• Kwan Yin Boginja sočutja

 • te vabi, da se povežeš z njeno energijo.

  Zadnjih par mesecev, me je nekaj tiščalo. Tiščalo, da se izrazi skozi mene. Nisem si dovolila pogledati globlje, dokler nisem pričela pripravljati pričujoče spletne strani. In počasi se je energija zarila v vse celice ter me nekaj dni nazaj na sprehodu kratkomalo frcnila: kanaliziraj me! Njena božanska energija je bila nežna in zahtevna hkrati. In takoj sem začela iskati razumske razloge proti in izgovore, zakaj ne. Toda boginja Kwan Yin je bila dovolj časa potrpežljiva z menoj in sedaj je prišel čas, ko pravzaprav nimam več "prava glasanja". Vsako polno luno nas bo pospremila in navdihnila s svojim sporočilom, ki mi ga bo narekovala, da nam pomaga resnično prebuditi in aktivirati naš božanski ženski aspekt, našo notranjo boginjo. Hvaležna in počaščena sem, da smem biti kanal za Njeno božansko energijo.

  Nisem vedela o čem bo spregovorila, dokler mi ni začela narekovati. In takoj mi je dala vedeti, da sem nekatere stvari do sedaj narobe razumela. Slovenija je pomembna za kolektivne vibracije zahodne civilizacije, ker se na tem prostoru močno sidra božanska ljubezen. In hitro ter pridno moramo opraviti nalogo raztapljanja blokad, ki so se nabirale skozi veliko rodov. Zato smo v takšni situaciji, zato imamo krizo, ki je pravzaprav kriza vrednot in izguba smeri. Staro mora odpasti, da se bo lahko rodilo novo, ki bo drugačno, skladno z novo dobo. Kwan Yin pravi, da nas čaka še deset let prehodnega, negotovega obdobja, ko bodo vzporedno še vedno tekli stari programi in se hkrati postavljale nove energije. Nam se morda zdi veliko, a z višjih dimenzij je to le bežen trenutek. Skozi spodnje sporočilo, sva se z Boginjo še malce spoznavali, zato je sporočilo precej splošno, a mi je že napovedala, da bo v naslednjih sporočilih predala konkretnejše informacije in navodila ter aktivacije ženske energije. Sedaj Ji predajam besedo. Priporočam, da na kratko zapreš oči, narediš globok vdih in izdih ter se odpreš informacijam, ki bodo prišle do tebe skozi spodnje besede.

