• Dovolite duši, da vas zbudi iz kome

 • Avtentičnost je potovanje vase in ven iz Sistema

  Tale zapis bi moral biti drugačen. A se je zgodilo, da sem pričela kanalizirati. Kako je do tega prišlo, sem zapisala na blogu Zdravljenje duše. Prva dva odstavka spodaj sta moja, potem pa je pisanje prevzela kolektivna mojstrska energija. Zato priporočam, da si za spodnji zapis vzameš čas, da se pred branjem umiriš, narediš nekaj vdihov in izdihov in nato dovoliš, da te tvoja duša vodi skozi branje. Dovoli si čutiti in sprejemati informacije na več nivojih. Dovoli si, da te objame bela svetloba velike bele bratovščine, ki nagovarja tebe in tvojo dušo.

  Avtentičnost je intimna povezanost s samim seboj. Je unikaten izraz vaše duše. In vendar si na vprašanje KDO SEM? ne znate odgovoriti. Svojo edinstveno frekvenco z vsemi njenimi kvalitetami je potrebno poiskati. Zakopana je namreč pod pričakovanji drugih, pod zgodbami, ki ste si jih ustvarili sami in tistimi v katere so vas prepričali drugi. poistovetili ste se s svojim načinom razmišljanja in pomislite samo, kolikokrat v opravičilo in izgovor rečete: Tak-a pač sem.

  Avtentičnost je zato proces, je potovanje in je soočanje z vsemi deli sebe - tistimi prijetnimi in tistimi manj prijetnimi. In okolica vas pri tem največkrat NE podpira. Ker se ob vašem procesu odkrivanja sebe od daleč zavejo, da oni tega ne počno. Pa bi morali, če bi prisluhnili svojemu notranjemu impulzu. In ta impulz jih je (tako kot vas) že večkrat spomnil, da niso srečni, da niso zadovoljni in, da bi lahko dosegli toliko več v življenju, če bi zbrali pogum in se prebudili v resnico svojega srca.

  Toda Sistem ni zadovoljen, če razmišljate s svojo glavo. Sistem ni srečen, če postanete kreativni in pričnete ustvarjati za skupnost in svetlejšo prihodnost. Sistem ne želi, da postanete svoja najboljša verzija, ker potem vas ne more zasužnjiti. Če stojite v svoji polni moči potem boste opozarjali na vse nepravilnosti. Ne boste se pustili zlomiti, ne boste dopustili, da bi ljudje z nizko vibracijo hodili po svetu in delali škodo. Sistem želi, da ostanete majhni, nemočni, neumni in nerazgledani. Sistem vas bo ohranjal polne upanja, da bo nekoč boljše, vendar vam ne bo dovolil, da bi za to kaj naredili. In Sistem vas bo naredil odvisne.

  Ker se identificirate in z zavestjo zadržujete v spodnjem energetsko-fizičnem telesu, se ubadate s preživetjem, čustvenimi dramami in mentalnimi scenariji. Vrtite se v krogu in se živalsko naprezate, da bi preživeli. Iz dneva v dan. Odvisni ste od službe, posla, kariere – znotraj tega tekate kot hrček v svojem kolesu. Nenehno tečete, vsak dan najmanj 8 ur in dnevi minevajo. Leta se obračajo z neznansko hitrostjo. In vi tečete. Kot hrček v svojem kolesu. Odvisni ste od odnosov – od partnerjev, da vam zapolnijo praznino, ki je nastala, ko ste ugasnili svojo kreativnost. Odvisni ste od družine, da vas sprejme in vam pove, da ste kljub vsemu hudemu dobra oseba. Odvisni ste od vseh s katerimi se srečujete in vam dajo občutek, da ste živi, ko se odzivajo na vaše drame. In da dragi ljudje – odvisni ste od vsakodnevne drame v teh odnosih. Čustva, ki se sprožajo, vam dajejo občutek živosti. Dajejo vam tisti lažni občutek, da se nekaj v vašem življenju vseeno dogaja. Dajejo vam energijo, ki vam je tako drastično primanjkuje.

  Dragi ljudje, tako ste se izpraznili, da ste energetsko izstradani, podhranjeni in shirani. Drug drugemu kradete energijo na najbolj nizkoten način – skozi konflikte, skozi čustvena izsiljevanja, skozi spolnost brez prave predanosti in povezanosti. Včasih se prav sprašujemo, kako lahko zdržite. Na energetskem nivoju se prehranjujete z najbolj \'junk energijo\'. Ne znate se več priklopiti na svoj lasten izvor. Ne veste, da je to sploh možno. In potem sledite novodobnim gurujem, ki vam pravijo meditirajte, vizualizirajte in manifestirajte. Vi pa sploh še niste zapustili vašega mentala. In znotraj vašega raz-uma ustvarite mali svet, v katerem ima vaš ego vse pod nadzorom. Oh ne, ne bo izpustil kontrole kar tako. Preveč je indoktriniran v Sistem, ki ga je posrkal vase že, ko ste se rodili na ta svet. Prelisiči vas na način, da sploh ne veste kdaj in kako. Ker ste se energetsko umaknili iz telesa. Ker ste se odklopili od vibracij vaše duše, nimate kam. Ne znate več najti svojega pravega notranjega glasu.

