?

  Tehnična podpora: Ja, normalno, ampak to je samo osnovni program. Za nadgradnjo programa, se morate povezati z drugimi Srci.
  Stranka: Šment, ravnokar se je izpisalo sporočilo: ''Napaka 888 - program ne deluje na notranjih komponentah''. Kaj naj naredim?

  Tehnična podpora: Brez skrbi, program Ljubezen je narejen tako, da deluje na mrežnem sistemu srca, vendar na vašem srcu še ni dokončno nameščen. V ne-tehničnem žargonu to pomeni, da morate najprej ljubiti sebe, preden ljubite druge.
  Stranka: Kaj naj torej naredim?

  Tehnična podpora: Downloadajte program Sprejemanje sebe, nato zaženite komponente: Odpuščanje sebi, Spoznaj svojo vrednost in Postavi meje.
  Stranka: Aha, naredila.

  Tehnična podpora: Ko vas vpraša, kam jih namestite, označite mapo Srce. Sistem bo sam prepisal datoteke z neustrezno vsebino. V mapi Srce poiščite program z imenom Samokritika.exe in ga izbrišite. Nato izpraznite Koš, da se datoteke z vašega trdega diska izbrišejo za vedno.
  Stranka: Ok, naredila. Hej, moje Srce se polni z novimi datotekami. Na ekranu se je pojavil Smeh in Mir ter Zadovoljstvo se kopirata preko celotnega Srca! Je to normalno?

  Tehnična podpora: Včasih. Pri nekaterih traja dlje časa, da se vse to izvede, ampak na koncu se vse namesti na pravo mesto. Torej Ljubezen je nameščena in deluje. Še nekaj preden zaključiva pogovor. Program Ljubezen je odprta koda. To pomeni, da jo je potrebno deliti. In bolj kot jo boste delili, več zanimivih nadgradenj boste prejeli nazaj. Včasih dobite kakšne zelo kul aplikacije ob teh nadgradnjah. Sr(e)čno!
  Stranka: Joj, tako zelo ste prijazni. Srčna hvala!