• Ko se vaš svet podira

  • …okoli vas pa še vedno vsi delajo po starem. Vsaj zdi se tako.

    Poznate ta občutek? Znotraj vas ni nič več isto kot je bilo, ko se ozrete naokoli pa se vsi ukvarjajo z istimi vsakodnevnimi problemi, hitijo sem in tja in se pretvarjajo, da bodo zamudili nekaj življenjsko pomembnega ali celo kujejo izredno pomembne načrte za prihodnost in ne vidijo, da svet ni več isti kot je bil. V vas pa vse kriči: ustavite se in poglejte naokrog. Vse to nima smisla! In ne morete več delovati v službi, kjer ste še do nedavnega uživali, ne morete se več pogovarjati o brezveznih, nepomembnih temah s prijatelji iz otroštva, ne vidite več smisla v preživljanju časa z nekom, za katerega ste nekoč upali, da bo za vedno. Svet enostavno ni več isti, kajne?

    Najprej naj vas potolažim: ne, niste znoreli. Še vedno ste ok. Ampak niste pa več normalni. Niste več v tistem normalnem povprečju, ki ste ga bili vajeni, ko so bile vibracije počasnejše. Niste več del sveta, v katerega so vas vzgajali vaši starši in o katerem so vam razlagali v šolah. Če berete te vrstice ste preklopili na drugo frekvenco. Na svet, ki se šele razkriva. Zato vam najprej čestitam. Da ste prišli do sem, ste morali pokazati veliko poguma in slediti notranjim impulzom, ki so vas pripeljali do sem.

    Ko sem pred šestimi leti pisala na svojem blogu, da se mi vse odvija hitreje, nisem imela pojma, kako hitro lahko grem. In takrat sem zapisala, da imam občutek kot da sem se presedla v nov, hitrejši avtomobil. No danes bi morala reči, da letim z vesoljsko ladjo, ki brzi s svetlobno hitrostjo. In čas tukaj igra ključno vlogo. Angeli s Plejad pravijo, da se je od leta 1997 do 2006 čas pospešil za 100x napram prej. In od 2007 do 2012 za dodatnih 1000x in še se nismo ustavili. Vaš osebni razvoj, vaša sposobnost, da sprejemate čedalje višje frekvence, ki prihajajo na Zemljo je tisto, kar vas je izstrelilo iz starih 3D frekvenc v višje dimenzije. In te višje dimenzije postajajo novi normalni svet.

    Kar se dogaja na področju odnosov – tako partnerskih, službenih in prijateljskih, je odsev teh notranjih pospešitev. Zagotovo ste že slišali, da se karma zaključuje? To pomeni, da ste oddelali svoje energetske karmične dolgove. Zato je edino logično, da se poti v odnosih razhajajo. Ste kdaj pomislili, da ste v zadnjih 15 letih oddelali karmo večih življenj? A prav to se je dogajalo in se še dogaja. V nove dimenzije ne morete s staro prtljago! V teh novih dimenzijah sproti ustvarjate in kreirate vse tisto, kar potrebujete. Manifestacija se sproža z vsako vašo mislijo, ki je podprta s čustvenim nabojem. Pomislite in čez nekaj ur ali celo minut se že zgodi. Za večje stvari je morda potrebno eno leto. Za tisto, kar je bilo prej mogoče v 10. ali 5. letih, je sedaj potrebno 10x ali celo 100x manj časa, da se realizira.

    O čem razmišljate? Kaj čutite? Kako se giblje energija znotraj vaše aure? Kje in kakšna je vaša aura? Kdo upravlja z vašo energijo? Čigave misli mislite in katera so v resnici vaša čustva? Vse to so izredno pomembna vprašanja, ki vam pomagajo, da postanete zavestni upravljalci in kreatorji svojega življenja. Ni več izgovorov: ne vem, ne znam, ne morem. Tako kot policijska kontrola, ki vas ustavi in preveri dodatno opremo, vi pa se skušate izgovoriti, da niste vedeli, da jo potrebujete. Vaš problem, če ne poznate predpisov. Enako je z novimi energijami. Če do sedaj niste naredili svoje domače naloge… boste imeli sedaj nekaj »šnelkursov«.

    Dejstvo je, da so nove energije in njihove visoke frekvence tukaj in prisotne. To, da morda ne verjamete vanje je vaš problem. Energije delujejo navkljub temu. Vi ste tisti, ki se boste morali temu prilagoditi. Svet se je spremenil in vi z njim. Spremembe so tukaj in vi sredi njih. Upiranje ne pomaga, kvečjemu boli in vam povzroča še večje preglavice. Če drugi tega še ne vidijo, njihov problem. Kmalu bodo tudi oni brali te vrstice in razmišljali, kako se lahko čim hitreje prilagodijo novim dimenzijam. In tudi za njih sem tukaj. Tako kot za vas. Da naredite to tranzicijo čim bolj lahkotno in zdrsnete skozi transformacijo na igriv, angelsko navdihnjen, predvsem pa na vam avtentičen način. …Kaj? Ne poznate še vašega avtentičnega načina? Njuno me takoj pokličite ali mi pišite, da vam ga pomagam odkriti!

  • 7 tedenski čakra intenziv

    * indicates required
  • Transformacijsko potovanje, ki vas v 7. tednih pelje od razreševanja osnovnih fizičnih, čustvenih in mentalnih vzorcev, do samozavedajoče se osebnosti, ki z odgovornostjo sprejema življenje. Potovanje je sestavljeno iz tedenskega spletnega srečanja v živo, meditacij in angelskih aktivacij ter veliko "domačih nalog". Transformacija vam omogoči, da se lažje znajdete v prehodu na nove, višje vibracije skozi razumevanje in izkušnjo lastnega energetskega sistema.Intenziv se prične v sredini meseca novembra!

    Z vpisom podatkov v obrazec na levi izražate svoj interes, da bi se takšnega potovanja želeli udeležiti. Vpis podatkov vas ne zavezuje k udeležbi, je zgolj informativen. Vse informacije boste pravočasno prejeli po e-pošti.