  In potem ste šli k samooklicanim strokovnjakom, ki niso naredili svojega dela, ki niso naredili svoje domače naloge, ker so še vedno del Sistema. Osvobajanje od vzorcev na mentalni ravni traja leta, spoznavanje čustvenega sveta se ne zgodi čez noč in zaupanje v višji jaz se ne vzpostavi na vikend delavnici. Potreben je čas, potrebno je veliko samozavedanja, izpraševanja in iskanja skozi izkušnje. In vi ne znate več poslušati sebe, zato ste začeli poslušati druge. Privzgojili so vam, da morate poslušati starše in, da je vse kar rečejo, sveto. Morate poslušati učitelje znotraj izobraževalnega sistema. Poslušati morate svoje nadrejene v službah. Poslušati morate medije, politike in vse, ki so vam jih predstavili kot avtoriteto. Toda dragi ljudje, nikar ne poslušajte sebe! In še najmanj svojega srca.

  In tako dragi ljudje, vas je Sistem zvabil v svojo past. Prodal vam je mali peskovnik, v katerem se lahko borite za preživetje in vas prepričal, da je ta mali peskovnik vaš svet. In vi ste to kupili. In še kupujete. Vsak dan, ko verjamete, da so vaše misli vaše. Vsak dan, ko verjamete, da so zunanje avtoritete tiste, ki vedo, kaj je za vas dobro. Vsak dan, ko zjutraj vstanete in verjamete, da je vaša služba edini način za preživetje. Vsak dan, ko verjamete, da bo prišel nekdo, ki bo pravično vladal. Vsak dan, ko verjamete, da ste premajhni, da bi karkoli spremenili. Vsak dan, ko zanikate svoje srce, ko zanikate svojo kreativnost in svojo moč.

  Zato je čas, drage speče Trnjulčice in kralji Matjaži, da se zbudite iz tega globokega spanca. Iz sanj za katere verjamete, da so resnične. Čas je, da vas vaša duša zbudi iz kome in da začnete Živeti. In vemo, da se vam poraja vprašanje kako. Dragi moji, ne bo šlo čez noč. Najprej se boste morali navaditi, da ste zbujeni. Da je vaše telo tukaj, da ima svojo težo, da je vaša najčudovitejša naprava za življenje na tem planetu. In ga boste začeli negovati, spoštovati ter skrbeti zanj.

  Potem boste začeli opazovati in boste opazovali sebe, druge, svet okoli vas. Brez sodb, brez mnenja, brez delitve na dobro in slabo. Samo opazujte in se vprašajte: Zakaj? Zakaj tako reagiram? Zakaj se je sedaj pojavilo tole čustvo? Kaj mi hoče oseba v resnici sporočiti? In potem boste opazovali svoje misli, opazovali boste od kje izvirajo. Ali so dogmatične? Zakaj ravno ta misel v tem trenutku? In kakšno čustvo, kakšen občutek je povzročila?

  In nato pride najtežji del. V tega se boste morali skoraj prisiliti, še posebej, če tega niste počeli že dooolga leta. Začeli boste ustvarjati. Našli boste nekaj, kjer se boste kreativno izražali. Nujno je, da se ponovno priklopite na svojo domišljijo. Da se odprete nivojem, ki želijo skozi vas komunicirati. In začeli boste ustvarjati. Zase. Dragi moji to je pomembno: ZASE. Ne za denar, ne za druge, ne za Sistem. Za svojo dušo. To vam je poznano. Veste, kaj vas veseli in kaj vam odpre srce, da pozabite na čas, da pozabite na svet okoli sebe in ste v kreativnem toku. Kot otrok ste vedeli. In veste, da se boste na začetku počutili smešno. Da vam bo pred vami samimi nerodno. Da se boste počutili krive, če ne bo narejeno vse tisto, kar bi moralo biti. Toda nadvse pomemben korak je to dragi ljudje. Nadvse pomemben za vašo prihodnost. Za prihodnost družbe, prihodnost tega čudovitega planeta.

  Veliko dela imate, zato ne odlašajte. Ne čakajte na ponedeljek, na začetek novega meseca, na to, da otroci odrastejo, da zamenjate službo, dobite prihodek. NE. Vsak trenutek šteje in ne moremo dovolj poudariti, kako pomembno je, da začnete takoj. S tem dvignete svojo vibracijo, dvignete vibracijo kolektivne energije in naredite spremembo o kateri se vam še sanja ne, kako pomembna je. Ne še. Toda kmalu. Kmalu boste videli to spremembo. In takrat bo vaše srce zaigralo v čudovitem zvoku. Zvoku, ki bo uglašen z zvokom mnogih src. In vedeli boste, da je prišel čas, ko ste lahko svobodni. Ko se bo vaša zavest razširila na višja energetska telesa in boste lahko presegli omejitve, ki so vas sedaj utesnjevale in onemogočale.

  In takrat bo zasijala vaša neponovljiva, enkratna esenca. Zasijala bo v vsej svoji izvorni, avtentični svetlobi. Takrat boste lahko v celoti utelesili svojo dušo, ki si je ta čas na Zemlji izbrala ravno zaradi te izkušnje. Zaradi možnosti, ki je ni bilo na voljo tisočletja. Pravzaprav še nikoli v takšni obliki. Zato dragi ljudje je to čas velikih blagoslovov in ne zavedate se, da ste vi tisti, ki ste lahko srečni, da živite v teh časih. Da ste vi tisti, ki boste osvobodili in osvojili energije pravega razsvetljenja. Tistega o katerem je govoril naš brat Buda, tistega, ki ga je pokazal veliki učitelj Jeshua. Prav res živite v magičnih časih in počaščeni smo, da vas pri tem podpiramo, vam pomagamo in vas spodbujamo.

  Z Ljubeznijo in zavestjo JAZ SEM,

  mojstri Velike bele bratovščine