• in moja pot učenja.

  Moja strokovna pot se je pričela z univerzitetno diplomo iz sociologije in v desetletju dela na kadrovskem področju, sem se naučila, da se izobraževanje in učenje nikoli ne končata. Ko sem pridobila še MBA diplomo, sem vedela, da so mi v poslovnem svetu odprta vsa vrata in na nek način se je formalno izobraževanje s tem zaključilo.

  Toda vzporedno sem se izobraževala in učila o tistem, po čemer je hrepenela moja duša. In od leta 2012 dalje se učim od najboljših menotrjev, avtorjev in ljudi, ki so v življenju presegli svoje omejitve ter dosegli s svojim znanjem tisoče in celo milijone ljudi. Ta seznam se še vedno dopolnjuje...

 • Edvard Kadič in Delta Life coaching

  V nekem trenutku sem se odločila, da potrebujem moškega mentorja, ki bi mi podal razumevanje doseganja ciljev. In med brkljanjem naletim na Edvarda in njegov Zavod Delta. V enem od video intervjujev, sem takoj začutila, da je on oseba od katere se želim učiti. Dvignila sem telefon in ga poklicala. Tako se je pričelo najino sodelovanje.

  Edvard Kadič me je najprej odlično prizemljil in mi nato odprl nov pogled na postavljanje ciljev. Mentorstvo je preraslo v sodelovanje (Edvard vodi šolo za moške Alfa moški, jaz Avtentično Yin Akademijo za ženske), na Delta Life Coaching Akademiji, ki jo vodi sem gostja v modulu o duhovnem razvoju in udeležnecem odprem čakre ter vpogled v duhovni svet.

 • Smiljan Mori, BigU Akademija in M2M

  S Smiljanom sva se spoznala, ko sva bila gostujoča predavatelja na dogodku Bodi obilje. Čeprav sem o njem slišala že prej, sem se odprla temu, da si sama ustvarim mnenje. Name je naredil močan pozitiven vtis osebe, ki to, kar govori tudi živi. Njegova neverjetna energija res lahko premika gore. Njegove ideje so veliko pred časom in tako hitro kot mi je pokazal nekatere moje slepe pege... tega ni naredil še nihče.

  Počaščena sem bila, ko me je povabil k sodelovanju pri BigU Akademiji, kjer sem dobila toliko novih znanj, vpogledov, informacij, veščin v tako kratkem času, da sem se z veseljem udeležila tudi prve Mentor2Millions akademije, ki jo je organiziral spomladi 2016.

 • Poslovna boginja dr. Špelca Morojna

  S špelco sva se spoznali na Havajih, ko sva pri Doreen Virtue skupaj delali tečaj za angelsko terapevtko. Nato sta se najini poti malce ločili, dokler se nisva ponovno srečali, ko se je vrnila iz Španije. Njena modrost in duhovna veličina sta me vedno znova navdušili in en sedež an njeni prvi Poslovno-duhovni Akademiji je bil rezerviran zame. Špelca me je navdihnila, da sem začela svojo vrednost gledati drugače. Res je prava Poslovna boginja.

  Hvaležna sem ji, da je prepoznala mojo vrednost in me povabila k sodelovanju tako na prvi kot na drugo video podjetniško konferenco Bodi sprememba ter na dogodek Bodi obilje, kjer sem lahko predala udeležencem znanje o razliki med moško in žensko energijo ter kako jo uporabljati v praksi.

   

 • Najanna Skaza in povezava med telesom, umom, duhom

  Najanni je uspelo, da me je skozi jogo naučila, kako se resnično prizmeljiti v telo. Kako odpreti telo pretoku energije in se povezati s svojim notranjim mirom višjega bitja. Seminarji, delavnice, individualne terapije, ki jih izvajam zahtevajo od mene, da sem energetsko pretočna in ob kombinaciji joge, tai chija in drugih skrivnih receptov, ki jih je Najanna delal z menoj, je to tisto, kar mi omogoča, da to pretočnost lahko ohranjam.

  Vesela sem, da je Najanna tudi moja čudovita prijateljica, ki ob kavi odpre visoke nivoje zavedanja, na katerih najdem navdih, spoznanja ter svojo izvorno esenco. Je ena tistih dušnih sester, ki me znajo držat za roko, ko to potrebujem. Hvaležna <3

 • Nekatera mentorstva se prepletajo s prijateljstvom... in ta so najbolj dragocena. Hvala iz srca tudi vsem učiteljem, ki se morda niti ne zavedajo, da so mi prinesli dragocene lekcije. Hvala vsem bivšim partnerjem, da so mi odslikali moje globine in sem zrastla v osebo, ki sem danes.

 • Lisa Nichols, avtorica, govornica, top coachinja. Njeno podjetje za osebnostno rast je prvo, ki kotira na ameriški borzi.

 • Dr. Mel Gill, avtor knjige Metaskrivnost, podjetnik in fantastičen govorec.

 • Marisa Peer, svetovno znana hipnoterapevtka, coachinja britanske kraljeve družine in mnogih slavnih oseb.