• Avtentično vodenje

 • za ženske, ki v poslovnem svetu želijo uspeti na ženstven način.

  PROGRAM SRČNO-POSLOVNEGA COACHINGA ZA AVTENTIČNO VODENJE NA ŽENSKI NAČIN

  DEFINICIJA VODENJA, KI DOLOČA SMER IN CILJE COACHINGA

   

  • Zmožnost pridobiti zaupanje in podporo med ljudmi, ki jih potrebujemo, da dosežemo organizacijske cilje.
  • Medosebno vplivanje, ki je skozi komunikacijo usmerjeno proti doseganju ciljev.
  • Dejanje, ki povzroči, da se drugi obnašajo in delujejo v skupno smer.
  • Umetnost vplivanja na ljudi s prepričevanjem ali zgledom, da z dejanji sledijo v določeno smer.
  • Pripravljenost prevzeti odgovornost.


  Avtentično vodenje je vodenje v skladu z lastno osebnostjo, vrednotami, prepričanji, ob tem pa širjenje teh vrednot z delovanjem kot vzorom za zaposlene v organizaciji ter spodbujanje njihove osebne ter strokovne rasti.

  Avtentično vodenje na ženski način, te nagovori kot Žensko, ki zmore in sme uporabiti srčno intuicijo ter voditi na povezovalen način, ki vsem deležnikom prinaša win-win situacijo. Srčni coaching je nov pristop, ki te osvobodi napetosti, ki izhajajo iz delovanja v moški energiji, da z manj stresa dosežeš večje učinke in, da vzpostaviš notranjo umirjenost, občutek harmonije in to preneseš naprej v kolektiv, ki ga vodiš.

  Zakaj prav srčno-poslovni coaching vodenja za ženske?

  • Ker želiš več časa, da bi se posvetila posameznim izzivom, da bi se upočasnila, ustavila in obenem želiš hitre ter konkretne rezultate.
  • Se zavedaš, da je sedaj čas, da se iz mentala, misli, ki nenehno begajo, ponovno priklopiš na občutke, ki ti jih sporoča tvoje telo ter pridobiš notranjo jasnost.
  • Od sebe zahtevaš preveč in misliš, da moraš biti trdna, popolna, da vse zmoreš sama in to te utruja.
  • Poizkusila si že veliko meditacijskih, energijskih in drugih tehnik, ki niso dale konkretnih rezultatov.
  • Želiš vzpostaviti dobre odnose med sodelavci skozi sodelovanje in ne tekmovanje  ter  dvigniti njihovo zavzetost pri delu.
 • Program srčno-poslovnega coachinga, ki te tega nauči poteka skozi 10 individualnih srečanj, ki sledijo posameznim nivojem energetskih slojev. 7 nivojev na katere te vodim in kjer na narediš svoje osebne in poslovne kvantne skoke.

  Povezava med osebnim duhovnim razvojem in delom v poslovnem okolju je nujna in skozi program najdeš avtentičen preplet obojega.

  Vem, da smo ženske visoko sposobne, da zmoremo enakovredno tekmovati z moškimi, vendar nas to utruja, povzorča stres ter izpraznjenost. S tem se srečuješ, ko skušaš biti hkrati poslovno uspešna, močna in samozavesta, poleg tega pa še čudovita mama in ženstvena partnerica, ki je vredna, da moški poskrbi zanjo.

  Kaj lahko pričakuješ od programa?

