• Nadangeli in čakre

 • Pomladno potovanje skozi čakre z nadangeli. Vsak ponedeljek od 19h-21h se bomo predali energijam posameznega nadangela ter skozi vizualizacijo prečistili področja svojih energijskih centrov.


  8.5.2017 ob 19h: Nadangel Zadkiel in korenska čakra

  Korenska čakra se nahaja na dnu hrbtenice in je povezana z vzorci preživetja: dom, hrana, občutek varnosti. Uravnava naš instinkt bežanja oz. boja (fight or flight) zato je odgovorna za vse odzive, ki zahtevajo hitrost ter občutek za obstoj.

  Neuravnovešena korenska čakra: jeza, surovost, samodestrukcija, pretirani materializem, pomanjkanje življenjske energije, strah pred popolnim propadom.

  Korenska čakra v ravnovesju: blagostanje, varnost, prizemljenost, stabilnost, vitalnost, občutek obilja, strast do življenja.

  Nadangel Zadkiel ponuja možnost ponovnega rojstva, nove perspektive v našem razumevanju in doživljanju življenja. Gaia, Zemlja, lahko postane planet nežnosti in ljubezni. Zadkiel nam pomaga izraziti ljubezen do nas samih, tako da se sprejmemo, in do drugih, tako da razvijemo sočutje. Tako lahko se lahko razvijemo mi in Zemlja. Ljubezen raztopi reakcije in jezo ter prinese novo upanje.

  15.5.2017 ob 19h: Nadangel Gabriel in sakralna čakra

  Sakralna čakra se nahaja na sredini med sramno kostjo in popkom ter je povezana z našo spolnostjo, senzualnostjo, kreativnostjo ter uživanjem življenja.

  Neuravnovešena sakralna čakra: zloraba hrane in porušeni prehranjevalni vzorci, zloraba drog, alkohola, pomanjkanje telesnih aktivnosti, travme, odvisnost od odnosov.

  Sakralna čakra v ravnovesju: kreativnost, spontanost, radost, instinktivno vedenje, veselje do življenja

  Nadangel Gabriel nas spodbudi, da smo bolj zvesti sami sebi. K temu, da ne delujemo popolnoma v skladu z našo življenjsko nalogo, pripomorejo tudi navade, ki jih pridobimo v družini in širši skupnosti. Ko se zavemo pogojenih strahov in odzivov, v nas zraste novo upanje in večja svoboda. Nadangel Gabriel pomaga, da se osvobodimo starih omejitev in uresničimo svoj potencial. Ko se povezujemo s svojim inspiracijskim delom, stopamo na vse višje ravni zavesti.

  22.5.2017 ob 19h: Nadangel Mihael in sončni pletež

  Sončni pletež se nahaja med prepono in popkom in je povezan z našo individualnostjo, je naš center notranje moči in povezan z našim mentalnim telesom.

  Neuravnovešen sončni pletež: strahovi, manipulacija, kaos, slaba samopodoba in vrednost, obsojanje, sodbe in predsodki, egoizem.

  Sončni pletež v ravnovesju: pozitivno samovrednotenje, zdrav ego, samozavest, odločnost, veselje.

  Nadangel Mihael nas vodi iz nizkih vibracij sončnega pleteža do srca. Naše polje očisti, ga napolni z zaupanjem in vero, tako da lahko odpremo svoje srce. S pomočjo Mihaelovih energij se lažje osvobodimo močnih strahov in skrbi. Navdahne nas z željo in hrepenenjem po iskanju resnice. Miselni vzorci in strukture iz preteklosti lahko razpadejo. Morda prav zaradi teh vzorcev nismo bili sposobni delovati s polnim srcem. Ko začneta naše zaupanje in vera rasti, lažje ozavestimo, kako lahko delujemo na konstruktiven in ustvarjalen način. Večji notranji mir že sam po sebi prinese tudi več radosti in jasnosti. Če smo navajeni na to, da smo zmedeni, da nas je strah, da nas ves čas nekaj skrbi ali bremeni, nam bo Mihael te vzorce pomagal raztopiti. Nadomestili jih bosta sreča in jasnost mirnega uma.

  29.5.2017 ob 19h: Nadangel Uriel in srčna čakra

  Srčna čakra se nahaja na sredini prsnega koša, je povezana s timusom (priželjc). Kvalitete srčne čakre so ljubezen, sočutje, dajanje in sprejemanje ter ljubeči odnosi.

  Srčna čakra v neravnovesju: prezirana kritičnost, občutki ločenosti, pomanjkanje ljubezni, občutki nevrednosti ljubezni, zavist, ljubosumje.

