• Life&Soul Coaching

 • Naučite se, kako skozi proces spuščanja opravite s preteklostjo ter se pripravite na novo, izboljšano verzijo sebe.

  Začnite s čustvenim menedžmentom sebe!

 • Ko vprašam ljudi s čim imajo največ težav, odgovorijo: finance, partnerstvo, kariera. Tri področja, kjer imamo največ težav, a je vedno zadaj kaj še bolj konkretnega, kar vas zadržuje, da se ne premaknete naprej. Čustveni vzorci in mentalna prepričanja na podpročju partnerstva, s katerimi se ne znate soočiti, ker vas tega ni nihče naučil, vam onemogočajo, da bi se premaknili naprej. Čustveni coaching odličen način, da odkrijete svoje notranje motive, čustva in ovire, ki vam o(ne)mogočajo premik naprej in pripravljenost na novo partnerstvo (ali celo staro partnerstvo na novem nivoju!).

  Izzivi v odnosih torej, ki potrebujejo več pozornosti.

   

  Skozi proces Life&Soul ter čustvenega coachinga se vseh izzivov se lotiva mentalnem, čustvenem, fizičnem, energetskem in duhovnem nivoju. Na teh nivojih se ciljno lotiva izziva, kopljeva v globino in skozi različne pristope premakneva ovire, ki stojijo na poti. Life coaching je namenjen moškim in ženskam.

  Vsak vrhunski športnik ima svojega trenerja in ekipo, ki ga podpira. Mislite, da VI lahko vse dosežete sami, brez pomoči in podpore? Postanite mojster v čustvenem menedžmentu, postanite najBolj avtentična verzija sebe. Edini človek, ki ga morate v življenju premagati, ste vi sami. Bodite pri tem vrhunski.

  Life&Soul coaching vam olajša soočanje z življenjem. Pomaga vam, da se nadgradite v najBoljšo osebnost in postanete svobodni v svojih izbirah.

   

  Ko postanete zavestni, da ste kreatorji svojega življenja, takrat imate moč, da vstopite v svoj polni potencial, se naučite lekcij, ki ste si jih sami zadali in prepoznate povezanost vsega in vseh, ki so vas do teh lekcij privedli. Lahko se veselite svojih zmagovitih trenutkov in dopustite, da se odprete lastni duši. Takrat vidite, da ima vse svoj namen in na svoji poti skozi življenje najdete smisel in v njem veselje. V konkretnem življenju to pomeni, da:

  • spremenite napetosti in trenja v odnosih v ljubeče sprejemanje sebe in drugih,

  • obvladujte čustveni stres v življenju,

  • pregledate in odstranite omejujoče vzorce ter izstopite iz kroga vedno istih misli ter neprijetnih čustev.

  Se želite izpopolniti v zgornjih točkah? Ste pripravljeni na transformacijo? Potem je Life&Soul coaching pravi za vas!

  V tem procesu globinskih sprememb kot vaša mentorica uporabljam orodja in sredstva iz moje osebne zakladnice znanja ter veščin, da vam pomagam ustvariti prihodnost, ki si jo želite.

  Osebni globinski trening vas nauči tehnik za samoopazovanje, vzpostavite stik s svojim notranjim glasom ter notranjim mirom.

  Ko se naslednjič odzivate na zunanje situacije, se znate odzvati iz tega prostora notranjega miru.

  • Ko vam prisluhnem in vas opazujem, svoj pristop prilagajam vašim potrebam ter z uporabo intuitivnih ter profesionalnih tehnik sprožim miselne  ter čustvene procese, ki pomagajo k hitrejšemu in učinkovitejšemu odkrivanju notranjih potencialov ter samomotivacije.
  • Spodbujam vas k razmišljanju, samorefleksiji, iskanju notranjih odgovorov ter virov ter še neodkritih možnosti in strategij.
  • Sprožim proces osebnega samospoznavanja, aktivacije lastnega notranjega znanja ter kreativnih energij, ki vam pomagajo izboljšati odnos do sebe ter drugih na vseh področjih življenja.