  • Naučiš se VSTOPITI V SVOJO ŽENSKO VODSTVENO VLOGO, ki je sprejemajoča, povezovalna, prizemljena in umirjena.
  • Najdeš NOTRANJI MIR, ki ti pomaga, da se sprostiš in pustiš, da se stvari odvijejo brez tvoje nenehne kontrole mentala.
  • Poskrbiš za stres, NAPOLNIŠ SVOJE BATERIJE in postaneš prisotna (in pristna!) v vsakem trenutku.
  • Pri poslu to pomeni, da postaneš bolj jasna, delegiraš in VODIŠ DRUGE NA AVTENTIČEN IN NARAVEN NAČIN, ki spodbuja sodelavce, da pokažejo in izkoristijo svoje potenciale. V posel vneseš povezovalno žensko energijo ter PRIČNEŠ VODITI SKOZI SRCE. To ti prinese tisto IZPONJENOST, ki jo na poslovnem področju potrebuješ.
  • IZBOLJŠAJO SE ODNOSI z ljudmi, kjer je bil pretok energije oviran, dvigne se zavzetost zaposlenih.
  • Postaneš SPREJEMAJOČA IN SIJOČA SREČNA ŽENSKA tako na vodsvenem mestu kot tudi v zasebnem življenju. Ženske namreč težje preklapljamo med obojim kot moški.

  Potovanje v tvojo žensko moč vodenja


  Ker prihajam in sem še vedno prisotna v poslovnem svetu, točno vem, kako le-ta deluje in s čim se srečujemo ženske v energetsko moškem poslovnem okolju. Poimenovala sem ga srčni coaching, ker je inteligenca srca tista, ki me s sočutjem vodi pri delu.

  Program srčno-intuitivnega coachinga, poteka skozi 10 individualnih srečanj, ki sledijo posameznim nivojem energetskih slojev. 7 nivojev na katere te vodim, in kjer na strukturiran a hkrati fluiden in intuitiven način narediš svoje osebne in poslovne kvantne skoke.

   1. Fizično telo in njegovi občutki; naučiš se poslušati občutke svojega telesa ter se v telesu dobro počutiti. S tem se okrepi tvoja osebna karizma.
   2. Aktivacija ženske esence čiščenje starih čustev; bistvena energetska sprememba, ko vstopiš v svoj notranji sveti prostor in postaneš prisotna v telesu, kar zagotavlja kredibilnost v odnosih.
   3. Strahovi mentalnega telesa ter preživeti mentalni vzorci; določiva najbolj škodljive mentalne vzorce ter jih nadomestiva z novimi, pozitivno spodbudnimi.
   4. Srčno vodenje in uravnovešanje dajanja ter sprejemanja; kaj je srčno vodenje ter kako ga uporabiti na način, da ti sodelavci samodejno sledijo kot vodji.
   5. Avtentično izražanje ter postavljanje osebnega prostora; kreativnost izražanja in komuniciranja prihaja skozi tebe, zavedanje osebnega prostora kot bistven element.
   6. Notranja modrost in intuicija; kje je, kako jo zaznaš, tvoji speči potenciali.
   7. Poslanstvo in namen vodenja; kako se vodenje moderne dobe izrazi skozi žensko energijo, kako integrirati avtentičnost vodenja v vse, kar počneš.
   8. - 10. Integracija v poslovno okolje; konkretni koraki za implementacijo v podjetje

  Vsako srečanje je nadgradnja prejšnjega, sproti preverjava rezultate dela in odpravljava vzroke za ovire, ki se pojavijo. Kot mentorica ti stojim ob strani z nasveti s poslovnega ter zasebnega področja, ti nudim oporo ter varen prostor, da si lahko to, kar v resnici si. Tako na vsakem nivoju odložiš nekaj "stare prtljage" in jo zamenjaš z novim, lažjim načinom delovanja, čutenja in čustvovanja. Na vsakem srečanju ti predam vaje za krepitev ženske energije ter zavedanja. S tedenskimi "domačimi nalogami" vse to vpelješ v konkretne situacije ter to še utrdiš.

  Pred pričetkom programa skupaj postaviva cilje, ki jih želiš doseči s programom in ga tako še dodatno prilagodiva tvojim individualnim potrebam.

  Izpolni spodnji obrazec in dobiva na osebnem sestanku, kjer se pogovoriva o najboljši možni obliki sodelovanja, ciljih ter drugih podrobnostih.

 • Naročam osebni sestanek