• Nadangel Haniel o nezavednem in transformaciji

 • in o tem, zakaj je nočno spanje pomembno za spremembe.

  "Jaz sem nadangel Haniel, angelska kvaliteta, ki vibrira z energijo Lune z njeno svetlo in temno stranjo. Ženski princip moje energije je uglašen z nezavednim v kolektivni vibraciji, kar pomeni neznano, nerazumljeno, mistično in zanikano. O ja dragi moji, ta senčna stran je še kako resnična in brez nje ne bi mogli v svetu dualnosti prepoznati svetlobe. Šele, ko dnevu odvzamete svetlobo, se znoči in takrat se ustavijo vsi tisti procesi, ki so podvrženi akciji, delovanju in življenju navzven. Začnejo se drugačni procesi. Nevidni, skriti in velikokrat prezrti. Ko ležete k počitku, se vaše telo regenerira. Ko se narava umiri, se odvijajo notranje spremembe, ki jih nato pokaže nov dan. Narava največ čiščenja narava opravi ponoči. Menjajo in spreminjajo se energije. Zato so nočni dogodki enako pomembni kot tisto, kar se dogaja čez dan.

  In vaše nezavedno je vaša osebna noč. Tisto, česar ne vidite, ko ste v delovanju navzven. Nezavedno je izredno pomembno za spoznavanje sebe kot celostnega bitja. Vaša struktura zajema več nivojev in edini čas, ko se vsi ti nivoji usklajujejo, je čas nočnega počitka. Čas, ko se vklopi notranja inteligenca vašega bitja, ki ne more delovati, dokler deluje vaš zavestni um. Kolektivno energijo spremljam že nekaj časa in moja naloga je, da skrbim za vse nezavedne procese, kjer se odvija ogromen del vaše notranje transformacije. Zato se pojavljam v energijah sprememb. Takrat, ko se odvijajo veliki premiki v zavesti. Skrbim, da se energetsko uredijo premiki med zavednim in nezavednim. Višja kot je vaša vibracija, globlji procesi se lahko odvijajo. In tisto, kar niža vašo vibracijo v času transformacij in sprememb so strahovi in nezaupanje. Strahovi so opozorila vašega raz-uma pred spremembo. Lastnost človeškega uma je, da ne zna reagirati v situacijah, ki so nove.

  Um služi zbiranju in shranjevanju informacij ter pretvorbi teh informacij v navade, v predvidljive vzorce delovanja. Ko se um sooči s situacijo, ki je nova, se mora umakniti intuiciji, zaupati v višje nivoje vašega lastnega bitja. Ker ste ljudje um pretvorili v samostojno entiteto, ki ji pravite Ego, se ta seveda bori proti dejstvu, da bi se moral umakniti drugim energetskim impulzom. Zato je prvi znak, da vas čaka sprememba reakcija Ega, ki se upira in navzven kaže kot strah. Ego se namreč ne znajde v situacijah, ki so nove, nepredvidljive ali kjer bi moral svojo vlogo prepustiti višjemu jazu.

  Kot družba ste k temu pripomogli ljudje sami, ko ste ločili srce in razum. Ko ste opustili domišljijo in kreativnost in se utirili v vsakdanje navade. Svojo negotovost rešujete z napovedovanjem prihodnosti, z iskanjem racionalizacije vsega, kar vas obdaja. In sami sebe držite v predvidljivih okvirih, ki ste jih poimenovali cona udobja. Ste mojstri izogibanja temu, da bi se z zaupanjem prepustili vašem Višjemu jazu, vaši duši. Pozabili ste na svoje svetlobno poreklo oziroma ga spremenili v nekaj nedosegljivega. Raje se zadržujete v nizkih vibracijah in verjamete vašemu Egu in strahovom, ki jih ustvarja, samo da vam ne bi bilo potrebno česarkoli spremeniti. Entiteta imenovana Ego si je zgradila racionalno osebnost, ki jo usmerja s strahovi, ki so pravzaprav negativne, strašne in grozljive misli, črni scenariji in opravičevanja statusa quo. In Ego je resnično mojster manifestacije, saj se napaja z vsem, kar mu okolica ponudi negativnega. Izredno prepričljivo vam servira tiste informacije in vas v njih zadržuje, ki vas ohranjajo v coni poznanega. In takoj, ko želite karkoli spremeniti, vam postreže s strahovi in izgovori, ki postanejo vaše samoizpolnjujoče se prerokbe.

