• Naši največji (m)učitelji

 • nam prinašajo blagoslov, ki ga na prvi pogled ne vidimo.

  Preden se duše odločijo za utelešenje v zemeljski izkušnji, se z drugimi sorodnimi dušami dogovorijo za sodelovanje. Na primer, da bi presegli izkušnjo žrtve, potrebujemo nekoga, ki bo odigral vlogo mučitelja na način, da bo pritisnil na vzorec žrtve tako močno, da ga prepoznamo in razrešimo. Da bi pozdravili nekatere bolečine, zakopane globoko v energetski preteklosti, se moramo dovolj čustveno odpreti, to pa je mogoče le znotraj partnerskega razmerja. Tako se med našo dušo in dušami potencialnih partnerjev sklenejo dogovori, nekakšne dušne pogodbe, da bomo drug drugemu pomagali rasti.

  Ko naletimo na osebo, ki nosi vibracijo duše s katero smo sklenili pogodobo, se sprožijo energetski mehanizmi, ki poskrbijo, da se s to osebo zapletemo v razmerje. Ko se energija teh duš prepozna, se v našem srčnem središču zgodi nekaj, kar je še najbolj podobno eksploziji supernove. Ta energetska eksplozija, ki jo interpretiramo kot zaljubljenost, požene dodatno energijo skozi naš energetski sistem ter zarti čakre z višjo vibracijo, ki nas poveže z našim višjim jazom. Prepoznamo, da "je to to" in se spustimo v razmerje.

  Duhovna kemija poskrbi, da v času zaljubljenosti na partnerja gledamo skozi srčni center, ki nam kaže njegovo resnično energijo, njegov dušni potencial, zamegli pa pogled na njegovo osebnost. Ker sta oba partnerja energetsko odprta in pretočna, se njuni energiji še dodatno povežeta z enegetskimi nitkami, ki jima omogočajo, da se sporazumevata skozi jezik energij, čustev in višjih vibracij. Bolj kot se energija pretaka, dlje kot sta skupaj, bolj se energetske nitke krepijo ter ju povezujejo.

  Ker pa nismo zmožni biti v stanju teh visokih ljubezenskih frekvenc dlje časa, se naša vibracija ponovno zniža na normalno raven in takrat opazimo, da ima partner tudi svojo osebnost, značaj, druga čustva... In ta niso vedno ljubezen ter svetloba. Naloga partnerja je namreč ta, da nas zrcali. Partner je popolno zrcalo, ki nam pokaže področja, ki so ok in tista potrebna zdravljenja. Zdravljenje teh področij pa ni njegova naloga, to delo moramo opraviti sami. Njaprej se moramo poglobiti vase (ne popravljati in izboljševati partnerja), da vidimo od kje izvira bolečina, ki nam jo partner zrcali. Prav tako mora partner poskrbeti zase. Tisto, kar nam je na patnerju všeč je ponavadi tisto, s čimer nimamo več težav, ker smo to že pozdravili, kar nas moti pa je tisto, kjer nas zdravljenje še čaka.

  Če eden od partnerjev zapusti razmerje preden so bolečine zaceljene, bo pritegnil drugega partnerja, ki bo le nadaljeal tam, kjer se je prejšnje razmerje prekinilo. O tako imenovanih fatalnih odnosih je v enem od intervjujev za Studio12 govorila tudi Dr. Vesna Godina in med drugim omenila ravno to: "Bežanje iz usodnih razmerij ima vedno svojo ceno. Biti funkcionalno sposoben za novo zvezo pomeni vztrajati v zvezi, dokler ne ugotovimo, da je oseba s katero smo neprava. Bežati pomeni, da ne odbolimo do konca in zato nismo funkcionalno zmožni za naslednjo zvezo."

  Ko se znajdemo v intimnem razmerju, eterične vezi poskrbijo, da ne pobegnemo ob prvih znakih bolečine ter neugodja. Eterične vezi se še okrepijo s spolnostjo, verbalnim izražanjem ljubezni, kreativnim izražanjem skozi umetnost, razmišljanjem o partnerju ter seveda s poroko. To so pogodbe in zaobljube, ki jih sklenemo na energetskem nivoju. Ko razmerje zapustimo, te energetske vezi ostanejo ter nam preprečujejo, da bi v naše življenje vstopila nova oseba, ki bi se ji zmogli v celoti predati.

  toksičnih razmerjih eterične vezi med partnerjema niso napolnjene z vibracijami ljubezni in svetlobe, ampak so to vezi po katerih se pretaka energija z nizkimi vibracijami. Ko se partnerja vrtita v začaranem krogu soodvisnosti ter vzorcev o katerih smo govorili v preteklih dneh, se ta energija le še krepi, dokler ni situacija tako huda, da te vzorce razrešimo ali presežemo. Včasih traja dolgo časa, da pridemo do te točke, drugič nam uspe prej.

  V  vseh odnosih je na koncu na preizkušnji vedno eno in isto: koliko rada se imaš in koliko sočutja in ljubezni premoreš do sebe. Pri vsem pa je najpomembnejše zavedanje, da je najpomembnejši odnos v tvojem življenju ta, ki ga imaš sama s seboj. In tega je potrebno najprej razstrupiti in ozdraviti.

 • Kako torej ven iz teh vorcev? Kako postaviti energije tja, kamor spadajo? Kot vedno, je najprej potrebno pričeti na sebi. Kje je tvoja arhetipska ženska/moška energija? Kaj to sploh pomeni? Potrebno se je podati na epsko potovanje odkrivanja svoje energije. Najprej sprejeti sebe takšne kot smo. Z vsemi neravnovesji, čustvi, mislimi in delovanjem. In nato narediti prvi korak, pa drugega in naslednjega, dokler ne bomo suvereno hodile v iskanju in izboljševanju svoje ženstvenosti in boginjskosti.

  - Na seminarju bomo najprej pogledale, KJE smo trenutno.
  - Razjasnile bomo KAJ nas čaka na koncu potovanja v lastno avtentičnost.
  - Odgovorile bomo na vprašanje KAKO do tja.

  Naredile bomo čiščenje vseh preteklih partnerskih zaobljub ter močno transformacijo eteričnih vezi iz vseh toksičnih partnerskih zvez!!!

  Kotizacija za seminar je 20€. Na seminar se je potrebno prijaviti!

 • Prijava na seminar

  Avtentična ženska v intimnem partnerstvu

  Prijava