• Aktiviraj svoj Yin

 •  

  Veliko žensk ima občutek, da življenje beži mimo njih, da je dan enak dnevu in hkrati se dogaja toliko stvari, da je težko temu slediti. Imaš tudi ti tak občutek?

  Si želiš, da bi šla skozi življenje bolj lahkotno in ti ne bi bilo potrebno nenehno razmišljati o vsem, kar je še potrebno storiti?

  Bi ti bilo všeč, če bi znala na ženstven način opraviti s stresom vsakdanjika?

  Ali veš, da manifestacija v skladu z zakonom privlačnosti zahteva magnetičnost občutkov, to pa je kvaliteta ženske energije.

  Na visokih vibracijah so pač visoki obrati. In če si pozorna lahko opaziš, da se tvoje misli in želje zelo hitro manifestirajo. Težava je v tem, da kadar veliko in hitro razmišljaš, nisi pozorna na svoje misli, nisi prisotna v trenutku in takrat ne opaziš, kdaj tvoja realnost odseva natanko te misli, prepričanja in vzorce. Ponavadi malo kasneje.

  Racionalni um nenehno brblja in melje, se premika linearno in brzi naprej v želji po novih stimulacijah, po novih dogodkih po novih impulzih, ki mu bodo dali "hrano" za mletje. Čustva stežka dohajajo te misli, še težje se vse tako hitro manifestira, zato manifestacija prihaja z zamikom. In potem imaš občutek, da se je vse zarotilo proti tebi.

  Si predstavljaš, kako bi bilo, če bi se lahko upočasnila na način, da bi se misli, čustva in tvoja narava višjega jaza lahko uskladili, hkrati pa bi bilo še vedno vse narejeno in za vse poskrbljeno. Potem bi bilo vse veliiiiko bolj jasno, bolj usklajeno in manj kaotično.

  To se zgodi že, ko zvišaš svojo vibracijo, se povežeš s svojim višjim jazom in svojo žensko energijo. Ko na situacijo pogledaš z višje perspektive. In včasih potrebuješ samo prava orodja in tehnike, kajne? Te lahko dobiš skozi dolga leta iskanja (tako kot sem to jaz počela zadnjih 15 let) ali pa jih nekje dobiš že pripravljene.

  Si predstavljaš, da prideš v trgovino (še tisto stare sorte, kjer si postrežena), prideš do pulta in kupiš:

  • tehniko za več umske in čustvene jasnosti
  • orodje za aktivacijo in negovanje tvoje ženske esence
  • detektor strahov, dvomov, krivde in drugih občutkov, ki delujejo kot tvoja notranja saboterka v življenju.
  • priročnik za definiranje in krepitev občutkov, ki jih želiš izkušati in živeti v tem življenju.

  Prodajalka ti vse to lepo zapakira, izstavi račun, ti plačaš in vse to odneseš domov, kjer potem uporabljaš v vsakdanjem življenju. Koliko bi plačala za takšen nakup? Verjetno se strinjaš, da ne glede na ceno, bi bilo tvoje življenje lahko neskončno boljše kajne?

  Razmišljala sem, kako bi lahko izvedla nekaj podobnega. Ti prideš k meni, jaz ti vse te tehnike, orodja in navodila lepo zapakiram in ti to odneseš domov. In to ti ostane ZA VEDNO! Na srečo, sem ugotovila, kako to storiti, zato ti je takšen mini paket pri meni na voljo.

  Mentorska degustacija Aktiviraj svoj Yin je tvoja izkušnja, v kateri boš
  1. osvojila, kako se iz racionalnega uma zelo hitro premakneš v telo, občutke in trenutek tukaj in zdaj, kjer je vse bolj jasno.
  2. spoznala unikatnost svoje ženske esence,
  3. odkrila svojo notranjo saboterko, ki te prek strahov, dvomov, krivde ali občutkov, ki jim niti ne veš izvora, ovira na tvoji poti,
  4. definirala občutke, ki jih želiš čutiti in živeti v svojem življenju in začela manifestirati skozi magnetičnost.

  Predam in prodam ti namreč tehnike, orodja in znanja, ki ti spremenijo življenje.

  Vrednost in učinki te mentorske izkušnje se ti bodo v celoti razkrili že v prvem mesecu po najinem srečanju z izvajanjem vsakodnevnih, preprostih vaj, ki te jih bom naučila. In te ti ne bodo vzele več kot 5 minut dnevno! Recimo zjutraj v kopalnici. Ali med službo, ko se za 3 minute umakneš na wc. Ali v avtomobilu, ko čakaš v koloni. Ali zvečer pred spanjem.

