• Moje iskanje odgovora na vprašanje

  Kdo sem? Odgovor na to vprašanje sem iskala dolgo. Sem sociologinja kadrovsko menedžerske smeri - zelo uradno. Sem certificirana angelska terapevtka - pomemben del mene, ki me je pognal na pot spoznavanja sebe in avtorica knjige Angelski svetilniki. Imam MBA diplomo, kar pomeni, da sem magistra poslovne administracije - študij mi je poleg poslovnega znanja prinesel tudi leto in pol podoživljanja brezskrbnih študentskih let ter spoznavanja različnih kultur. Aura-Soma barvna terapevtka - tole je nekaj za mojo dušo in je orodje, ki ga vsakodnevno uporabljam. Sem učiteljica ženske prisotnosti - in hkrati učenka, raziskovalka, soustvarjalka nove ženske skupnosti. Delta Life coach - akademija, ki mi je prinesla še nekaj strokovnih cukerčkov, da lažje opravljam svoje delo. Poklicno sem se vedno identificirala z nazivom delovnega mesta, ki sem ga zasedala. Odkar delujem samostojno pa sem avtorica, govornica, motivatorka, inštruktorica, terapevtka, učiteljica in mentorica. Poleg pa še duša, ki se spominja svojega izvora. Zato sem Life&Soul Coach - življenjska in dušna terapevtka, mentorica, vodnica.

 • Kaj lahko storim zate, draga ženska?

   

  Pokažem ti, zakaj si vredna (svoje) ljubezni

   

  Moja želja in poslanstvo je popeljati ženske kot si ti na pot ljubezni do sebe. Ti ponuditi varen prostor, kjer lahko odpreš srce in počastiš svojo notranjo lepoto. Lepoto, ki jo skozi tebe zliva tvoja duša. Ja, delam s tvojo dušo, naučim te, kako komunicirati z njo. Kako jo izražati v vsakodnevnem življenju.

  Temu potovanju vase, v svoje globine pravim zdravljenje duše. Gre za ponovno najdenje sebe. Ko prideš v stik s svojim bistvom. Notranjo resnico. Ko najdeš to, kar si bila, preden so ti drugi povedali, kdo bi morala biti.

  Pomagam ti, da ponovno odkriješ svojo unikatnost, svojo avtentičnost

   

  Se vse to sliši preveč abstraktno? Morda. Toda, ko dobiš izkušnjo tega, ko dejansko začneš živeti na tak način, to postane nekaj konkretnega. Postane tvoj način življenja.

  Sama sem bila 10 let del korporativnega sveta. Služba od 8h do… dokler je bilo potrebno. Specializirana za področje kadrovanja. Delo z ljudmi. Motivacija. Izobraževanje. Tampon med delodajalcem in zaposlenimi. Nazadnje v top svetovalnem podjetju. In v nekem trenutku je bilo tega dovolj. Moja duša se je odločila, da ne bo tega trpela niti en mesec več. In sem dala odpoved. Odprla trgovino z esencami. In angelskimi terapijami. Začelo se je moje zdravljenje duše.

  In začelo se je moje potovanje v žensko energijo. Odmetavanje plasti moškega načina delovanja. Iskanje moje avtentičnosti. Spoznavanje pomembnosti ljubezni do sebe. Iskanje srčnih hrepenenj in želja. Integracija duhovnega in poslovnega. Poslanstvo in namen moje duše. Vključenost vseh nivojev, vseh dimenzij… razumevanje multidimenzionalnosti. Na konkreten način. V praksi. V vsakdanjem življenju.

  15 let raziskovanja, testiranja in svojih napak zgostim v program, ki te katapultira v najBoljšo verzijo tebe.

   

  Vem, kako ti lahko pomagam, kajti prehodila sem tudi tvojo pot. Vem, kako ti lahko pomagam, da spet najdeš sebe. Se vzljubiš. Vse dele sebe. Tudi tiste, za katere ne veš, da jih imaš. Vodim te, da najdeš svobodo in si ženska, za katero si se rodila, da postaneš. Da najdeš svojo vrednost, da tvoja izkušnja življenja postane vredna tvoje veličine.

