• Mentorstvo in osebni coaching

 • Čustvena terapija za dušo

  Ko te življenje pripelje do točke, kjer veš, da moraš narediti premik, ne veš pa kako. Nisi sama. Tu sem. Zate.

   

  Ženske kot si ti vodim skozi spremembe v življenju. Spremembe, ki vključujejo zaključevanja in nove začetke. Spremembe, ki vključujejo kvantni skok na naslednji nivo bivanja in življenja. Na ženstven način.

  • Pokažem ti, zakaj si vredna (svoje) ljubezni.
  • Pomagam ti razumeti tvoja čustva in te naučim čustvenega menedžmenta.
  • Pomagam ti, da ponovno odkriješ svojo unikatnost, svojo avtentičnost.
  • Naučim te slišati tvojo intuicijo in čutiti samo sebe.
  • Vidim tvoj potencial in ti ga pomagam doseči.
  • Zbudim tvojo avtentično žensko energijo.
  • Usmerim te na pot, ki je najbolj skladna s tem kdo v resnici si...
  • 15 let raziskovanja, testiranja in prenašanja duhovnih resnic v vsakdanje življenje zgostim v program, ki te v manj kot letu dni katapultira v najBoljšo verzijo tebe.

  Spremembe in transformacija običajno niso prijetne, so pa nujne.

   

  V obdobju sprememb se pojavijo strahovi, dvomi, vprašanja in pomisleki. Stari način delovanja, razmišljanja in čustvovanja ni več sprejemljiv. V coni udobja je postalo preveč neudobno. Toda kaj sedaj? Kako naprej? Katera znanja, veščine, metode, tehnike in orodja so potrebna, da lahko preskočiš na naslednji nivo? Kako se soočiti z neznanim, kako preseči strahove in pogumno ter odločno narediti naslednji korak?

  Ko si sama, so vsi ti strahovi še veliko večji. Poleg je tukaj še tvoja čustvena vpletenost in tvoja slepa pega, ki ti preprečuje, da bi videla prave vzroke, ki te zadržujejo v starih vzorcih. Verjetno si že slišala ali prebrala, da so vsi odgovori že v tebi? In potem z grozo ugotoviš, da sama sebe ne slišiš več. Da niti ne veš, kaj bi morala slišati!

  In potem vztrajaš v partnerskem odnosu, ki te duši, ker ne veš kako naprej. Ugotoviš, da ti služba ali delo, ki ga opravljaš zaradi odnosov pijeta energijo in te izčrpavata. Ugotoviš, da si nekje v zadnjih xy letih sebe izgubila, ker si se poistovetila s tem, kar delaš in ne s tem, kar v resnici si. Izgubila si sebe, ker si bila vse tisto, kar so drugi želeli, da bi bila.

  V tebi pa je ogromno neizraženega. Čutiš, da moraš spet najti svoj notranji mir, da moraš spet najti svoje veselje in radost. Zavedaš se, da želiš narediti spremembe, svobodno zadihati in spet slišati sebe. Želiš začutiti svojo avtentičnost, svojo unikatnost, najti darilo, ki ga prinašaš na svet in ga končno živeti. Ugotoviš, da moraš sebe končno postaviti na prvo mesto, se vzljubiti in zažareti v svoji pravi ženstveni energiji.

  Osebna čustvena transformacija je osnova za izpolnjujoč partnerski odnos, vzpostavitev notranjega miru ter zavedanja lastne vrednosti.

   

  Ženske imamo veliko več težav izpustiti partnerske vezi in se premakniti naprej, zato soočenje s čustvi, ki so neprijetna in vzorci na nezavednem področju odpre nove možnosti in omogoči, da prepoznaš lastno vrednost ter način izražanja ljubezni in se premakneš naprej.

  Ko vstopiš v svoj edinstven izraz ženske energije, ko urediš odnos do sebe, šele takrat pridejo na vrsto tudi partnerski odnos, kariera in poslovna uspešnost.