  Zelo hitro boš opazila rezultate v odnosih, povečani sposobnosti sprejemanja darov in obilja, ki ti jih prinaša življenje in sposobna se boš zelo hitro notranje umiriti. Naučila se boš tudi 3 minutno antistresno meditacijo za ženske, ki vedno deluje. In ja dobila boš tudi PRIROČNIK za domov :)

  Prijava na VIP

 • Kaj vse se zgodi, ko te tehnike uporabljaš?

   

  1. Misli postanejo bolj jasne, ker se ne zapletaš v egovo mentalno meglo in brbljanje - potem točno veš, kaj moraš storiti na področju kariere, posla, v partnerskem odnosu ali z otroci. Lažje sprejemaš ODLOČITVE.

  2. Tvoja ženska esenca te zmehča in naredi bolj pretočno, bolj se zavedaš svojega mesečnega cikla in postaneš bolj senzualna - to pomeni, da se življenjska sila in energija kreativnosti lažje pretaka skozi tebe. Konkretno to razreši tudi menstrualne težave, težave z rodili, s kreativnostjo in ustvarjalnostjo.

  3. Več ženske energije pomeni več magnetičnosti in lažje sprejemanje vsega, kar ti prinaša življenje - sprejemanje pomeni, da Vesolju dopustiš, da ti podari in prinese tisto, kar potrebuješ. Lažje sprejemaš pomoč drugih, ljubezen in denar.

  4. Prepoznaš kdaj te strahovi ovirajo in kdaj te opozarjajo, da nekaj ne štima. Konkretno se to kaže v tem, da lažje presežeš strahove in razlikuješ med intuicijo, ki te opozarja, kdaj nekaj ni dobro zate.

  5. Manifestacija postane veliko bolj enostavna, hitrejša in lahkotna.

  6. Vsak dan postajaš najBOLJŠA verzija sebe. S tem postajaš bolj srečna, bolj uspešna, bolj avtentična…s tem razvijaš nov odnos do sebe, več samospoštovanja in potem avtomatsko postavljaš meje in rečeš NE vsemu, kar te ne podpira. In to rečeš na skrajno ljubeč in nežen način.

  7. Ker izboljšuješ odnos s seboj, se izboljšujejo odnosi z drugimi. Logično ne?

  8. Te tehnike in orodja ti bodo pomagala, da postaviš svojo energijo na nov nivo. Tvoja energija pa vpliva na vsa področja: odnose, zdravje, kariero, posel... VSE.

  Torej paket tehnik, orodij, veščin in še priročnik, ki v enem dnevu nastavi tvojo novo vibracijo. Sliši se predobro, da bi bilo res, kajne? Z največjim veseljem ti sporočam, da je res dober recept, ki deluje!

  VIP intenziv Aktiviraj svoj Yin je namenjen prav tebi, če:

  • čutiš, da potrebuješ več ženske energije
  • nimaš časa, da bi vsak dan meditirala po eno uro ali več
  • si se odločila, da želiš hitro spremembo v svojem življenju
  • želiš dvigniti svojo vrednost
  • iščeš način, kako v energetsko moškem poslovnem okolju preživeti s čim manj stresa
  • želiš bolj slišati sebe in ustvarjati življenje, ki te osrečuje in izpolnjuje
  • želiš svetu/družini/partnerju dati sebe polno energije
  • si sposobna, pripravljena na akcijo in inteligentna, vendar hkrati veš, da učenje poteka celo življenje.

  Naj te opozorim, da se sprememba prične takoj, ko sprejmeš odločitev. Energija namreč ne pozna ne časa in ne prostora. Zato je pomembno, da se zavedaš, da je to odločitev zate. Ti se odločaš zase. Ko investiraš vase daješ Vesolju sporočilo, da misliš resno. Jaz kot tvoja mentorica poskrbim, da se priklopiš na prave vibracije, da greš v pravo smer in imaš vsa potrebna orodja in tehnike na tej poti. Investicija v mentorsko degustacijo znaša 290€.

  Za začetek izpolni vprašalnik na tej povezavi, potem te kontaktiram za spoznavno srečanje ali pa me pokliči na 040 888 978, da se kar takoj dogovoriva za termin, ki nama obema ustreza.