• Za vse, ki želite živeti svojo avtentičnost, uživati v življenju in navdihovati druge.

  Za spremembe v življenju je potreben pogum. Če si tukaj, je zagotovo pravi čas zate, zato pridi na spoznavno srečanje. Brezplačno ;)

  Izpolni vprašalnik

 • Individualno mentorstvo

  Zakaj je mentorstvo boljše od samostojnega dela in raziskovanja?

   

  Če želiš biti žareča supernova in ne le svetla zvezda, potrebuješ okoli sebe podporo. Vsak vrhunski športnik ima svojega trenerja in ekipo, ki ga podpira. Zakaj misliš, da bi ti lahko vse dosegla sama, brez pomoči in podpore?

  Zakaj individualno mentorstvo in kaj o delu z menoj pravijo tiste, ki so že spremenile svoja življenja...

  Za prave spremembe v življenju je potreben pogum in pravi pristop. Odločitev mora nastati na podlagi občutkov in ti se rojevajo skozi osebni stik. Vabim te, da me povprašaš tisto, kar želiš vedeti preden vstopiš v svoj program osebne transformacije.

  V kolikor nisi iz Ljubljane se lahko slišiva in vidiva tudi preko Skype-a. Lahko pa me pokličeš tudi kar direktno na 040 888 978 ali mi pišeš na info@manca.si

  Manca

   

 • Manca Razboršek

  C. Ljubljanske brigade 23, Lj-Šiška

  info@manca.si, 040 888 978

  Čustveni coaching je izkušnja potovanja skozi lastno čustveno telo, ki ti pomaga spoznati in razumeti lastna čustva, potem se jih lahko naučiš upravljati. To ti prinese nov način delovanja in reševanja življenjskih izzivov. Na ženstven način.