• Dobro jutro, draga angelska DNK!

  V vsaki celici našega telesa obstaja zapis vseh inkarnacij, ki jih je naša duša opravila na planetu Zemlja. Vsi pretekli in prihodnji potenciali so zapisani v strukturi naše svetlobne DNA in čakajo na našo pozornost ter prebujenje. Ključ do teh informacij nosimo v sebi in naša duša čaka, da odkrijemo resnico tega kdo smo.

  Ko so pred več kot desetletjem v moje življenje vstopili angeli, se mi ni niti sanjalo, da me bo duhovno potovanje na katerega so me popeljali, pripeljalo do nečesa tako bazičnega kot je človeški DNK. Duhovnost dobi konkretno obliko šele, ko jo povežemo z našim fizičnim bivanjem, kajti namen našega življenja v tem času je ozavestiti in prizemljiti lastno večdimenzionalnost. In to je obvezna sestavina osebnostne ali duhovne rasti ali kakorkoli že želimo to poimenovati. Da je pravi čas za potovanje v lastno večdimenzionalnost vemo, ko pričnemo iskati rešitve za težave v življenju na področju financ, partnerstva, zdravja. Ko v sebi čutimo nemir, praznino ali zmedenost in nas notranji impulz frcne v iskanje odgovorov.

  Ljudje nismo samo fizična bitja pa če si še tako prizadevamo razmišljati linearno in verjeti le v to, kar lahko primemo z rokami, vidimo z očmi, izračunamo, dokažemo z eksperimenti ipd. Takoj, ko v igro vstopijo čustva, občutki in nelogični prebliski imenovani intuicija (oz. zgolj in samo naključja za tiste, ki vztrajajo pri znanstvenem pristopu), se nekje znotraj porodi tiha misel, notranji občutek, da obstaja še nekaj več česar ne razumemo (vsaj ne še). In tako kot je imel Galileo težave z Inkvizicijo, ker je izrazil bogokletno trditev, da Zemlja ni središče vesolja in da obstaja možnost, da niti ni ravna plošča, se danes oklepamo stare znanosti, ki trdi, da česar ne moremo izmeriti in stehtati, to ne obstaja.

  Tako so znanstveniki odkrili in razvozlali DNK, ugotovili, da je 3% te verige vezano na proizvodnjo beljakovin in s tem fizično oblikovanje organov, tkiv in celic, ki sestavljajo naše fizično telo, vse ostalo pa je nek ostanek evolucije, ki ne služi ničemur in je t.i. "junk DNK". Kaj smo res tako slepi in gluhi, da Naravi pri vsej njeni inteligentnosti pripisujemo, da je ustvarila nekaj, kjer 97% aminokislin v dvojni vijačnici ne služi ničemur?

  V času mojega potovanja skozi duhovna znanja, sem se vrnila nazaj k fizični biologiji in obnovila najbolj osnovno znanje povezano z DNK. In prav tako kot je naše fizično telo le ena dimenzija (oziroma obstaja v 3D), je tudi DNK le 3D izraz mnogo obširnejšega večdimenzionalnega informacijskega sistema. S preostalimi dimenzijami, se odpre tudi popolnoma drug pogled na 97% speče DNK. Preostalih 97% je večdimenzionalnih. In fizični 3D dimenziji se tako pridruži še 11 nefizičnih dimenzij, ki oblikujejo naše svetlobno telo in omogočajo naši duši, da se uteleša na Zemlji.

  Že slišim vaša vprašanja! Manca, kako bo to rešilo moje težave v odnosih? Manca, kaj to pomeni za moje finančno stanje? Kakšno vezo ima DNK z mojimi strahovi? Kaj imajo s tem angeli in ženska energija?

  DNK je večdimenzionalna zato omogoča, da se povezujemo z Višjim jazom in osebnimi akaškimi zapisi vseh življenj, ki smo jih živeli na Zemlji, da sprožimo samozdravilne sposobnosti in komuniciramo s celicami našega telesa. Znotraj celične strukture nosimo orodja, ki nam pomagajo do lastnega mojstrstva! V naši genetiki so vse duhovne skrivnosti in navodila, kako se povezati z modrostjo Višjega jaza, kako izražati angelske kvalitete, se povezati z božanskim znotraj naše vibracije, kreativnostjo duše in enostjo iz katere izhajamo. Raziskovanje dimenzij DNK postane študij lastne zgodovine, sedanjosti in potencialov prihodnosti.

  Predstavljajte si, da v svojih zapisih preberete informacije vseh tistih življenj, kjer je vaša duša že uspešno rešila težave v odnosih. Predstavljajte si, da vam Višji jaz pokaže tiste izkušnje, kjer ste živeli v finančnem obilju in vam pomaga, da se spomnite, kako ste takrat razmišljali. Zamislite si, da se aktivira tisti del vaše DNK, ki z ljubeznijo raztopi strahove.

