• Do motivacije v 3 sekundah!

 • Instantno zadovoljstvo. Mentalna zadovoljitev v sekundi. Afirmacija, ki te bo premaknila naprej že takoj, ko jo prebereš. Lepa misel, ki zahteva en klik. Vse je na dosegu miške. En klik do boljšega življenja, idealnega partnerja, smisla, življenjskega poslanstva, motivacije, ki te pripelje do obilja o kakšnem večina ljudi le sanja. Zato si tudi ti kliknil-a na ta članek. Ker si del instant potrošniške generacije.

  In ne ne obstaja način, ki bi te motiviral v treh sekundah. Toliko potrebujejo tvoji možgani, da se odločijo ali je naslov dovolj zanimiv, da klikneš na povezavo in prebereš več. In sedajle tvoje navdušenje že pada, ko ugotavljaš, da te je tvoj lastni um ponovno zavedel. Pojavi se razočaranje, občutek, da te je nekdo nategnil (v tem primeru jaz), morda celo jeza. Koncentracija popušča, še malo in klik za novo instant mentalno zadovoljstvo.

  Tako zelo nas je internet polenil, da ne zmoremo več brati dolgih tekstov. Na družbenih omrežjih, se pri vsaki objavi zadržimo 1-3 sekunde, pozornost in koncentracija zdržita le zelo kratek čas. Na milijone informacij pride v naše možgane, nobena se ne vtisne v spomin. In kljub temu smo počasi potihoma postali zasvojeni z vsem, kar nam ponuja računalniški ekran (ali pa tablica, mobilnik… niti ni pomemben medij). Postali smo možgansko leni. Delujejo le še čedalje bolj intenzivni dražljaji.

  To s pridom izkoriščajo mediji, to vedo in uporabljajo vsi, ki se ukvarjajo z marketingom. Osebnostna in duhovna rast sta postali prebiranje afirmacij, klik za lajk, časovnica polna lepih misli. Poslušam ženske, ki prihajajo k meni in mi povedo, da so na internetu prebrale že ogromno vsebin. Prebrale so celo knjige z duhovno vsebino. Pogledale nešteto YouTube prispevkov in oddaj. Se naročile na brezplačne novičke, ki pa jih v bistvu ne berejo, ker jih je preveč (od vseh nas seveda, ki jih pošiljamo, ker je to del promocije in informiranja naše baze).

  In potem potožijo, da so še vedno polne strahov, da so odnosi še vedno problematični, da so v službi še vedno nezadovoljne, da jim finančno stanje kaže samo rdeče številke in si zato ne morejo privoščiti drugega kot le brezplačne informacije na internetu. Ki pa jih je preveč, da bi jih razum lahko sprocesiral, da bi jih lahko zares začutili in spravili v akcijo.

  Za konkretne premike v življenju je pač potrebno dvigniti zadnjico, se odlepiti od računalnika in se fizično nekam premakniti. Telo s tem dobi popolnoma drugačne impulze. Če sediš za računalnikom in iščeš motivacijo, da bi se v življenju nekaj premaknilo te moram žal razočarati: ne bo se! Tudi ta članek ne bo naredil spremembe, če bo na koncu članka sledil klik na naslednji sklop informacij.

  Hočeš učinkovitost? Hočeš rezultate? Na strukturiran, konkreten način? Nekaj konkretnih dejanj, ki jih lahko izvedeš:

  1. Ugasni vsa družbena omrežja, ker ti dejansko kradejo čas.
  2. Ugasni vse klepete na pametnem telefonu in pojdi na kavo z osebo s katero želiš preživeti čas. To pomeni, da se dogovorita za konkreten termin in lokacijo. Ali pa dvigneš telefon, jo pokličeš in se zmeniš.
  3. Naredi si seznam tega, kar moraš narediti in se brcni v rit, da začneš delati stvari s seznama.
  4. Prijavi se na seminar, delavnico, tečaj in se organiziraj, da greš fizično tja (že nekajkrat se mi je zgodilo, da so me stranke spraševale, če bom imela prenos v živo, da jim ni potrebno priti osebno na kraj dogodka) - pripravljenost, da narediš dejanski fizični premik, poveča možnost, da se premakneš tudi energetsko, čustveno in mentalno.
  5. Vzljubi sebe in začni delati stvari, ki te veselijo pa tudi tiste, ki pač morajo biti narejene (točka 3.) Tisto, kar ti jemlje čas brez končnega efekta (razen otopelosti, čustvene sprostitve v praznino oz. nevtralno energijo)… no to ti samo krade čas, kar pomeni, da s tem prenehaj.

  Če je pomanjkanje volje in motivacije globlje, potem pridi k meni, da odkrijeva vzrok, narediva načrt in strategijo na lahkoten, ženstven način, ki ti ga bo v veselje in užitek izvajati. Kakšna akcija torej sledi? Konkretna akcija? Dovolim ti še, da stisneš spodaj gumb Všeč mi je, nato ugasneš to stran in vse ostale, ki ti ponujajo zgolj informacije in GREŠ ŽIVET. S konkretnimi dejanji, aktivnim življenjem in učinkovitimi tehnikami.

  Najdi svoj MOTIV, začuti MOTIVA(k)CIJO in stopi v AKCIJO!

 • Seminar Ljubi sebe 30.8.2016

  Seminar Ljubi sebe 30.8.2016

  Promocijska ponudba do 13.8.2016!