  Verjamem, da smo kreatorji svojega življenja. Ne samo, da verjamem, ampak sem v to popolnoma prepričana. Vem, da smo tukaj zato, da bi kar največ odnesli od Življenja. Da bi življenje zajeli z veliko žlico. Sem večni optimist in verjamem, da je v vsakem človeku dovolj svetlobe, da zmore in vstopi v svoj polni potencial. Tudi v tebi. In vem, da znam to najti ter privleči na površje. Da, tudi v tebi. V tem sem našla svojo pot, svoje veselje in poslanstvo.

  Vidim tvoj potencial in ti ga pomagam doseči

   

  Motiviram, navdihujem in te spodbujam, da odkriješ svoj potencial ter ga vneseš v realnost. In postaneš kreatorka svojega življenja. Ter s tem najBoljša verzija sebe.

  Kdaj veš, da si pripravljena? Dejansko si pripravljena, če bereš tele vrstice. Tukaj nisi naključno. Tvoja duša te je pripeljala do sem. Tvoja osebnost dvomi. Toda v tebi tli želja po spremembi. Veš, da tako ne gre več naprej. Hrepeniš po notranji harmoniji. Želiš si notranjega miru. Veselja. Želiš se povezati s svojim dušnim poslanstvom. A te je tega strah. Ker ne veš kako. Ker ne vidiš, kam te lahko to pripelje. Strah te je, čeprav tega navzven ne pokažeš. Navzven si močna. Uspešna. Zmoreš vse.

  Da draga moja dama, vidim te. Vidim vate. In zato vem, kaj vse lahko dosežeš. Vem, kako si lahko svobodna, srečna, sijoča, kako z lahkoto lahko živiš, kako lahko uživaš v življenju polnem harmonije, povezanosti, obilja, blaginje in ljubezni.

  Naučim te slišati tvojo intuicijo in čutiti samo sebe

   

  Čutiš te besede? Kaj se dogaja v tvoji notranjosti, ko jih bereš. Ti tvoja notranjost šepeta: »Jaaaa, to bi jaz. To si želim. To iščem.« In potem se oglasi razum, ki ti reče: »Nisem še pripravljena. Toliko drugih bolj pomembnih stvari moram še narediti. Nimam časa. Zdaj sem še v tej situaciji, ki jo moram najprej urediti. Preveč bi bilo še tole. Nimam denarja še za to.«

  In tihi glas znotraj utihne. Spet.

  Ali pa se morda vrne. Zavzdihne…. In čisto potihem reče AMPAK…

  Kdaj, če ne sedaj? Koliko časa si še pripravljena tolerirati neugodje poznanega? Poizkusi nekaj novega. Spoznaj ugodje nepoznanega. Temu je namenjeno spoznavno srečanje. Da se spoznava. Da ugotoviš, kje točno se nahajaš. Kako veš v katero smer, se obrniti, če ne veš niti kje si?

  Spoznavno srečanje je namenjeno temu, da ugotoviš, kje si in kam želiš. Spoznaš namreč samo sebe v tem trenutku.

   

  In potem ti pokažem, kam lahko prideš. Odločitev za potovanje je potem tvoja.

  Rezultat dela z mano je globinska transformacija. Ne izogibam se neprijetnim stvarem in neomajno ti stojim ob strani, ko se soočiš s svojo senco. V energije verjamem kot v zrak, ki ga diham. Angelske energije in bitja svetlobe so vedno z menoj in zato je okolje v katerem delam varno ter polno ljubeče podpore duhovnega vodstva.

  Osebna transformacija postane osnova za izpolnjujoč partnerski odnos, vzpostavitev notranjega miru ter zavedanja lastne vrednosti. Ženske imamo veliko več težav izpustiti partnerske vezi in se premakniti naprej, zato soočenje s čustvi, ki so neprijetna in vzorci na nezavednem področju odpre nove možnosti in omogoči, da prepoznaš lastno vrednost ter način izražanja ljubezni in se premakneš naprej.