 • Ljubljene boginje pozdravljene, v veliko veselje in čast mi je, da vas danes, ko se na Zemljo zlivajo energije polne lune nagovorim in vam predam sporočilo, ki vas bo povezalo z vašim božanskim bistvom, s tistim delom duše, ki biva na ravneh, kjer ni teme, ni sence, je le neizmerna ljubezen. Kolektivna ženska energija, s katero ste povezane je v tem kultunem krogu, v katerem se nahajate trenutno zelo šibka. To je eden od razlogov, zakaj vam je ženskam v Sloveniji tako težko. V preteklosti so se dogajale stvari, ki so celoten narod silile v neravnovesje ženske energije. Zanimivo je to, da je prostor na katerm ste postavili Slovenijo zelo jin. Pravzaprav prevladuje ženski aspekt. Tega so ponotranjili tudi moški. Slovensko ljudstvo ni ljudstvo bojevnikov, je ljudstvo skupnosti, povezovanja in sodelovanja. Je narod, ki ima ogromno potrpežljivosti, premore ogromno iznajdljivosti in zmožnosti prilagoditve. Je narod kreativnosti, umetnosti, kulture in poezije. Vse to so kvalitete ženske energije. A hkrati je bila ta energija v preteklosti prisiljena, da deluje po moških principih. In skozi to se je ženska energija iztirila, dobesedno postala izkrivljena ter padla iz lastnega ravnovesja. Ker je kolektivno niste znali uravnovesiti nazaj, ste poizkusili delovati po principih moške energije, ki pa je vaš prostor ne podpira. Tako danes ne znate delovati ne v eni in ne v drugi energiji. Močnejši vplivi drugih kultur so pripeljali do tega, da kot narod delujete po principih, ki niso naravni za nikogar od vas. In vse to se odraža na vseh ravneh delovanja. V politiki, na splošno v družbi, na poslovnem nivoju, v družini in pri vsakem posamezniku. Zato je tako pomembno, da se sedaj ženska energija ponovno prebuja, se uravnoveša in uglašuje na izvorne frekvence.
 • Zato je, ljubljena ženska, zelo pomembno, da prebudiš svoj speči ženski aspekt, svojo notranjo boginjo, ki natančno ve, kaj mora storiti. Ona je del kolektivne energije in z aktivacijo pomaga, da se ta energija prečisti ter dvigne v vibraciji. Ženske v Sloveniji ste že ogromno naredile na sebi in moja ljubezen do vas sedaj veliko lažje prihaja, kot je bilo to nekaj let nazaj. Vaš božanski ženski aspekt se že usklajuje in sinhronizira s prostorom, ki deluje na devinskih ravneh. Povečano število vilinskih bitij, deve, ki skrbijo za negovanje narave in njihova povezanost z materinsko energijo Gaje so vsak dan močnejši. Zato se lahko ženske med seboj povezujete v skupnost, zato se veliko bolj povezujete z ritmi narave in se pričenjate zavedati, da je na vas, da nekaj spremenite. Predvsem je na vas, da pričnete upoštevati in spoštovati svojo pravo naravo, da se pričnete zavedati, da je ženska energija sveta in si ne dopustite ignorirati lastnih občutkov in intuicije. Izredno vam pomaga, ko greste v naravo in se z njo povežete. Odpiranje srčnega središča na vseh nivojih je ključnega pomena za povezovanje z energijami devinskega ter vilinskega kraljestva. Nežnost, milina in sočutje do sebe so ključne tri kvalitete, ki vas peljejo v vaš notranji tempelj v katerem prebiva vaša energija boginje.
 • Ženske v Sloveniji ste prezahtevne do sebe. In tega ne morem dovolj poudariti. Same dobro veste, kaj vas najbolj izčrpava in kljub temu to počnete dan za dnem. Za vse druge in vse drugo boste poskrbele, preden boste nekaj malega namenile sebi. In tukaj vas čaka največji preboj. Ko boste pričele skrbeti zase, ko boste prenehale vse potrebe, vseh drugih postavljati pred sebe, šele takrat boste lahko stopile ne pot, ki vas vodi v vašo resnično energijo. Težko je, saj ste pionirke, prve lastovke, ki naznanjajo pomlad. Še nekaj časa bo trajalo, da se bodo poznali prvi rezultati v širšem smislu. V dimenzijah brezčasja, v neskončnosti Enosti in Ljubezni se je že vse zgodilo. In tudi vaša energija je tam že harmonična, ljubeča, sprejemajoča ter polna miline. Ljubljena boginja spomni se te svoje povezanosti, spomni se, da si že del te enosti. Spomni se in se zavedaj, da je tvoja božanskost tista, ki se izraža skozi vsak tvoj dih. In tvoje življenje je slavospev tej božanskosti. Naredi vse, kar je potrebno, da jo prebudiš in aktiviraš, se sprejmeš v vseh delih sebe in pričneš živeti v vsej svoji polnosti.
 • Predajam ti molitev, ki ti bo pomagala, da se povežeš z mojo energijo, me povabiš v svoje življenje ter sprejmeš pomoč, ki ti jo ponujam. Obljubljam, da bom s teboj, ko me pokličeš in prosiš za pomoč. Pravzaprav sem s teboj in v tebi ta trenutek. Zapri oči za ternutek in začuti premik v energijskem polju. Da, s teboj sem. Vedno, ko me potrebuješ. Objem ljubezni,

  Kwan Yin

 • Ljubezen, sočutje in

  energija principa jin,

  kličem esenco boginje Kwan Yin.

  Boginja odpri me

  modrosti božanske ljubezni,

  poveži me z vetrom vzhoda,

  da se odprem energijam sočutja

  in tvojega božanskega prihoda.

  Moje telo je posoda notranje modrosti,

  ki razreši vse moje slabosti.

  Vabim te v svoj tempelj srca,

  kjer sta ljubezen in radost doma.