• Notranji glas pravi, da je ne-mogoče

 • Skozi življenje nas premika več stvari. Kadar naš notranji kompas kaže v pravo smer, smo notranje motivirani, da se premikamo v tisto smer. In vendar vse prevečkrat slišim izgovore, zakaj ne sežete po svojih sanjah, zakaj ni pravi trenutek, da bi naredili prvi korak. Vse se prične z željo, ki na poti do realizacije sreča nešteto ovir postavljenih z vaše strani ali strani drugih.

  Kaj če bi imeli možnost, da takrat, ko stojimo pred POMEMBNIM VPRAŠANJEM - o svoji karieri, poslanstvu, partnerstvu, odločitvi - v telefon vtipkamo številko in pokličemo svoj VIŠJI JAZ!? Ali pa, da bi vsaj obstajala navodila po katerih bi lahko prepoznali, kdaj je to res Višji Jaz, Duša, kdaj so RES NEIZPODBITNO angeli in druga svetlobna bitja. Ali ne bi bilo čudovito, če bi imela svetlobna bitja čisto drugačen "glas" kot je naš notranji glas, ki je največkrat glas razuma, prepričanj in drugih senčnih delov znotraj nas?!

  Se še spomniš, kako so včasih risali angelčka na eno stran in hudička na drugo stran ramen, ki vsak na svoj način spodbujata osebo, da naredi tisto, kar vsak od njiju misli, da je najbolj prav. Razločevanje, kdaj govori eden in kdaj drugi, je pravzaprav preprosto. In navodila, afirmacije ter tehnike smo slišali že tisočkrat. Vse je odvisno izključno in samo od naše notranje odločitve, kateremu glasu bomo dali prednost. Pri vsem, predvsem pa pri doseganju svojih sanj, hrepenenj in želja.

  Ljudje imamo namreč to lepo navado, da smo sami sebi največja ovira pri doseganju lastnih sanj. Na mentalnem nivoju si želimo, da bi dosegli to in ono, živeli v finančnem obilju, partnerskem razmerju, ki nas izpolnjuje, delali tisto, kar nas veseli, živeli svoje poslanstvo, hkrati pa globoko v sebi ne verjamemo, da smo dovolj dobri, dovolj vredni, da bi kaj takega dosegli. Drugim je morda vse to dostopno, mi pa nimamo priložnosti, dovolj bogatih staršev, službe, ki bi nam to omogočala, okolice, ki bi nas podpirala, ali časa, da bi to izvedli.

  Naše razmišljanje je v smeri: "Če bi imel-a X, Y, Z in ne bi imela Č, Š, Ž, potem bi…", namesto, da bi razmišljali: "Kaj lahko naredim s tem, kar mi je na voljo, da dosežem, kar želim." Vsi to počnemo in si tako stojimo na poti do svojih sanj. Včasih bolj, drugič manj, odvisno kako močan glas ima v tistem trenutku naš notranji saboter, ranjeni otrok, vloga žrtve ipd.

  Skozi čas, izkušnje, izobraževanje in osebno rast, sem prišla do spoznanja, da ni jasne ločnice med angeli, duhovnim vodstvom ter našo dušo. Na nekem višjem nivoju so to le različni vidiki iste izvorne energije. Ali jo poimenujemo angeli, mojstri, boginje, aspekti niti ni pomembno. Pomembno je, da se odpremo svoji notranji modrosti, da prisluhnemo svoji intuiciji, da upoštevamo glas lastne duše in se prepustimo ter sledimo njenemu vodstvu.

  Na poti do sanj in izpolnjenih želja, je zato dobro preveriti ali je znotraj nas prava osnova, ki nam pomaga, da bomo te želje in sanje kdaj dosegli.

  Trije kriteriji, ki nam hitro povedo ali je notranji kompas pravilno naravnan


  MOTIVacija - Velikokrat nas je strah sploh izraziti želje, kar pomeni, da ne zaupamo, ne verjamemo, da so nam naše lastne želje dosegljive. Tako nam zmanjka motiv, ki nas vodi in vleče. Kaj je vaš motiv oziroma kaj vas čaka na koncu mavrice in je dovolj vabljivo, da se odpravite na pot?

  e-MOTIONs - Druga ovira znotraj nas samih so čustva, ki jih ne priznamo, se jih bojimo ali celo potlačimo. Toda emocije nam dajo energijo, da se premaknemo, da dosežemo, kar mislimo, da je nemogoče. Katera čustva čutiš v tem trenutku, ko pomisliš na svoje želje ali sanje? Katera čustva želiš čutiti ob izpolnitvi tvojih želja, sanj?

  neMOGOČE - kaj je možno in kaj ni možno je odvisno od naše perspektive, od naše mentalne naravnanosti. Razum je namenjen temu, da ga uporabimo kot podporo pri tem, kar želimo doseči in ne kot oviro na poti do tja. Saj veš: če misliš, da zmoreš, imaš prav. Če misliš, da ne zmoreš, imaš tudi prav.

  Včasih je teko enostavno, drugič pa res stoji vmes kakšna ovira, ki je pretežka, da bi jo oseba premaknila sama. Takrat tisti, ki znajo poiskati pomoč veliko hitreje in lažje nadaljujejo pot do bolj čudovitega življenja, kot tisti, ki se sami mučijo. Če potrebuješ korekcijo notranjega kompasa, da te utrdi na tvoji poti ali te nanjo usmeri, se z veseljem dobim s teboj na informativni pogovor in ti pomagam odstraniti ovire. Če še vedno misliš, da lahko vse narediš samostojno pa naj ti osvežim spomin z navodili, ki jih je tvoja duša dobila preden se je utelesila v tem življenju ;)

 • Pogovori se z Manco

  Informativni pogovor pred odločitvijo za katerikoli individualni ali skupinski program je prvi korak na poti ven iz zataknjenosti v vzorcih in prepričanjih.

  Želim vedeti več