• Najmočnejša polna luna

 • Kako spet? Kaj ni bila že prejšnja?

  Že nekaj let je vsaka polna luna energetsko potencirana. Nič čudnega, saj smo v obdobju prehoda iz 3D realnosti v 5D – dimenzijo novih razsežnosti. Prehod iz dobe Rib v dobo Vodnarja zahteva prilagoditev novim frekvencam. In današnja polna luna 7.8., poleg tega še lunin mrk, ki mu bo sledil sončev 21. avgusta in to ravno en dan pred odpiranjem Levjih vrat 8.8… to ni več hec.

  Vsak tovrstni energetski dogodek je namenjen temu, da stopimo korak bližje svojemu polnemu potencialu. Da odložimo vzorce nizkih vibracij, ki so jih naše duše nabirale zadnjih nekaj tisočletij. Ko se iz materialne zavesti pričnemo zavedati svoje lastne multidimenzionalnosti, se znajdemo v energetskem kaosu, prepletenosti različnih nivojev, spominov, eteričnih zapisov, genskih pogojenosti ter vplivov družbe in kulturnih vzorcev. Se vam zdi, da greste skozi vse to lahko v kratkem času? Ne. Počasi, kot arheologi, ki odkopavajo davno pozabljene artefakte in skušajo iz ostankov sestaviti zgodbo, se tudi iz naše notranjosti dvigajo delčki izkušenj, spoznanj, prepričanj in spominov. Razkriva se mozaik, ki ga veliko manjka. Njegove končne velikosti še ne poznamo.

  Le predvidevamo lahko, kakšna je bila celotna slika utelešenj skozi katera je šla naša duša.

   

  Vsaka polna luna je kot svetilka, ki osvetli nov delček mozaika. Hkrati posije na vse plasti zemlje in umazanije, ki prekriva delček zgodbe. In to je spuščanje, ki mu ni videti ne konca ne kraja. Hkrati s spuščanjem se pokažejo novi obrisi slike, ki se skriva pod temi plastmi. Rekonstrukcija celotnega dela zahteva prepoznanje barv, oblik ter podob, ki so nekoč sijale v vsej svoji lepoti. Odkrivanje in odpiranje nečemu novemu hkrati predstavlja tisto, kar je bilo tam že od nekdaj. Vse naše barve in oblike, vsa naša veličina.

  Zgodba vsake polne lune je zato spuščanje ter hkratno stopanje naprej v najBoljšo verzijo sebe.

   

  Katere vzorce nizkih vibracij, ki so vezani na materialno zavest življenja v 3D realnosti je potrebno odstraniti, da se bo razkrila slika nove 5D realnosti, v kateri je najpomembnejše odprto srce? Ker je tokratna avgustovska luna v Vodnarju, je osvetlila tisti del, ki govori o naši družbeni (ne)pripadnosti. Kako smo povezani med seboj, kje so prisotni strahovi, da bomo zavrnjeni s strani okolice, da nas bodo sodili in kaj si bodo mislili o nas? In tukaj ne govorim samo o neki abstraktni družbi, o sosedih in tistih, ki nam niso blizu. Kdo predstavlja naše intimno pleme? Našo fizično in srčno družino? Tiste, s katerimi smo intimno povezani. Naši starši. Kako ljubljene smo se počutili? Kaj so nam starši dali in česa ne?

  S tem je povezano tudi to, kakšno sliko smo si ustvarili o sebi in način, kako se je izoblikoval naš Ego. Ego so naša privzgojena prepričanja, slika o tem, kako deluje svet, kakšna so pravila in kako se ta povezujejo z našimi najglobljimi vrednotami. Ego, ki se je skozi proces vzgoje razvil ter oblikoval, da bi zmogli preživeti v tem fizičnem utelešenju. Nas je bilo kot otroke strah? Smo doživeli izkušnje na podlagi katerih je naš otroški razum sklenil, da je svet (ne)varen prostor v katerem se lahko zanašamo samo nase. Da je nevarno biti dober, prijazen, srčen in srečen.

  Vse to je del 3D matrice, ki se v teh letih energetsko raztaplja. Kdor se močno identificira z egom in na materialni svet vezan način razmišljanja, se seveda temu procesu upira. Ego, ki je toliko napora vložil v izgradnjo prepričanj, kako svet deluje, kar naenkrat nima več prav!?! Seveda bo svoj svet branil do zadnjega. To je namreč »varen« načrt za preživetje!

  Na drugi strani nam Univerzum pošilja nove in intenzivne energetske valove, polne visokih vibracij, ki omogočajo našim dušam, da bolj polno vstopijo v prostor, ki so ga do sedaj napolnjevale stare vibracije. Več kot spustimo starega, več je prostora za novo. Srce je tisto, ki se odpira in kot močan transformator uravnava pretok vibracij med Zemljo in Nebom. 5D matrica je drugačna. Naši zemeljski zavesti zaenkrat še tuja. Ego ne pozna pravil te nove Zemlje. Zaupati in verjeti mora tihemu notranjemu glasu, ki ga je do sedaj v glavnem ignoriral. Slediti občutkom in čustvom skozi katere se oglaša duša je nekaj, s čimer nima izkušenj. Nič čudnega, da se tako oklepa starega načina delovanja ter razmišljanja.

  Vstopanje v nov zavesten način delovanja, kjer vodi srce, kjer čustva in občutki nenehno govorijo, kjer je potrebno zaupati neotipljivemu je pot, ki je naporna.

   

  Vse, kar je bilo pometeno pod preprogo, je sedaj potrebno ponovno odkriti, se soočiti s tem in nato odvreči tja, kamor spada – v energetske smeti preteklosti. Če ste se kadarkoli selili veste, da je to čas, ko pregledate, kaj bo šlo z vami in česa ne potrebujete več. Na nekatere predmete ste se navezali že pred leti in sedaj jih ponovno najdete v kotu omare. Kaj boste s temi predmeti storili? Jih boste nesli v novo stanovanje/hišo ali boste kupili nove? Na nek način je podobna selitev iz 3D v 5D. Več kot boste odvrgli starega, lažje boste svoje novo 5D bivanje napolnili z bolj sodobnimi kvalitetami.

  Levja vrata (konec julija in začetek avgusta) so prehod iz starega v novo. Letos je ta prehod (spet) še posebej močan. S kakšno prtljago preteklosti boste stopili skoznje? Zaupate, da vas na drugi strani čaka nekaj novega? Vaš novi, boljši, lahkotnejši jutri, vaša najBoljša verzija Sebe.


 • S pomočjo spodnjega obrazca lahko pustitš svoje mnenje, komentar, dopolniš napisano in tako soustvarjaš vsebino te strani.