• Magičnost uspeha se začne s teboj!

   

  Prav vsaka ženska na tem svetu, s teboj vred, nosi v sebi čarobnost. Tisto posebno, enkratno, ki je zate takooo zelo značilna, da je del tebe in zato je niti ne vidiš. Tako kot konica nosu, ki jo nenehno gledaš a so se možgani odločili, da jo ignorirajo. Imaš svoje darove, svoje veščine in znanje... svoje neprecenljive izkušnje in vse to sestavlja TVOJO UNIKATNOST.

  Da si prišla točno do točke na kateri si zdaj, si šla skozi dobro in slabo. Tako kot vsi ljudje. Vsi gremo skozi temna obdobja, ko se nam zdi, da ni več luči, ki bi nas vodila, da smo na avtopilotu, ki nas upravlja iz dneva v dan. V takšnih časih je izredno pomemebno, da se znamo izogibati tistih, ki nas potiskajo še globlje v temo. V takšnih časih, je pomembno, da si ustvariš okolje, ki te podpira s konstruktivno podporo, ki ti pomaga, da postaneš najboljša verzija same sebe. Izogibaj se tistih, ki ti ponujajo omejujoča prepričanja ter mečejo vate svoje strahove.

  Največja IRONIJA pri vsem skupaj je, da so to ponavadi tvoji najbližji, ki ti pod pretvezo, da ti hočejo dobro, ponujajo le svoje frustracije in delijo s teboj svoja omejujoča, negativna mnenja. Veliko žensk pride k meni, razlagajo mi svoje sanje, svoje želje, ki se jim bojijo slediti, ker jih partner ne podpira, ker jih starši ne razumejo, ker jih prijatelji postrani gledajo. Na nek način je to razumljivo, saj jih pri vsem skupaj vodi strah, da te bodo izgubili. Še huje je, kadar slediš sebi in temu, kar čutiš, želiš pri tem uspeti, drugi pa te vlečejo nazaj. In v takšnih primerih jih največkrat vodi ljubosumje. Zavedanje, da sami niso zbrali poguma, da bi sledili svojim sanjam.

  Zato je še toliko bolj pomembno, da poslušaš sebe. Da čutiš svojo pot in se pri tem obdaš z ljudmi, ki te podpirajo, bodrijo ter ti pomagajo. Ko ti bo naslednjič nekdo povedal svoje mnenje, ki te ne bo podpiralo, se zavedaj, da oseba dejansko izraža svoje strahove, ki ji preprečujejo, da bi sama sledila svoji poti.

  Da ti uspe na tvoji poti je, generalno gledano, potrebno slediti le trem nasvetom:

   

  1. Prisluhni svoji notranji modrosti in ideji, ki jo želiš ustvariti. Dovoli si ji slediti.

  Tvoja notranja modrost je kreativna sila, intuitivni vpogled v tvojo prihodnost, ki ti sporoča, da je ideja, ki si jo prejela izvedljiva s pomočjo zaupanja v Vesolje.

  Vsaka ideja, ki se znajde v tvojih mislih, ti je dana, ker je v tvojem energijskem polju že zapisana informacija in dani pogoji za njeno uresničitev. Drugače ta ideja ne bi prišla v tvojo zavest. Vesolje že ima načrt in tebi NI potrebno poznati vseh podrobnosti. Te se bodo razkrivale sproti, ko boš ustvarila pogoje za njeno uresničitev.

   

  2. Ustvari okolje, ki te podpira in ti želi, da uspeš.

  Poudarek je na USTVARI. Če to pomeni, da boš zamenjala krog prijateljic, ki ti razlagajo, kako to ni izvedljivo, z novimi prijateljicami, ki te bodo podpirale na tvoji novi poti, je to tista »cena«, ki jo predstavlja tvoj uspeh. Potrebuješ zalet za polet in ne uteži za sidranje na mesto.

  Slovenci smo še posebej dobri »trenerji, politiki in strokovnjaki« v domači dnevni sobi ali za šankom. Malo je takih, ki sledijo svojim sanjam in pri tem ne podležejo negativnemu mnenju okolice. Želim, da si ti ena od njih.

   

  3. Prepusti se toku, sledi občutkom ter poslušaj intuicijo.

  Pustiti staro, da lahko vstopi novo, je sestavni del življenja. Tvoja čarobnost se lahko razvija le tako, da ji omogočaš nenehno širitev, nenehno spremembo. Tvoja ženska esenca je del Življenja, katerega lastnost je nenehno spreminjanje. Ženska energija je del narave, ciklov, evolucije in zato se mora spreminjati, nadgrajevati ter pretakati.

  Ravno s tem razlogom je spuščanje starega, predajanje toku in sprejemanje novega del lekcij o uspehu – pa naj bo to finančni, karierni ali osebni uspeh.

  Razmisli, kaj te ovira pri udejanjanju tvojih idej? Kateri od zgornjih nasvetov je zate najtežji? Moja »šibka točka« je še vedno nadzor nad koraki, ki me vodijo do uresničitve idej. Še vedno imam včasih težavo z zaupanjem v Vesolje, da ima za moje ideje že izdelan načrt. Na srečo se tega že zelo dobro zavedam in se že ujamem, ko začnem »komplicirati«. Naučila sem se, da je moja naloga, da uravnovešam akcijo ter tisti »pasivni del«, ko Vesolje v ozadju pripravlja in izvaja aktivnosti.

  In zato vem, da zmoreš tudi ti s svojo magičnostjo, svojo unikatno mešanico znanja in izkušenj podariti svetu svoj dar, idejo spremeniti v realnost in pri tem živeti čarobno življenje, ki si si ga že zdavnja zamislila.

  Zato delam, kar delam in sledim svoji notranji modrosti... da sebi in tebi pomagam postati magična moderna Boginja.

 • Uvodni razgovor

  Vabim te, da se mi pridružiš na kavi (ali čaju) in me povprašaš tisto, kar želiš vedeti preden vstopiš v svoj program osebnega prebujenja v Žensko in Boginjo.

  Prijava na uvodni razgovor

 • Ženske imamo še posebej »lepo značilnost«, da potrebujemo več potrditve kot moški, da se počutimo dovolj samozavestne, dovolj vredne. Skozi potovanje z menoj se boš naučila kako do večje samozavesti in samozaupanja, razumeti, da ženske iščemo ljubezen, moški pa svobodo, prepoznati v kateri fazi odnosov se nahajaš, da vzljubiš sebe točno takšno kot si in prepoznaš svojo unikatnost.

  Manca