• Kako iz notranjih demonov narediti zaveznike za uspeh

 • Moja zgodba, ki jo želim predati svetu je, da smo ljudje svetlobna, energetska bitja in brez poznavanja, upoštevanja in upravljanja z lastno energijo, ne moremo živeti kot celostna bitja. In te zgodbe ne morem predati, če prej niso izpolnjeni določeni pogoji. Recimo prepričanja, ki te običajno ustavljajo v življenju. Pa strahovi.

  Saj veš tisti, ki se prikradejo zvečer, ki jim običajno rečeš skrbi. In te rastejo v velike strahove. Strahovi ti pravijo, da ti tako ali tako ne bo uspelo, da ne zmoreš, da moraš odnehati, ker je pretežko, da je toliko tega, na kar nimaš vpliva... In te strahove utišati je težko, kajne. Vedno so nekje v ozadju na preži. Zato je potrebno narediti načrt, strategijo in se pripraviti na pogumen skok direktno v sredino teh strahov.

  Moj največji skok skozi strah je bil, ko sem leta 2012 zapustila udobje in varnost zaposlitve za nedoločen čas v svetovalnem podjetju, v katerem bi lahko delala mednarodno kariero. Vsa vrata so mi bila odprta. Toda jaz sem se odločila za skok skozi majhno odprto okno. Odprla sem majhno trgovino z Bachovimi esencami in Aura-Somo. In pristala na trdnih tleh. Padec je bil boleč, ko sem vsak dan s strahom čakala ali bo kdo prišel v trgovino in kupil. Karkoli. Ker sem vedela, da moram plačati prispevke. In dve najemnini. Kupiti zalogo (ne, nič nisem dobila v komisijsko prodajo). Pa fino bi bilo, če bi jedla tudi.

  In strah, da ne bo nikogar je bil prisoten vsako jutro, ko sem se odpravila v svojo malo trgovinico. Dokler ni prišlo obdobje, ko dva tedna zapored noben dan ni bilo niti ene stranke. In sem obrnila vse žepe, predale in torbice, če je kje še mogoče kakšen evro. Ker sem imela za v trgovino samo še enega. Kaj sploh lahko kupim za 1 evro in ne ostanem lačna?

  Tisti večer sem se zlomila. Kaj delam narobe? Zame je bil to totalen neuspeh. Kako mi pri vsem znanju, MBA diplomi, delu z angeli lahko kruli v želodcu? Zvečer je prišel k meni prijatelj, ki me res dobro pozna. Takoj, ko me je zagledal, je videl moje stanje in me najprej vprašal, če sem kaj jedla. Zlagala sem se, da sem. Ponos mi ni pustil, da bi priznala, da mi gre tako slabo, da nimam za hrano. Odprl je kuhinjsko omarico, odprl je hladilnik, me pogledal in mi ukazal: obleci se, greva jest.

  Sloze sramu, krivde, obupa so se mi vlile in najbolj je bolel sram. Kako globoko sem si dovolila pasti! Da lažem svojemu najboljšemu prijatelju. Da je moj ponos tako močan, da si ne upam prositi za pomoč. In takrat je ta veliki ponos končno padel. Priznala sem si, da potrebujem pomoč, da ne zmorem vsega sama. In, da ni nič sramotnega prositi za pomoč. Sramotno je, da zaradi ponosa lažem.

  Na tisti večerji sem se počasi sestavila skupaj (no mogoče je tudi energija, ki je prišla s hrano naredila svoje). Potem sem pogledala reeees globoko vase, se iskreno pogovorila sama s seboj. In ugotovila, da je bil skok skozi tisto malo okno šele začetek. Spoznala, da neuspeh ni strup, ali pošast, ki čaka na nas izza vogala, da nam potepta naše sanje. Spoznala sem, da me je ta neuspeh naučil, kje so moje šibke točke in dal mi je dragocene lekcije, ki so me lahko vodile le še navzgor.

