• Energetska higiena

 • in kozmično razstrupljanje z angeli.

   

  Za fizično telo smo se bolj ali manj naučili skrbeti. Vemo, da ni vseeno s čim ga hranimo, da je potreno skrbeti za njegovo higieno, da ga lahko razvajamo z masažami, savnanjem in vemo, da na vsake toliko časa potrebuje razstrupljanje. Kadar z njim nismo zadovoljni ali se v fizičnem telesu ne počutimo dobro, ga podvržemo takšnim in drugačnim tretmajem, dietam in postopkom.

  Fizično telo je otipljivo, čutimo njegovo bolečino in znake, da nekaj potrebuje. Povsem druga zgodba pa se dogaja na ravneh naših energetskih teles. Zagotovo se jih težje zavedamo, kot našega fizičnega telesa, vendar so tam in zanje moramo uporabiti druga čutila. Pojdimo lepo po vrsti.

  Energijsko telo čutimo, če dlani podrgnemo drugo ob drugo in jih nato narahlo razmikamo za nekaj centimetrov ter dajemo skupaj, lahko med njimi občutimo nekakšno magnetnost, nekakšno gostoto zraka, ki se tvori vmes. Ta občutek je naše eterično polje. Energetska telesa so med seboj prepletena in hkrati nanizana drug čez drugega. Najbližje fizičnemu telesu je eterično telo, sledi mu čustveno, mentalno in nato naše duhovno telo.
   
  Katero telo oziroma energetski nivo zaznavamo in se ga zavedamo, je odvisno od tega, kaj se nam ravnokar dogaja. Kadar prevladujejo čustva in čustveno dogajanje, smo v čustvenem telesu. Kadar razmišljamo, smo v mentalnem telesu in kadar smo popolnoma sproščeni, umirjeni, med meditacijo ali v stanju globokega občudovanja narave, je aktivirano naše duhovno telo. Višja energetska telesa določajo obliko nižjim. Fizično telo je tako le najnižje, najbolj gosta vibracija našega bitja. Kadar se simptomi pokažejo na fizični ravni, to pomeni, da se je že mnogo prej pričel proces na višjih energetskih nivojih.

  Poznavanje in zaznavanje energije posameznih nivojev omogoča, da se zavedamo, kaj in kje so vzroki naših neravnovesij. Upravljanju z lastno energijo pravim Energetska higiena in je temelj zdravja na vseh nivojih. Je način, kako svoje znanje, informacije in vedenje preneseš v vsakdanje življenje. Če se sprašuješ, zakaj imaš pri tolikem delu na sebi, še vedno težave v življenju, je to delavnica namenjena tebi. Če čutiš, da je zate čas, da zavestno pričneš integrirati svoje nivoje, je tukaj zate:

 • Delavnica Energetska higiena

  Poznavanje in zaznavanje energije posameznih nivojev omogoča, da se zavedamo, kaj in kje so vzroki naših neravnovesij. Upravljanju z lastno energijo pravimo Energetska higiena in je temelj zdravja na vseh nivojih. Zdravje pa je naše največje bogastvo kajne? Poskrbite za svoje zdravje še preden pride do neravnovesij, ki se kot bolezen pokažejo na fizičnem nivoju.

  PROGRAM

  • Vaje za zaznavanje lastnega energetskega polja
  • Postavljanje osebnega energetskega prostora in mej
  • Zaznavanje in angelski detox eteričnega, čustvenega in mentalnega telesa
  • Dostop do astralnih nivojev in ustvarjanje srčnega prostora
  • Aktivacija vibracije JAZ SEM, pinealna žleza in zaznavanje višjih dimenzij
  • Sidranje svetlobnega telesa na celično raven
  • Odpiranje toku življenja in sprejemanje obilja
  • Preproste in učinkovite tehnike za vzdrževanje konsistentne vibracije energijskega telesa
 • Posebne angelske tehnike s Plejad bodo poskrbele, da bomo vse nivoje temeljito razstrupili in očistili neprijetnih vibracij. Občutje po delavnici je lahkotno, nabito z energijo in prerojeno. Ker so odpadle vse slabe energije in je telo ponovno napolnila kozmična svetloba podprta z angelsko ljubeznijo!

   

  Energetska higiena je osnova, ki vam pomaga, da pričnete znanje, informacije, modrost in tehnike, ki jih poznate, uporabljati v vsakdanjem življenju. Je potovanje od teorije v prakso. Potovanje ni zastonj, potrebno je nekaj vložiti, da boste potem delali "domačo nalogo", ker ste zanjo plačali, da boste znali ceniti, kar ste se naučili, da boste dovolj zbrani in zavzeti za vse, kar se bo na potovanju dogajalo. Razstrupili bomo vaše energetske nivoje, naredili detox s pomočjo angelskih vibracij in se odprli obilju, ki nam ga ponuja življenje. Lahko pa seveda sedite doma in razmišljate, kako vam je težko v življenju in kako je vse drago in kako nimate denarja in možnosti, da bi kaj spremenili - VSE TO SO IZGOVORI. Izbira je vaša.

 • POZOR! Spremembe v življenju po udeležbi dogodka so neizogibne, zato je pomembno, da ste resnično pripravljeni prevzeti odgovornost zanje.

  Je vse to mogoče na samo eni delavnici? Je, če ste nanjo pripravljeni in ste potem pripravljeni to stanje tudi vzdrževati.

  Kar boste prejeli tekom delavnice je:

  - zavedanje, čutenje in izkušnja lastnih energetskih nivojev,
  - prepoznanje prijetnih občutkov in čustev, ki jim želite v življenju slediti,
  - očistili bomo vzorce, ki vas zadržujejo in preprečujejo premik naprej,
  - aktivirali bomo energijo sprejemanja, da se boste odprli dotoku obilja, ki vam ga ponuja Življenje.

  Energije, ki se bodo sprostile bodo omogočile globlje doživetje vseh tehnik in procesov osebne ter duhovne rasti. ustvaril se bo prostor za novo energijo, ki jo želite kreirati.

 • Trenutno delavnica energetske higiene ni razpisana. Če želite biti obveščeni, kdaj bo naslednja mi pišite na info@manca.si, lahko pa se naročite tudi na individualno terapijo, če pokličete na 040 888 978.