• Kwan Yin: Si Ljubezen

 • Boginja tokrat vstopa skozi srčni prostor. Pred branjem te zato prosim, da zapreš oči in svojo pozornost usmeriš na prsni koš, na področje srca. Naredi nekaj zavestnih vdihov in izdihov, da začutiš premik energije iz glave v srce. Ženske smo namreč srčna bitja, naša energija je energija čustev, občutkov in telesnih senzacij. Dovoli si vzeti teh nekaj trenutkov zase in za svojo povezavo z neizmerno energijo ljubezni, ki se pretaka skozi spodnje besede. Naj te Ona popelje v tvojo notranjo svetlobo.

  Danes je polna luna v znamenju rib, ki čisti globoke čustvene nivoje. Še posebej tiste povezane z našimi arhetipskimi ženskimi energijami. Sočutje in ljubezen do sebe sta v tem trenutku najpomembnejša, da nam pomagata izstopiti iz vseh občutkov krivde, neodpuščanja, zamer in drugih čustev, katerih vibracija nas vleče navzdol in nam zato ne pusti, da bi se naše srce lahkotno kot pero dvignilo v visoke vibracije čiste ljubezni.

  Naj te sporočilo boginej Kwan Yin navdihne, da se odpreš višjim frekvencam, da v ljubezni raztopiš svojo bolečino in si dovoliš sprejeti dejstvo, da ne rabiš postati nihče drug. Ti si tista, ki se mora izraziti v vsej svoji lepoti. Dovoli si biti TI.

 • Ljubljene sestre,

  vaše vloge in naloge v tem času so tako zelo pomembne, da se moje srce odpira v ljubezni, ko vas gledam, kako se pretvarjate, da ste majhne in nepommbne. Ko bi vas mogla popeljati na potovanje iz telesa, da vidite, kar jaz vidim, vaša življenja ne bi nikdar več dobila oznake majhno, nevredno, nepomembno. Ker nagovarjam vsako med vami skozi energijo srca, mi dovolite, da vas objamem v enosti.

  Tvoj notranji izraz, tvoje pravo sebstvo je tako veliko, da se tvoj nižji jaz ali ego boji te veličine in moči. Strah ga je, da bo premagan, da bo prepuščen neznanemu in vendar je to tako daleč od resnice, da želim to priložnost izrabiti, da začutiš, kako velika je tvoja naloga v tem obdobju. S tem, ko siješ in izžarevaš svojo pravo energijo, ko si dopustiš, da zasije tvoja prava narava, opravljaš izredno pomembno delo, saj se celotna vibracija planeta dviguje. Tako kot je morje sestavljeno iz kapljic in vsaka kapljica doda k njegovi globini, tako je tvoja energija del morja energij, ki določajo gibanje človeškega oceana. Bolj kot se zavedaš te svoje pomembnosti in vloge, ki jo igraš s svojim obstojem, bolj pomagaš drugim, da se zavedjo svoje vloge.

  Dejstvo je, da se skozi tebe pretaka ogromno ljubezni, ki ji v svojih lastnih tesnobah in strahovih ne dopustiš prehoda. Ranljivost ne pomeni, da dopustiš, da te karkoli prizadane. Ne, ljubljena, ranljivost je moč ostati pretočna za ljubezen ne glede na vse. Ljubezen je tvoj ščit, ljubezen je tvoja obramba in ljubezen je tvoje zdravilo. Nič ni močnejšega od ljubezni. In tudi strah je močan le toliko kolikor se z njim identificiraš. V nasprotju z logiko uma je najboljši čas, da se odpreš ljubezni takrat, ko te je najbolj strah. V tistih trenutkih, ko se počutiš najbolj izgubljeno, na široko odpri svoje srce. Ko se počutiš prevarano, izrabjeno, razvrednosteno, prizadeto, odpri svoje srce in pusti, da ga napolni ljubezen. Vsa tvoja pozornost naj bo namenjena temu, da popustiš v svojem krču, da sprejmeš bolečino ter jo spremeniš v polnost ljubezni. Slišim te, kako se tvoj um temu upira, slišim, kako se sprašuje na kakšen način naj to naredi. Ni um tisti, ki to lahko naredi. Um je tisti, ki tvojemu srcu preprečuje, da bi naredilo to, kar je najbolj naravno: da bi se odprlo ter spustilo ljubezen skozi sebe. Še vedno sličim tvoje vprašanje: Kako? Ljubljena, toliko imaš orodij na voljo, toliko imaš znanaj in modrosti, da je edino, kar ti lahko priporočim: izberi tisto, kar je v tistem trenutku najbolj pri roki. Lahko je to kristal, ki nosi vibracijo ljubezni, lahko je esenca, molitev ali preprost sprehod v naravi. Vem, da to zmoreš in veš, da je takrat najslabše, da sediš in razmišljaš.

  Ko boš v resnici odprla svoje srce ter dopustila ljubezni, da ga napolni, bo tvoja vibracija tako močno zrasla, da ti že sedaj obljubim, da bom ob tebi. Tvoja moč je tisočkrat močnejša kot si lahko zamisliš. Spomin na moč duše, ki se izraža skozi tebe, je strašljiva, ker v vzporednih življenjih nisi izkusila pozitivne spodbude. Tvoja moč je sedaj pripravljena, da se izrazi in dobi vso podporo, ki jo potrebuje. Ne boj se več. Časi strahu so minili. Tvoja vloga je dvigniti srčno vibracijo, dovoliti, da energija prebije vse energetske blokade do občutka, da ti bo že skoraj razneslo srce. Takrat boš vstopila v svojo resnično moč. Občutki srca, srčna energija ljubezni, ki sveti v tvojem srčnem centru te bo vodila v vseh situacijah, te napolnjevala z neusahljivim virom, ki te poganja ne glede na zunanje situacije.

  Kar se bo zgodilo in se že dogaja je, da postajaš svetilnik, ki s svojio svetlobo usmerja druga. Brez da bi morala karkoli dejansko storiti. Že tvoja prisotnost je dovolj, tvoja srčnost je dovolj velika, da pritegne energije vesolja, da ti služijo. Si ljubljeni otrok vesolja, del moje vsobsegajoče duše, ki je nenehno priklopljena na energijo ljubezni. In tega ne moreš izgubiti. Tega nikoli nisi izgubila, le pozabila, da je to neodtujljiv del tebe. Začuti ta del sebe. Začuti Ljubezen, ki jo izlivam skozi tebe, skozi vsako celico tvojega telesa, ki vibrira v tej harmonični ljubezenski pesmi. Hvala, ker si, hvala, ker si dovoliš biti velika v vseh oblikah in dimanzijah Stvarstva.

  Kwan Yin, boginja božanskega sočutja in ljubezni

 • Seminar, kjer dobiš konkretna navodila, kako ljubiti sebe. Promocijska cena kotizacije še do 13.8.

  Info in prijava

  Seminar LJUBI SEBE 30.8.2016

  Seminar LJUBI SEBE 30.8.2016

  Seminar, kjer dobiš konkretna navodila, kako ljubiti sebe. Promocijska cena kotizacije še do 13.8.

  Info in prijava