  Potem sem prijela svoje demone in strahove za roge in jih poslala tja, kamor spadajo - v neobstoj. In spoznala sem, da ima vsak, ki je kdajkoli uspel svojo zgodbo o neuspehu. Da so ti ljudje zaradi spoznanj, ki jih je prinesel neuspeh danes tako fantastično uspešni. Najprej sem se naučila, da je šel vsak skozi podobne preizkušnje zato, da se je lahko odprl novim znanjem in spoznanjem. In ko imaš občutek, da nižje ne gre, si pripravljen narediti KAR JE POTREBNO, da se dvigneš. Takrat veš, da tam ne želiš več biti nikdar več. In takšna izkušnja je dovolj enkrat v življenju. In potem sprejmeš pomoč in se začneš učiti.

  Najprej sem vso teorijo, ki sem jo vedela o zakonu privlačnosti začela pretvarjati v prakso. Hvalabogu mi nikoli ni bilo škoda denarja za izobraževanja, zato sem začela ponovno investirati vase. Našla sem si mentorje, brcala, migala, se povezovala, lovila priložnosti in pustila, da priložnosti ujamejo mene. Bolj kot me je bilo strah, bolj globoko sem šla iskat pogum, da sem stopila skozenj. Ne okoli - skozi strah.

  In sklenila sem, da se učim od najboljših. Iz njihovih zgodb črpam navdih in kadarkoli slišim njihovo zgodbo, se spomnim svoje in vem, da tam ne želim biti. In tokrat tukaj, danes priznam, da mi je bilo tudi tebi nerodno priznati na kakšnem dnu sem bila. Toda spoznanje, da nisem edina, da je to stopnica na poti do uspeha, mi je dalo pogum, da svojo zgodbo delim s teboj. In danes sem pripravljena narediti kar je potrebno, da svojo vibracijo držim na visoki ravni in s tem kreiram življenje, ki si ga želim. In s teboj želim deliti te vibracije.

  Vsi spodaj omenjeni imajo za sabo vsak svojo zgodbo. Dragoceno lekcijo neuspeha, zaradi katere so danes še močnejši, uspešnejši, bogatejši in navsezadnje bolj srečni. In zato se do njih učim.

  Lisa Nichols je morala povijati svojega dojenčka v brisače, ker si ni mogla privoščiti plenic, ko je kot mati samohranilka životarila na socialni podpori. Danes je prva avtorica in coachinja, katere več milijonov vredno podjetje za osebni razvoj je prvo tovrstno podjetje, ki kotira na borzi! In 2. aprila prihaja v Slovenijo. Jez je ne bom zamudila!

  Smiljan Mori je dobesedno iz nič ustvaril svoj mednarodni posel. Ko ni imel niti toliko denarja, da bi si lahko privoščil Rio Mare tuno, je še vedno vztrajal in verjel, da bo uspel v svetu zavarovalništva, kar mu je z veliko truda tudi uspelo. Smiljan si je z BigU akademijo zadal nov cilj - pomagati ljudem, jih ozavestiti, da lahko brez vsega, samo s svojimi sanjami in upanjem ter trdno voljo dosežejo vse, kar si zaželijo: uspeh, svobodo in bogastvo. Ana Bučevič je prepoznala vrednost te fantastične ideje in se mu kot soustanoviteljica na Hrvaškem pridružila.

  Ana Bučević se je s svojo 2-letno hčerko kot mati samohranilka v nekem trenutku komaj preživljala. Bila je brez službe, brez podpore, na robu preživetja. Njeno zgodbo ste lahko slišali v sredo 16.3., ko je imela skupaj s Smiljanom Morijem brezplačni webinar (to je bil največji webinar v Evropi, saj ga je spremljalo nekaj več kot 4800 ljudi!!!) Še več bo povedala na WakeUp dogodku.

 • Deli naprej informacijo s tistimi, ki jim želiš dobro. Sharing is caring! Za nakup kart za WakeUp 3 klikni na spodnjo sliko.

 • Bodi z najbolj uspešnimi V ŽIVO!

  Prijava

  WakeUp 2.4.2016

  WakeUp 2.4.2016

  Bodi z najbolj uspešnimi V ŽIVO!

  Prijava