• Kam so izginili pravi moški

 • in kako ženske osvojimo umetnost biti ženske.

  Skozi kariero, skrb za družino ter vse okoli tebe si se, tako kot večina žensk v današnji družbi, odklopila od svoje prave ženske energije. In to je vplivalo na tvoje življenje - na to, da lahko pritegneš strastno in trajno ljubezen, izpolnitev skozi delo - in povzročilo neprijetno situacijo, da ženske dejansko tekmujemo druga z drugo.

  Hujše kot to počno moški! Da, draga moja, velikokrat smo bolj moške od moških. Vendar obstaja način, da se ta začarani krog prekine.

  Vem, da imaš ogromno znanja, ki si ga pridobila skozi branje knjig in da pridno meditiraš, vendar ti nihče do sedaj ni dal konkretnih nasvetov, kako vse to doseči v praksi. Vem, ker sem tudi sama prehodila dolgo pot duhovnega samospoznavanja, ki ni dalo oprijemljivih rezultatov, moškega, ki bi to odseval, zaposlitve, kjer uživam pri delu ali situacije, kjer resnično stojim v svoji moči.

  Dokler nisem končno ugotovila, v čem je trik. In raziskovala sem dalje ter našla pravi odgovor. In ta je v utelešenju vseh energij, znanja in izkušenj.

  Če želiš recimo pravega partnerja, pravega moškega, moraš najprej ti postati ženska v svoji Ženski energiji.

  Ko si v svoji ženski energiji, ko jo utelešaš, takrat se spremeni tvoj svet. Postaneš privlačna, prizemljena in čutna. Ko vstopiš v prostor, vsi opazijo sij tvoje ženstvenosti. In moški te opazijo, še posebej tisti zdravi, ljubeči Moški, ki ga želiš v svojem življenju.

  Ni ti potrebno biti navidezno močna, da te spoštujejo. Prisiljena moška energija v kateri je večina žensk, se tudi pod razno ne more primerjati z ekstatičnostjo, notranjo močjo in magnetizmom, ki se sprosti, ko aktiviraš svojo žensko esenco. Da utelesiš to notranjo moč in užitek, moraš samo aktivirati svojo ženstvenost.

  Zakon privlačnosti deluje, toda za pravega moškega, moraš najprej postati prava ženska. In ne skrbi,deluje tudi, če že imaš partnerja. Ko aktiviraš svojo žensko energijo, mu s tem na nezavednem nivoju sporočiš, da se mora pričeti obnašati kot pravi moški. In zagotavljam, da se začne.

  Ženska v svoji energiji je sočna, privlačna, prizemljena, magnetična, spoštljiva, topla, sijoča, senzualna, dobro se počuti v svoji koži, sprejema svojo svetlo in svojo senčno plat, je sočutna, zna postaviti meje, je polna modrosti, uživa v svojem telesu, zna se povezovati z drugimi, je atentična, igriva in pozna vrednost lahkotne resnosti. Ljudje vedo, da nič ne more iti narobe, kadar je prisotna Ona s svojo energijo.

  To je umetnost biti prisotna v svoji ženski energiji. To je umetnost ženske prisotnosti. In je še veliko več. Spodaj lahko prisluhneš Rachael Jayne, ki to pove še veliko bolj podrobno. Uživaj v poslušanju.

 • Pogovor z Rachael Jayne Groover, z mojo učiteljico in avtorico srečanj Umetnost ženske prisotnosti. Ženska energija je umirjena in ve, da se bo vse zgodilo ob pravem času. To je 30 minut namenjenih tebi in tvoji ženski energiji. Pogovor poteka v angleškem jeziku.