  Vse to zastruplja vaše energetsko polje in vam niža vibracijo. Bolj kot ste v strahovih, bolj je Ego močan. In tako pritegnete v svoje življenje situacije in ljudi, ki vam to odsevajo. Vaši odnosi, ki vas ne podpirajo, vaše zaposlitve, ki vas izčrpavajo, vaše denarne težave, vse to je odraz moči vašega Ega. In takrat vas moje angelske vibracije zelo težko dosežejo. Vaš Ego je prepričljivejši, ker so strahovi toliko močnejši, kolikor nižja je vaša vibracija. In to ni povezano s tem, kako dobri ste po srcu. To ni povezano s tem, kaj si želite. Niti s tem, kaj berete in poslušate. Povezano je z delovanjem, ki sledi vašemu branju, povezano je z aktivnostmi, ki jih naredite, da bi dosegli svoje želje. Povezano je s tem, da se premaknete in presežete svoje lastne omejitve.

  Takrat se začne noč duše, ki odpre vse sence, vrata vsem nočnim aktivnostim. Takrat se začne čiščenje energij, ki zahtevajo odpiranje vrat do tedaj nezavednim svetovom. In v tem procesu vas podpiram. To so notranji boji, ki potekajo, ko Egove obrambe razpadajo. Takrat se šele začne vaša notranja bitka med »dobrim in zlim«. V resnici gre za odvzem primata Egu, prenehanje identifikacije z njim in dvig vibracije. Dragi moji, vedite, da vas strah opozarja, da je prišel impulz s strani Višjega jaza, ki pa se mu Ego upira. Bolj kot vas je nečesa strah, bolj je to znak pomanjkanja zaupanja v vašo lastno svetlobo Višjega jaza. Bolj kot se nečemu upirate, bolj je to Egova obramba pred neznanim.

  V tem procesu transformacije, me pokličite. Povabite me v vaše energetsko polje in zaupajte, da se v ozadju, v vašem nezavednem odvijajo pravi procesi, ki vas vodijo bližje k željam in impulzom vaše duše. Poiščite situacije, skupine in energije z visoko vibracijo in si dovolite sprejeti tudi zemeljsko pomoč. Ego je tisti, ki misli, da zmore in mora vse sam. Pokličite me zvečer pred spanjem, da vam pomagam dvigniti vibracijo in sprožim čiščenje energij na vaših astralnih nivojih.

  Uporabite lahko sledečo molitev oz. invokacijo:
  Nadangel Haniel, angel noči, naj nezavedno se pod tvojim vodstvom prebudi. Raztopi in podri mojega ega obrambe, naj se moja osebnost s pomočjo Svetlobe zgradi. Zaupam svoji duši, verjamem v svoj višji jaz, naj se svetu razkrije moj angelski obraz.

  Moja energija je nežna, komaj zaznavna vašim zemeljskim čutim, zato potrebujem vaše zaupanje in zavedanje, da sem ob vas. Prepustite se mojim vibracijam, ker je moje poslanstvo, da vam stojim ob strani v teh časih sprememb in transformacije. Čas je, da zasijete v svoji čudoviti svetlobi in v čast mi je, da vam pri tem lahko služim. Poljub svetlobe na vaše čelo danes, ko boste legli v posteljo, je moja energija. Zaupajte, da je vse božansko usklajeno in, da smo angelske energije z vami v vsakem trenutku.

  Jaz sem Nadangel Haniel, vaša nočna pomočnica in zaščitnica."

  Iz angelskega v človeški jezik prevedla Manca Razboršek, 6.3.2015

 • Že imate svoj izvod kanaliziranih angelskih sporočil, ki so zbrani v knjigi Angelski svetilniki?

  Želim svoj izvod knjige

 • Nadangel Haniel bo odprla vaše intuitivne kanale, vas povezala z vašo notranjo lepoto in yin esenco.

  Povej več

  Večer z nadangel Haniel 29.3. ob 18h

  Večer z nadangel Haniel 29.3. ob 18h

  Nadangel Haniel bo odprla vaše intuitivne kanale, vas povezala z vašo notranjo lepoto in yin esenco.

  Povej več