  Zavest je sinhronizirana energija, ki ima svojo lastno strukturo. Njena struktura je kvantne narave, a nima logičnih pravil. Je komplicirana, ima svojo pot, osebnost in zmožnost komuniciranja. In je vezana na DNK posameznika. Ljudje, ki so odprti duhovnemu svetu imajo aktivne 20-30% celotne zavesti, zavest duše se prične v celoti integrirati šele pri 88%. Aktiviranje in povezovanje preko zavesti DNK predstavlja evolucijo človeka kot svetlobnega bitja. In kot svetlobno bitje smo del angelskega kraljestva. Zato nam tukaj angeli znajo svetovati in nam pomagajo integrirati te informacije na celični nivo.

  Predstavljajte si, da je 3% vidne DNK kompleksna naprava, ostalih 97% pa navodila, kako s to napravo upravljati. Naša telesa so narejena za popolno regeneracijo toda, ker ne znamo prebrati navodil, se naše celice delijo nepopolno. V naši DNK so spravljeni zapisi vseh inkarnacij, ki jih je naša duša izkusila na Zemlji, pa smo pozabili, kako te zapise brati in zato ponavljamo in se na novo učimo, kar že znamo. Naše telo zna pozdraviti vsako bolezen, toda ne znamo mu dati navodil za zdravljenje.

  Bi se želeli naučiti komunicirati s svojo lastno DNK strukturo? Bi želeli dati navodila svoji DNK naj ponovno postane bolj kvantna in večdimenzionalna? Ta članek je šele uvod k Uvodu, ki bo 8.8., ko se odpre portal 8-8 t.i. Levja vrata, ko se Zemlja poravna z galaktičnim soncem. V interaktivni meditaciji  bomo izkoristili energije, ki omogočajo aktivacijo lastne večdimenzionalnosti skozi DNK in po posameznih nivojih spoznali svoje kvantno DNK polje. Zdravljenje še nikoli ni prišlo od zunaj, od drugih, vedno je sodelovala tudi naša zavest, naša lastna inteligenca, naša lastna angelska narava. Predstavljajte si svobodo in neomejene možnosti, ko se sami naučite komunicirati in dajati svojemu telesu, svojim čustvom in mislim navodila za zdravljenje.

  Posledice DNK aktivacije boste čutili v vsakdanjem življenju v prihajajočih mesecih, ko bo vaša energetska struktura spreminjala elektromagnetno polje in vibracijo, ki jo oddajate. Ker se svet okoli vas odziva na vašo vibracijo, boste spremembe videli, ko boste pritegnili v svoje življenje nove, drugačne okoliščine, ljudi in izkušnje.

  Se vam zgornji tekst zdi kompliciran in nerazumljiv? To je samo zato, ker še nimate te izkušnje. Ko boste imeli poleg informacij še svojo lastno izkušnjo, boste vse to vedeli s svojim celotnim bitjem. To vam lahko garantiram ;)

 • Kaj so povedale udeleženke Portala 8-8 2016

 • Še vedno zbiram vtise s ponedeljkovega večera in se čudim, koliko novih stvari sem spet izvedela! Navdušena sem nad tvojim podajanjem informacij, novega znanja; kako spretno združuješ znanost z duhovnostjo. Vodiš z iskreno navdušenostjo, modrostjo in za sabo pustiš močan pečat. Še vedno razmišljam o tolikih stvareh in sem ti hvaležna za nazorne in razumljive razlage, skice, ki jih imam se vedno v glavi za boljšo predstavo... Končno mi je jasen en velik del Vesolja po tvoji zaslugi! Vesela sem, da sem se - ob poplavi dogodkov na ta dan - v hipu odločila zate, saj si me že na delavnici Energetske higiene pustila odprtih ust. Želim ti uspešno in navdihujočo pot in hvala, ker tako lepo spreminjaš naš svet!

  Polona

 • Meni je bil v bistvu cel dogodek AHA :), ker, saj sem že poslušala določeno vsebino, ampak tokrat se me je delavnica tako močno dotaknila, čeprav moram še dosti raziskovat, sem kar "dojela nekaj" kar ne znam opisat z besedami, potrditev določenih stvari - resnice, ki je prej nisem tako zavestno čutila. Mi pa tudi prihajajo nasproti določeni vzorci, dogodki, misli in ker sem sedaj bolj pozorna, vem da jih še res nisem razrešila. Zelo zelo se veselim ponovnega poslušanja meditacij. Vse lepo želim in res HVALA za vse Objemček,