  Zbudim tvojo avtentično žensko energijo

   

  Ko ženska vstopi v svoj edinstven izraz ženske energije, ko uredi partnerski odnos, šele takrat pride na vrsto tudi kariera in poslovna uspešnost. Izkušnje kažejo, da je vrstni red pri postavljanju ženske energije najprej odnos do sebe, nato partnerstvo in družina in šele nazadnje poslovno področje.

  Zato bova v vsakem primeru začeli z odnosom tebe do sebe. Ko se boš postavila v sebi, se boš lažje postavila za sebe. Domino efekt bo poskrbel, da se bo to poznalo v partnerstvu in drugih odnosih. In na poslovnem področju.

  Najprej izpolni vprašalnik, nato te kontaktiram in dogovoriva se za spoznavno srečanje, ki je brezplačno. Lahko pa me tudi direktno pokličeš na 040 888 978, da bo šlo hitreje.

  Veselim se že, da te popeljem v tvojo najBoljšo verzijo tebe. Da zasiješ in zažariš v svoji avtentični ženski energiji.

 • Ponudim ti orodja in tehnike s katerimi lahkotno razrešuješ svoje trenutne izzive in tiste, ki se bodo šele pojavili v tvoji prihodnosti

  Imam unikatno kombinacijo strokovnega in ezoteričnega znanja, kar me je z ogromno mero samoizobraževanja, pripeljalo do prepoznanja mojega poslanstva na področju osebnega in duhovnega razvoja žensk. Od leta 2012, ko sem pustila zaposlitev za nedoločen čas v uspešnem mednarodnem svetovalnem podjetju, pomagam ljudem, da odrijejo najboljšo verzijo sebe ter vstopijo v svoj polni potencial. Jaz sem našla svoje poslanstvo. pa Ti?

  Usmerim te na pot, ki je najbolj skladna s tem kdo v resnici si...

 • Nauči se najprej razumeti in nato upravljati svoja čustva.

  Kot stranski učinek pa aktiviraj še svojo žensko esenco, uživaj v življenju in postani navdih za druge. Postani samozavestna, magnetično privlačna in sijoča ženska, ki v svoje življenje privlači le najboljše.

  Kontakt

 • Life&Soul Coaching ter drugi individualni programi

   

  Coaching ni ena terapija. Ni ena ura, ki blaži simptome. Ni čarobna paličica, ki enkrat zamahne in vsi tvoji problemi izginejo. Za delo z menoj so na voljo 4 opcije.

  OPCIJA 1: 4 urni intenziv EKS terapija za razrešitev osnovnih vzorcev, težav, travm ALI prav tako 4 urni intenziv Aktiviraj svoj Yin za prebujenje tvoje ženske esence. Na voljo le osebno, v živo.

  OPCIJA 2: Vzljubi sebe od znotraj navzven - osebno mentorstvo, ki sledi 10. korakom e-priročnika Zaljubi se vaseS teboj delam individualno, na tvojih konkretnih izzivih na vsakem koraku. Na ta način garantirano uspešno zaključiš vse korake! 10 krajših on-line srečanj z veliko domače naloge.

  OPCIJA 3: Life&Soul Coaching - sklop 10 srečanj, 1x na teden. Običajno so težave na več nivojih in spremembe zahtevajo nov način delovanja. On-line ali osebno, v živo. Več o programu
  OPCIJA 4: Individualni 1 letni menotrski program Authentic Life&Soul Woman zasnovan zate in tvoje čustvene ter osebne izzive. Da bi vzpostavila nov način čustvovanja in delovanja ter polno vstopila v svojo avtentičnost potrebuješ čas. V času velikih sprememb v življenju, te program podpre, da skozi proces vstopaš lahkotneje, hitreje in iz njega odideš kot najBoljša verzija sebe.

  Za vse, ki bi vseeno samo malce potiska in kažipota, če potrebujete samo malo trenutnega vpogleda, ker še niste čisto pripravljeni na spremembe pa še vedno z veseljem naredim to s čimer sem začela kot angelska terapevtka: Angelski riding.