  Izkušnje kažejo, da je vrstni red pri postavljanju ženske energije najprej odnos do sebe, nato partnerstvo in družina in šele nazadnje poslovno področje.

   

  In to želiš hitro! Ne želiš čakati, da bo prišlo samo po sebi, po naravni poti. To traja predolgo. In poleg tega je še naporno. Hitro se želiš zaljubiti vase, v svojo veličino, narediti spremembe, se premakniti naprej in vstopiti v čudovito novo življenje, v katerem si ti glavna kreatorka.

  Če je temu tako, si na pravem mestu.

 • Moj način dela že dolgo ni več v obliki enkratnih svetovanj, ampak nudim le celostne programe, ki trajajo dlje, ker to daje trajne in konkretne rezultate in tudi od tebe zahteva določeno mero predanosti, energije in časa. Zagotavljam in obljubim ti lahko, da vstop v žensko energijo sproži spremembe, ki ti olajšajo ter olepšajo življenje in bom počaščena, če ti pri tem lahko pomagam.

  Manca

 • Aktiviraj svojo avtentično ženstvenost in svojo ljubezen do sebe

  Čutiš, da te čakajo spremembe in čas je, da ponovno najdeš sebe. Brez mask in nepotrebne čustvene navlake. Enkratna, neponovljiva, ženstvena, avtentična ti.

  Kontakt

 • Z Manco sem se prvič srečala na angelski terapiji in ko je pričela z individualnimi programi, sem se odločila za uvodni razgovor, ki je bil izredno pozitiven. V času trajanja individualnih srečanj je bilo veliko AHA momentov, največji pa je bil zagotovo, da sem se znebila strahu pred nosečnostjo ter vseh nepojasnjenih občutkov povezanih s tem. Poleg tega sem dobila konkretna orodja za delovanje iz sebe in svoje duše, ki dejansko funkcionirajo v vsakdanjem življenju in situacijah. Bolj čutim sebe in sem bolj avtentična, kar mi daje občutek notranje moči in svobode. Individualni program bi priporočila prav vsakomur, ki si želi zaživeti svojo resnico, pa se je mogoče zagozdil nekje na poti. Priporočila bi jo prav vsem ženskam in tudi tistim ta bolj pogumnim moškim ;)

  Barbara, Ljubljana

 • Manca, pred časom, ko sva se pogovarjali, sem bila sicer vesela, da sem nekaj naredila zato, da končno začnem spoštovat sebe in mojo edinstvenost ter se končno premaknem naprej, a sem bila še vedno na bojišču. Bolela me je vsaka celica telesa in duše, ampak počasi sem dan za dnem spoznavala in čutila, da je vse to v bistvu darilo, kar se mi je zgodilo. Ob tvojih nasvetih in potovanju, pa sem prišla do spoznanja, da me čaka res veliiikooo dela pri sebi, ah ta moja pričakovanja, neučakanost, v bistvu sem videla, da znam tudi zelo dobro občasno manipulirat... ja, sem kar globoko dihala. Samo sedaj po tednih od tistega šoka, lahko rečem, da se prvič po ločitvi spet počutim svobodno, da zaupam, da je bila moja tokratna odločitev tista prava. Res hvala Tebi, tvojim nesebični pomoči in nasvetom ter seveda najdražji Aura-Somi in vsem, kar se skriva v ozadju...ja bilo in je še občasno turbolentno, ampak je bilo vredno vsakega momenta!!!

  Eva, Ljubljana

 • Dodana vrednost individualnega svetovanja in coachinga

  Danes lahko vse informacije najdeš na spletu. Brezplačno. Če si dovolj vztrajna, samodisciplinirana in imaš na voljo dovolj časa, da med vsem informacijami izluščiš tiste, ki imajo zate dodano vrednost. Zato tudi vsi tisti, ki menijo, da nimajo dovolj denarja, da bi si lahko privoščili individualno obravnavo, imajo pa dovolj časa in energije, ki ga investirajo v spletno brkljanje za podatki in prebiranje tekstov, ki so dostopni, lahko osebno in duhovno napredujejo.