  Anita

 • Meditaciji sta mi bili zelo všeč tudi vsa teorija, kljub na tone prečitane literature sem izvedela tudi kaj novega. Ampak s teorijo je itak tako, da je resnično vreden pa samo tisti gram prakse. Moja duhovna učiteljica me uči, da sledim srcu: »če ti kaj potegne, sledi« ...in tako me je nekaj vleklo na tvojo meditacijo. Ne vem še točno kaj sem dobila, ampak sem dobila nekaj kar se potrebovala:-)! Zelo se povezujem s svojim višjim jazom in mi je bilo všeč tisto, ko si rekla, da ga povlečemo vase, v vsako celico telesa, to sploh nisem pomislila – pravi AHA moment.:-)

  Marta

 • Danes zjutraj, ko sem se kljub mračnemu vremenu odpravila v gozd, sem se na vrhu hriba, s čudovitim razgledom zahvalila tudi Zate... Za tvojo dušo, za tvojo pot in vse, kar nam daješ... Prevzemal me je občutek hvaležnosti in svobode. Ponedeljkova meditacija je bila izjemna in enkratna, predvsem pa DRUGAČNA... Ni besed, s katerimi bi opisala vse občutke, a zdi se, kot, da bi z moje notranjosti odpadel veeeeeeelik kos nečesa... Je to del tiste prtljage, ki si jo tako rada naložim...? Doma sem se umirila in sprostila čustva. Sicer se mi pa dogajajo številni uvidi in na pol sanjam in vidim cele zgodbe...

  Romana

 • Zelo sem hvaležna da sem poslušala dušico in bila včeraj del tega čarobnega dogodka. Haha, priznam da sem bila cel večer nekako v 'transu' in niti nisem uspela sproti ubesediti občutkov, spraševati določenih stvari - sem kar malo lebdela. Zelo prijetno in še zdaj ko se v spominu vrnem me preplavi ena posebna toplina. Danes se počutim prav prijetno, ogromno časa sem preživela v naravi in ogromno sem brala o tematikah, ki smo jih predelovale. Imam en nepojasnljiv zagon in dejansko me tudi ko pomislim da mi nečesa manjka malo manj stisne. En res lep izjemen večer in še enkrat hvala,

  Tamara

 • Zivijo Manca, jaz se počutim super po včerajšnji meditaciji. Danes se zdi, da je z mano prisotna angelska energija. V meditaciji sem čistila svoje izvorne celice. Vse so bile vijolične in čistila sem jih s čistilom za kopalnico in krpico. Pred čiščenjem so bile prašne, zdele so se kot da se jih že dolgo nihče ni dotaknil. Kot v kakšni votlini. Po meditaciji so se svetile, vsak delček celice imel čudovit lesk. In želim, da se take delijo naprej - čudovite, s sijajem, zdrave, z lepimi energijskimi zapisi. Ogromno se je zgodilo v tistih 4 urah, prej in verjetno se še bo :) Hvaležna sem, da svoje znanje deliš z nami,

  Katja

 • Manca, kako so zanimive te poti. Najprej sem okoli Silvestra zapisala, da želim postati najboljša verzija sebe. Pa so se začele dogajati zadeve. Zdaj ugotavljam, da jaz sem najboljša verzija sebe in se še vsak dan spreminjam. Na to vplivam jaz sama. Po delavnici sem spala malo več, sem pa zelo umirjena, zbrana, učinkovita. Vem kam in kako. Ničesar me ni strah. Določene zadeve iz preteklosti in sedanjosti so mi kristalno jasne, zakaj so takšne, kot so. Vse dobro, lepo in veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiika hvaaaaaaala.

  Marija

 • Težko sem pričakovala včerajšnji dan. Ampak je bilo mirno. Ni bilo tiste razburjenosti, ki vlada na velikih seminarjih. Tega ne maram. Ker tam je energija in vibracije na višku, ko pa si sam, ni več tako lepo. Všeč mi je, ker sem ponovila vse od lanskega leta in vse pohvale tebi, ker si tako skrbno naredila prezentacijo. Zares poskrbiš za nas. Torej v enem letu, od lanskega 8.8., se mi je veliko zgodilo. Imam nove poglede, novo moč, imam se še rajši kot prej in podala sem se na nove poti. Veliko bolj mirna sem, imam čudovito prijateljico, s katero delim vse misli, tega do zdaj nisem poznala. Velik objem,

  Barbara

 • Med 26.julijem in 12. avgustom se vsako leto odprejo Siriusova vrata, ko se zgodi poravnava med Velikim galaktičnim soncem, Siriusom in Zemljo. V tem času se odprejo tudi t.i. Levja vrata, skozi katera se zlije ogromna količina svetlobe, ki prinaša nove kode in informacije za aktiviranje našega lastnega svetlobnega telesa, našega mojstrstva in višjih frekvenc Ljubezni. To je odličen čas za delo s svetlobnim telesom predsvem pa za aktivacijo svetlobne oziroma angelske DNK.

 • Portal 8-8-8 v letu 2015 je bil eden močnejših v zadnjih letih. S klikom na desno sliko lahko preberte več o njem. Nekaj dodatnih informacij tudi še v videu, ki sem ga posnela v ta namen.