• Menedžment prepričanj

 • Že nekaj časa opažam, kako močna so prepričanja in kako malo ljudi se s svojimi prepričanji resnično ubada. Običajno se oblikujejo tekom odraščanja in na podlagi preteklih izkušenj. To pa nas največkrat omejuje.

  Vzemimo primer letošnje zime. Običajno je zima od decembra do konca februarja. Marec je že pomladni mesec. Letos smo imeli v januarju zvončke, sneg pa nas spremlja od začetka februarja. Naša prepričanja odločajo o tem ali se nad tem pritožujemo ali sprejmemo situacijo takšno kot je ter poskušamo v tem videti nekaj dobrega. To pa določa naše počutje, ki oddaja vibracije. Vibracije potem privlačijo podobne vibracije. Prepričanja nas spremljajo na vaskem koraku. Rišejo našo sliko realnosti.

  Mene zima spremlja vsako selitev, zato mi je letošnje vreme potrditev, da je selitev, ki me čaka v tem mesecu odlična poteza! Stvari tečejo hitro in gladko.

  Če ne upravljaš ti s prepričanji, potem prepričanja upravljajo s teboj!


  Prepričanja nam običajno diktirajo izgovore, da ne naredimo spremembe, ki jo bi morali za našo osebno evolucijo. o prepričanjih lahko govorim doooolgo in zato najbolje, da naredim kar delavnico na to temo, kajne?

  Glede na to, da ugotavljam, kako pomembno je DELOVANJE in AKCIJA za spremembo prepričanj, ta seminar NE BO ON-LINE! Zakaj? Ker je treba premakniti rit, da Vesolje ve, da mislimo resno. Te torej zanima KAKO preseči svoja prepričanja? Po korakih bom razkrila recept, ki DELUJE. Šli bomo skozi najpogostejša prepričanja, ki so vezana na uspeh v življenju, na lastno vrednost in kulturno pogojen način razmišljanja.

  V bistvu je to DELAVNICA za katero bomo potrebovali vsaj 3 ure! Si za?

  Ker sem v zadnjih 5 letih v spremembo svojih prepričanj vložila kar precej kotizacij, časa, svojih lastnih napak, spoznanj in solz, ti lahko pokažem bližnjice in zelo hitre načine, kako ven iz starih prepričanj ter vzorcev. Pokažem ti, kako spremeniti pogled na svet, da živiš lahkotneje, z manj napačnimi odločitvami ter bolj odprtim umom.

  Da pa ne bo na voljo samo moja zgodba, sem se povezala še z enim motivacijskim govornikom in coachem. Jaka Jug je Jackfree, iskalec svobode, vedno lačen novega znanja in ne boji se iz svoje cone udobja. Kot vodja prodaje pri Postojnski jami je naredil preboj, ki ga ni še nihče pred njim, a se je odločil slediti svojemu notranjemu klicu, da pomaga ljudem preko njihovih preprek in blokad ter postal mednarodno certificiran coach - osebni trener.

  Kaj se bo zgodilo, ko te bova ozavestila o tvojih prepričanjih?

  •     Vidiš priložnosti in možnosti, ki jih prej nisi.
  •     Na življenje gledaš drugače in zato ga doživljaš drugače.
  •     Znaš postaviti prioritete in delovati v skladu z njimi.
  •     Ne odlašaš več na jutri, kar lahko storiš že danes.


  Če misliš, da sedaj ni pravi čas... kdaj pa bo?

  Če misliš, da nisi pripravljen-a... kdaj pa boš?

  Če misliš, da nimaš denarja... no to je zgolj in samo prepričanje!

  Vem, ker sem bila v takšni situaciji in se soočila s svojimi vzorci pomanjkanja. zato vem, da denar je za vse tisto, kar podpira našo evolucijo. In denar sledi odločitvi. To pomeni, da se je treba odločiti, s tem daš denarju namen.... več o tem pa na delavnici, ki sovpada s pomladanskim enakonočjem, tako da bomo izkoristili še to energijo, za našo osebno pomlad. Nov cikel. Z novimi čustvenimi in mentalnimi programi.

 • Powered by 123FormBuilder | Report abuse