  Zakaj torej investirati v individualni coaching?

  1. Vsak individualni program je skrbno strukturiran na način, da prinaša rezultate. Tako se izogneš naključnim informacijam, ki te lahko pripeljejo v slepo ulico, za katere v resnici ne veš ali delujejo ter kakšne rezultate prinašajo. Individualni program je potovanje iz točke A v točko B, brez vmesnih ovinkov in zablod.

  2. Individualna obravnava ti prihrani čas. Za svoje potovanje sem potrebovala več kot desetletje in na tej poti odkrila marsikatere bližnjice, trike ter namige, ki lahko tebi prihranijo ogromno časa. Tako lahko v dveh mesecih z menoj dosežeš tisto, za kar bi sama potrebovala več let.

  3. Branje knjig, iskanje informacij in poti preko interneta vedno pusti luknje, manjkajoče koščke sestavljanke, ki ti jih kot izkušena terapevtka in mentorica ponudim v individualnem programu.

  4. Samodisciplina, vztrajnost in ogromno samomotivacije je potrebno, da prideš do enakih rezultatov, kot ti jih lahko ponudim jaz, ker ti ne spustim pobegniti takrat, ko naletiš na nekaj, čemur se želiš izogniti.

  5. Kot izkušena angelska terapevtka, Life&Soul coach-inja in mentorica s svojo prisotnostjo držim vibracijo, varen prostor znotraj katerega lahko tudi ti dvigneš svojo. In to je mogoče le v živo, ob osebnem stiku. S pomočjo visoko razvite intuicije ti pomagam definirati tvoje blokade in tisto, česar sama ne želiš videti. In le tako lahko to tudi presežeš.

  INFORMACIJE SO BREZPLAČNE, TODA VODSTVO OB UČENJU SKOZI LASTNO IZKUŠNJO JE NEPRECENLJIVO.

 • Ob brskanju po internetu sem že nekaj let nazaj našla Manco in takrat prišla k njej na angelski riding. Ko sem začutila, da moram razrešiti svoj odnos z mamo, sem jo ponovno kontaktirala in predlagala mi je individualni program. Čutila sem, da sem končno jaz pomembna, da je prišel čas zame in se z veseljem odločila, da Manca postane moja mentorica. Že v času programa sem začela bolj verjeti vase in da imam določeno vrednost, pa da veliko vem, pa si tega ne priznam. Odkar sem zaključila sledim svojim občutkom in srčnim željam. Največja sprememba se je zgodila v mojem odnosu z možem, saj sva se začela pogovarjati in da mu lahko zaupam, kaj me zanima pa tudi, če je njemu to španska vas. Prej sem mislila, da je nekaj narobe z mano, sedaj pa vem, da moj čas šele prihaja. Tale program res priporočam vsakomur, ki si želi sprememb v življenju in je pripravljen, da se te spremembe zgodijo. Program sem že priporočila več prijateljem in ob tem spoznala, da za vsakega pride njegov čas. Zdaj v teh časih vsak lahko najde, kar ga zadovolji oz. mu omogoča osebno rast.

  Mojca, Grosuplje

 • Manco mi je priporočila meni draga oseba, ki je v moji takratni situaciji videla kaj potrebujem. Najprej sem obiskala njeno spletno stran ter sama pri sebi spoznala, da je res končno čas za pregled mojega življenja. Vsekakor sem si pa želela pri tem nepristransko osebo, ki bi mi konkretno pokazala kje so plusi in kje minusi! Da me bo poslušala ob izlivih besa, veselja, žalosti in samopomilovanja in imela zdravilo tako rekoč za vse in ob pravem času. Najbolj sem si zapomnila prvi obisk na uvodnem razgovoru, ko sem prišla k Manci z glavobolm, krči v nogah... domov sem šla pomirjena in lahkotna. Odkar sem zaključila program znam globlje pogledati vase, počutim se varno ob misli, da imam nekaj pri sebi ali s seboj (esence, Aura-Soma) s čim si lahko pomagam. Najboljši del pa je drugačen in predvsem pozitiven odziv domače okolice. Individualno mentorstvo z Manco toplo priporočam osebam, ki so v življenju prišle do točke, ko želijo odločno naprej, se želijo spoznati in pogledati zakaj je tako kot je, se želijo razvajati in svoje življenje narediti še kvalitetnejše.