  To je svetovanje, je mentorstvo in je terapija, vendar ne predlagam rešitve vaših problemov, ampak vas vodim skozi proces razmišljanja ter čustvovanja, na način, da ozavestite pretekle izkušnje in odkrijete svoje notranje vire za rešitev zunanjih izzivov.

  Skozi proces odkrivanja in razvoja osebne notranje motivacije pričnete

  • razmišljati na drugačen način, predvsem bolj odprto in širše,
  • vzpostavite stik s svojimi občutki,
  • razumete svoja čustva in razrešite preteklo čustveno navlako,
  • začnete živeti zavestno in postanete bolj prisotni v telesu,
  • transformirate čustvene in mentalne vzorce, ki vam preprečujejo vstopiti v vaš najvišji potencial.


  Intenzivni globinski trening predstavlja kvantni skok v osebnem razvoju in vas dvigne na nov nivo.

   

  Odločitev za investicijo vase mora nastati na podlagi občutkov in ti se rojevajo skozi osebni stik. Vabim vas, da me povprašate tisto, kar želite vedeti preden vstopite v svoj program transformacije. Zakaj ravno individualno mentorstvo in izkušnje drugih najdete tukaj.

  Izpolnite obrazec spodaj in se prijavite na uvodni pogovor pred odločitvijo. V sporočilo vpišite na katerem področju bi želeli, da vam pomagam? Vas je kakšna stvar posebej pritegnila? V kolikor niste iz Ljubljane se lahko slišiva in vidiva tudi preko Skype-a. Če vam je ljubši mail: info@manca.si ali telefon 040 888 978.

 • Rezervirajte svoj termin z Manco

  Pošlji

 • 10 korakov Life&Soul coachinga

  Program obsega 10 srečanj, kjer se zgodijo premiki na različnih področjih. Vsako srečanje je intuitivno vodeno, tehnike in orodja pa so prilagojene individualno vsakemu posamezniku. Na koncu programa ste sposobni zaznavati in upravljati s svojimi čustvi, energijo ter vzpostaviti vibracijo, ki je usklajena z vašim višjim jazom ter dušo.

  1.    Energija sledi namenu
  Postavitev namena, delo z namero, osnove usmerjanja vaše energije. Načrt za naslednje korake.
  2.    Odnos do sebe je osnova za vse ostale odnose
  Najbolj iskren pogovor, ki ga imate lahko sami s seboj. Vpogled v vašo notranjo matrico odnosov, pregled vzorcev in harmoniziranje eteričnih vezi.
  3.    Primarna družina in karma
  Vaša osebnost je nastala kot preplet izkušenj, znanja in vzgoje vaših staršev. Kje vas podpira in kje podira. Vpogled v vašo družinsko karmo.
  4.    Ljubezen in intimno partnerstvo
  Partnerski odnos(i), ljubezenske pogodbe, spuščanje preživetih odnosov, zdravljenje obstoječih ter postavitev nove partnerske matrice prihodnosti.
  5.    Čustveni menedžment
  Čustva so zemljevid, ki vam kaže, kje v življenju se nahajate. Naučite se upravljati s svojimi čustvi, da čustva ne upravljajo vas.
  6.    Obilje
  Sprejemanje in dajanje morata biti usklajena, da v življenje lahko teče oblije v vseh svojih oblikah. Finančno stanje odseva vaš energetski TRR, zato je potrebno narediti bilanco.
  7.    Energetska higiena
  Opazovanje, zaznavanje, zavedanje in upravljanje z vašim energetskim poljem je veliko lažje, ko veste, kaj je vaša in kaj ni vaša energija. Tehnike energetske higiene.
  8.    Klic srca in poslanstvo
  Mnogi iščejo svoje poslanstvo, toda malo se jih zaveda, kaj to je in kako mu slediti. Pogled z višje perspektive na vašo življenjsko pot.
  9.    Duša, višji jaz in duhovnost
  Pogovor z dušo skozi jezik barv s pomočjo barvnega sistema Aura-Soma.
  10.    Integracija v celostnost
  Namera, usmeritev, orodja in tehnike za naslednji življenjski cikel. Vizija in načrt prihodnosti.