  Uravnovešena srčna čakra: odprtost, pripravljenost deliti, odpuščanje sebi in drugim, brezpogojna ljubezen, zmožnost videti skozi oči drugega, mehkoba in milina v delovanju.

  Uriel nas podpira pri razvijanju intuitivnega zaznavanja na področju srca. Z njegovo pomočjo bomo to zavedanje uporabljali s sočutjem in toplino. Uriel nas napolni z notranjim mirom. Tako svetu ponudimo modrost na resnično iskren in globok način. Lahko da sta nam jeza in zamera prešli v navado. Zaradi tega svojim uvidom ne zaupamo več in jih ne delimo z drugimi. Ker se želimo zliti z okoljem, se zapremo za lastne zaznave. Ko prepoznamo pot svojega srca, se lahko v svetu resnično izrazimo. Po poti namreč stopamo vse bolj zavestno.

  5.6.2017 ob 19h: Nadangel Haniel in grlena čakra

  Grlena čakra se nahaja med glasilkami in vdolbinico na spodnjem delu vratu. Na fizičnem nivoju je »privezana« na žlezo ščitnico.

  Nepretočna grlena čakra: zatiranje čustev, aroganca, opravljanje, težave z grlom, pomanjkanje notranjega miru.

  Pretočna grlena čakra: umirjen um, resnicoljubnost, volja, zadovoljstvo, jasna komunikacija, integriteta, notranji mir.

  Nadangel Haniel pomaga raztopiti energije ega, ki preprečujejo prisotnosti Jaz sem, da bi se izrazila. Lastna notranja resnica, ki je zaradi nezavednega potopljena v intuitivni svet zaznav, oddaljenih od naših zemeljskih čutil. Milost, ki jo prinaša Haniel spodbudi, da se tančica med nezavednim in zavednim spusti ter razkrije naš pravi izraz. Grlena čakra predstavlja portal med umom in telesom. Da bi odprli to čakro, moramo postati duhovno bolj čisti in senzitivni, saj tej čakri vlada element etra, le-ta pa pripada dimenziji vibracij v katere vstopa tudi Haniel.

  12.6.2017 ob 19h: Nadangel Rafael in tretje oko

  Šesti energetski center, čelna čakra ali tretje oko se nahaja na sredini med obrvmi, povezana je s hipofizo, za njeno uravnovešanje pokličemo Nadangela Rafaela. Je naš intuitivni kanal, jasnovidni center indigo modre barve.

  Neuravnovešena čelna čakra: pretiran ponos, dogmatičnost, nezaupanje, avtoritarnost, manipulacija, občutek nezadostnosti.

  Pretočno in odprto tretje oko: inuticija, zaupanje, zmožnost razlikovanja, jasna vizija, jasnost percepcije, prevzemanje odgovornosti, povezava z duhovnim svetom.

  Nadangel Rafael vnaša globlji mir in prebujenje. V tišini lažje slišimo svoj notranji glas. Lažje odklopimo zunanje zaznave in se distanciramo od vplivov skupnosti in družine. Ker nam nič ne odvrača pozornosti, smo bolj dojemljivi za tihi notranji glas, za notranje zaznavanje. Tako umirjeni lažje osebnostno rastemo in izražamo resnico, v kateri zaznamo odsev notranje svetlobe.

  19.6.2017 ob 19h: Nadangel Metatron in kronska čakra

  Kronska čakra se nahaja na temenu je naša vez s Kozmosom, božanskim, virom,  je na fizičnem nivoju zgoščena v češeriki oz. pinealni žlezi.

  Blokirana kronska čakra: občutek, da ste sami na svetu, popolno zanikanje duhovnega sveta, apatija, odsotnost stika z višjim jazom

  Pretočna kronska čakra: notranji mir in sreča, hvaležnost, občutek enosti z vsem, čista zavest, zavedanje smisla življenja.

  Nadangel Metatron nam pomaga, da začutimo in ojačamo naše notranje danosti za dobro vseh; naše talente, kvalitete in potenciale. Svetloba in tema sta dva vidika celote, izvir enega se nahaja v drugem. V naši kulturi smo nagnjeni, da nepoznano, tisto, kar nam ni domače, dojemamo kot nevarnost, kot grožnjo. Metatron nas opomni na zakone narave, na kolo življenja, vzrok in posledico. Metatron utrdi tudi našo vez z energijskimi vzorci Gaie, s planetarnimi mrežnimi strukturami. Povežemo nebesa in zemljo.

  Meditacije bodo potekale v Lekarni za dušo, Cesta Ljubljanske brigade 23, Ljubljana

  Kotizacija za posamezno meditacijo je 30€, paket vseh 7 meditacij 147€ + darilo: knjiga Angelski svetliniki. Prijave na info@manca.si ali 040 888 978.