  Jelena, Škofja Loka

 • Coaching ni ena terapija. Ni ena ura, ki blaži simptome. Ni čarobna paličica, ki enkrat zamahne in vsi tvoji problemi izginejo. Za delo z menoj so na voljo 4 opcije.

 • Kakšnim ženskam odpiram priložnosti?

  Delam z ženskami, ki želijo čutiti sebe, se razbremeniti čustvene navlake in izboljšati odnos do sebe. Ženske, ki želijo poznati sebe in se resnično vzljubiti. Ki želijo postati mojstrice svojih misli in čustev. Ženske, ki želijo dvigniti in postaviti svojo vrednost kot Ženska in življenju dodati dodano vrednost. Ženske, ki se še ne zavedajo, da so veličastna bitja, saj so na poti skozi življenje na to malce pozabile. Si med njimi tudi ti?

   

  Lahko te je strah sprememb. Normalno je, da te je strah sprememb. Normalno je, da te stiska v želodcu in misliš, da na transformacijo še nisi pripravljena. To je človeško. Vendar tvoje notranje bitje hkrati hrepeni po tej isti spremembi, želi si transformacije, ne glede na to, kaj to pomeni. Tvoj razUM tega še ne pozna, zato ga je strah.

  Delam z ženskami, ki se zavedajo, da jih ždenje v coni udobja (čeprav je že sila neudobno) ne bo pripeljalo v njihovo najboljšo verzijo. Želim delati s teboj, če želiš investirati v svojo lastno vrednost, da boš lahko v prihodnosti prejela še več obilja. Želim delati s teboj, če veš, da je tam še toliko tega, kar se želi izraziti pa ne veš, kako do tja priti. Želim delati s teboj, če želiš izboljšati sebe in svet v katerem živiš.

  In z veseljem prebudim tvojo notranjo boginjo, te spomnim, da si mogočna svečenica ali ti pokažem tvojo notranjo modrost zrele ženske, ki prinaša svetu največje darilo – sebe v celoti.

  Na poti do tja stojijo ovire, ki so nastale kot posledica vzgoje, dogodkov v življenju (tem ali kakšnem drugem), osebnosti, ki se je zataknila v prepričanjih, situacijah, kjer nisi imela dovolj informacij, znanja in veščin.

  In s tem ni nič narobe. Zato sem tukaj, da ti to pomagam spremeniti. Da te naučim tehnik in orodij, da ti odprem tvoje lastne kanale in te naučim, kako lahko slediš sebi in svojemu notranjemu glasu.

  Da, delam na zelo duhovnih nivojih, ampak s konkretnimi rezultati. Delam na način, da dobiš svojo lastno izkušnjo, da resnično začutiš sebe kot energijsko bitje.

  Ženske smo bitja ČUTENJA, ne razumevanja, zato boš pri meni vedno IZKUŠALA sebe. Predstavljaj si, da še nikoli nisi poizkusila hruške. Kako naj ti razložim kakšnega okusa je? Vanjo moraš ugrizniti, da boš imela svojo lastno izkušnjo. In pri delu z menoj boš dobila lastno izkušnjo svoje ženske esence. Lastno izkušnjo svoje boginjskosti in veličine, ki je v tebi. To ti lahko garantiram.

  Privošči si velik ugriz v sebe. Privošči si sebe, svojo ženstvenost in avtentičnost.