• Kwan Yin: reši sebe, reši svet

 • Tokrat me je Kwan Yin najprej povabila, da prižgem televizijo. Vedela sem, da se pripravljam na sporočilo, a me je gnalo, da sem vzela pilota in prižgala televizijo. preklopim na TVSLO in na sporedu so bila Obzorja duha - OK, tega ponavadi ne gledam, ampak pritegnil me je napovednik Molitev za egipčanke. Kako prosim? Zakaj?

  In obsedela sem ter bila kot prikovana, ko so govorili o položaju žensk v Egiptu. Že vmes mi je Kwan Yin šepetala spodnji tekst ter razlagala, kaj se dogaja na energetskem nivoju kolektivne ženske energije. Ko je bilo prispevka konec, sem si v naročje posadila laptop in prsti so spolzeli po tipkovnici. Moja zavest je v stanju blaženega opaziovanja in čudenja, ko berem, kar se prikazuje na ekranu. Sporočilo prav zate, ki to bereš.

 • Pozdravljena ljubljena ženska, dama in boginja v enem.

  Tokratno sporočilo, ki ti ga namenjam je posvečeno univerzalni povezanosti z energijami Matere zemlje in vaši povezanosti druga z drugo. V tem energetskem obdobju se ženska energija prebuja in neizogibno je, da ta premik čutijo ženske po vsem svetu. Ker je do sedaj na Zemlji prevladoval jang aspekt in ni bil uravnovešen z jin principom, se je podrlo naravno ravnovesje in svet je zaplaval v vode, ki so človeštvo pripeljale na rob civiliziranega. Veliko se govori o izreku, da bo zahodna ženska rešila svet in v tem je ogromno resnice, saj ima zahodna ženska največji vpliv, ker so feministična gibanja poskrbela, da ste ženske pridobile pravice, ki so enakovredne moškim pravicam. Vendar je to še daleč od dejanskega stanja, ki ga zahteva ravnovesje jina in janga.

  Ljubljena, se zavedaš, kako pomembna je tvoja vloga na tem svetu?! Se zavedaš, da s tem, ko skrbiš za svoje ravnovesje, pošiljaš v kolektivno energijo valove, ki pomagajo ženskam po vsem svetu, da se zbudijo. Se zavedaš, da s tem, ko prebujaš in skrbiš za svojo žensko esenco, pomagaš k uravnovešenju energij matere Zemlje. Tvoja energija je kot voda, ki priteče v puščavo in poskrbi, da le-ta ozeleni. Ne morem dovolj poudariti, kako pomembno je, da si točno to, kar si in da ob branju teh vrstic prepoznaš ta svoj privilegij. Si ena od pionirk, ki skrbi, da se bo kritična masa kolektivne ženske energije dovolj hitro dvignila, da sproži val, ki bo zaobjel vse ženske sveta in pomagal uravnovesiti moško in žensko energijo. Zdravljenje planeta Zemlja je odvisno od tebe in tvojega prispevka k lastnemu notranjemu ravnovesju.

  Tvoja želja rešiti svet je popolnoma naravna potreba, ki jo tvoja notranja boginja izraža ravno zato, ker se zaveda te vpetosti v kolektivno energijo. Biti zahodna ženska pomeni, da imaš na voljo vse, kar potrebuješ za življenje in se zato lahko ukvarjaš z osebnim razvojem brez, da bi te pri tem kdo oviral. Brez, da bi bile pri tem kratene tvoje človeške pravice brez, da bi bila ob tem preganjana. Kolektivni ženski spomin zadnjih 2000 let je prežet s preganjanjem, zatiranjem, zasužnjevanjem in zlorabo žensk. Še vedno se to kaže v državah tretjega sveta. Ženske tam so prevzele nase kolektivno zgodovinsko karmo človeštva ravno zato, da bi ti lahko prepoznala, kako pomembno je, da obudiš svojo notranj žensko, da presežeš vsa negativna stanja preteklosti in si prizadevaš za »popravo škode«, ki je bila skozi stoletja storjena ženskam.

  Ljubljena, tvoja osebna preobrazba, tvoje notranje potovanje in prebujanje boginje je spomin, ki ga nosi kolektivna ženska energija na obdobja, ko so stare civilizacije poznale vrednost Ženske, ko je bila sveta prostitutka tista, ki je poznala pot k razsvetljenju, ko je energija Shakti v svoji cikličnosti zaobjela vse, kar se rojeva in umira in bila zato čaščena, spoštovana in oboževana. Tvoja pot v notranjost, tvoja povezanost z materjo Zemljo, tvoja cikličnost in delovanje skozi srce sta zato ključna pri vzpostavljanju ravnovesja na planetu Zemlja. Čutiš to povezanost? Vem, da jo. Vsakič, ko si v naravi, ko čutiš, kako tvoje srce soutripa z naravo, takrat veš, da si neločljivo povezana in vpletena v procese matere Zemlje. Neguj to povezanost, obujaj spomin na svojo božanskost in se zavedaj, da si boginja, katere namen je utelešati Ljubezen. To je najmogočnejša sila v vesolju. Ljubezen je vse, kar obstaja v enosti in skozi njo si povezana s svojim izvorom.

  V tej povezavi najdeš moč, najdeš modrost in vse, kar moraš vedeti. Začuti jo skozi srce, prizemlji jo v telo in utelešaj to, kar želiš videti v svetu okoli sebe. Začuti, čuti skozi svoje telo energijo, ki se zliva skozi tebe. Vedno se lahko povežeš z menoj, preprosto me povabi v svoje srce in pomagala ti bom začutiti naslednji korak, ki ga je potrebno storiti. Moja vloga je, da te varno pripeljem v tvojo notranjo harmonijo, da ti pomagam začutiti tvojo notranjo božansko žensko naravo, ki jo potem lahko ponudiš navzven. Varna si, da stopiš v svojo božanskost in živiš svoj najvišji potencial kot Ženska. Z velikim Ž. Objemam te in te napolnjujem s sočutjem, da sprejmeš sebe in prepoznaš, da je že v tebi tisto, kar iščeš zunaj sebe. Že od nekdaj je bilo, je in bo.

  Kwan Yin

 • Ker v energiji ni ne prostora in časa in ker je že Jezus rekel "kjer sta dva ali več združena v mojem imenu, tam sem jaz med njimi", te vabim, da v svoje energijsko polje povabiš Kwan Yin, ženski aspekt, boginjo sočutja in ljubezni ter se povežeš z vsemi ženskami, ki potrebujejo ljubezen. Začuti to moč povezanosti in sodelovanja, ki je tako značilna za žensko skuponost. S tem, ko si kanal za ljubečo podporo, pomagaš vsem ženskam v tej skupnosti, da lažje začutijo, da so ljubljene in se v njih pretaka božanskost.

  S klikom na desno sliko lahko poslušaš prispevek o egipčanskih ženskah in pomembnosti tega, da sodelujemo ter druga drugo podpiramo.V prispevku razložijo simbolični pomen zgodbe, ki se je odvila med Jezusom in žensko, ki jo je institucija cerkve spremenila v grešnico, medtem ko jo je ravno Jezus povzdignil na njemu enakovredne nivo.

  Podpiramo se tudi tako, da si informacije delimo, zato deli naprej preko svoje družabne mreže in razširi zavedanje o pomembnosti povezovanja. Dobrodošla, da preko komentarja deliš svoj pogled na to tematiko in tako še dodatno prispevaš. Hvala.