• Okusi ženstvenosti

 • Za ženske, ki želijo več! Več boljših odnosov. Več obilja. Več zdravja. Več ljubezni... do sebe.

   

  Draga dama, se zavedaš, da je stres posledica tvojega nenehnega razmišljanja, to pa je posledica tega, da si preveč v mentalni energiji? Imaš občutek, da ti manjka sproščenosti in nimaš notranjega miru? Se zalotiš, da vedno daješ in daješ, ko ne dobiš nazaj pa se v tebi sprožijo zadirčnost, jeza, in zamera? Naj te potolažim, da ima velika večina žensk težave z lastno vrednostjo ter zato z usklajenostjo dajanja ter prejemanja. Nisi sama.

  Si želiš, da bi se naučila uravnovesiti dajanje in prejemanje? Se strinjaš, da bi ti koristilo, če bi znala napolniti svoje energetske baterije, da bi lahko s svežo energijo postorila stvari lažje in hitreje? Si želiš, da bi nekdo poskrbel zate, ti dal čas za odmor, medtem pa poskrbel, da bi bilo vse narejeno?

  Če si med branjem zgornjih vprašanj prikimavala, si verjetno čudovita, uspešna, poslovna ženska, mama, ki je nenehno v akciji, da bi bilo vedno vse pravočasno narejeno, da bi bilo za vse poskrbljeno in vedno urejeno. Ne glede na to ali imaš partnerja oz. moža ali ne, si visoko sposobna ženska, ki zmore vse sama. Ampak veš, da si utrujena, da potrebuješ regeneracijo pa ni časa. In čakaš, da se bodo stvari vsaj malo umirile, da prideš tudi ti na vrsto.

  Žal te moram soočiti s kruto resnico: stvari se ne bodo umirile in ti ne boš prišla nikoli na vrsto, če ne boš nečesa spremenila. Nekaj moraš narediti drugače. Vem, da nisi neumna, ampak to, da delaš stvari na isti način in pričakuješ drugačne rezultate, je po Einsteinu definicija neumnosti.

  Zato tokrat naredi nekaj drugače. Spremeni eno stvar. In najbolje je, da spremeniš tisto, česar te je najbolj strah in za kar imaš najmanj časa: SEBE POSTAVI NA PRVO MESTO! Vzemi si čas zase. Podari si ga. Privošči si ga na način, ki te bo podprl in te naučil, kako na novo postaviti sebe in svojo energijo.

  Kot učiteljica Umetnosti ženske prisotnosti in mentorica ženskam sem v zadnjih 3 letih intenzivnega dela z nekaj sto ženskami odkrila naslednje:

  • Vse ženske imajo isti izgovor, zakaj si ne vzamejo časa zase: nimam časa!
  • Ženske imajo težave s svojo lastno vrednostjo in zato ne vlagajo vase ter uporabijo izgovor: nimam denarja!
  • Ženske so se odrezale od sebe, svojega telesa in delov sebe in zato se izgovorijo: trenutno ne čutim, da je to zame! Hkrati pa na vprašanje, kaj čutijo odgovorijo: ne vem. Nič.

  Torej izgleda, da ženske nimajo časa, nimajo denarja in ničesar ne čutijo. In potem mi velikokrat še rečejo: "Sedaj imam cel kup težav, stvari moram najprej urediti, da bodo štimale, potem pa pridem k tebi v program". To je tako kot, da zboliš in pokličeš zdravnika ter mu rečeš: "Trenutno sem zelo bolna, ampak zaradi bolezni ne morem priti k vam na zdravljenje. Bom prišla takoj, ko bom zdrava".

  Ko jim potem povem, da je vse stvar prioritet in naj svoje izgovore nadomestijo z trenutno to ni moja prioriteta, se pokaže čisto drugačna slika.

  • Nimam časa za tečaj/seminar, ki bi mi pomagal, da bi se čutila bolj ženstveno --> Trenutno ni moja prioriteta, da bi čutila sebe kot žensko.
  • Nimam denarja, da bi prišla v program in dvignila svojo vrednost --> Trenutno ni moja prioriteta, da bi dvignila svojo vrednost.
  • Ne čutim, da bi bil program v katerem se lahko povežem s svojo maternico in svojo žensko energijo zame --> Trenutno ni moja prioriteta, da bi se povezala s svojo žensko energijo, notranjo močjo in izboljšala svoje življenje.

  Izgleda torej, da ženske same sebi niso prioriteta, da se ne znajo postaviti na prvo mesto. Moje delo je, da te naučim, kako imeti sebe rada. In tega si želi večina ljudi. Žal ne upajo narediti prvega koraka in se odločiti zase. Niso se pripravljeni postaviti na prvo mesto. Še posebej ženske. Ženske kot si ti.

  Ker zmoreš vse sama. Ker moraš vse sama. In to samo zato, ker ne veš, da ne rabiš vse sama. Del tega je seveda tudi ponos in ego. To je obvezen del senčne strani s katero se je potrebno soočiti.

  Vem, da so prisotni strahovi. Milijon strahov, milijon vprašanj, cel kup pomislekov.

  Koliko časa že razmišljaš o tem, kje si trenutno in kam si želiš? Eno leto, dve, tri, več let? Ali veš, da medtem, ko razmišljaš, nisi aktivna in zamujaš akcijo. In ravno to je razlog, da še nisi tam, kjer bi želela biti. Te vrtim v krogu? Seveda, ker ti želim pokazati, vzrok tvojega nezadovoljstva.

  Branje in meditiranje ti prinese nove informacije, ne poskrbi pa za utelešenje teh informacij. Utelešenje oz. prizemljitev pa je nujna, da se misli in besede spremenijo v dejanja. Dejanja pa so nujna, če želiš preseči strahove in priti tja kamor želiš.

  Položi roko na svoje srce in se iskreno vprašaj: ali potrebujem spremembo ZDAJ ali čez eno leto?

  Pojdi v svoje telo in začuti ali želiš premik, ali želiš skozi transformacijo, ali želiš svoje življenje živeti boljše, bolj srečno, z več energije, na bolj ženstven način? Želiš to zdaj ali v jeseni?

  Več česa si želiš, draga dama? Kje čutiš, da stojiš na mestu? Kje čutiš, da želiš doseči več?

  Kaj se pojavi? Kateri občutki te spreletijo? In, če ti rečem, da je priložnost za to spremembo na voljo takoj? Da imaš že ta mesec možnost, da nekaj temeljito spremeniš? Kateri izgovor se pojavi?

  Če te je strah, če si vznemirjena, to pomeni, da so se pojavili vsi stražarji, ki ti preprečujejo spremembo. Jih boš spet upoštevala ali jih boš tokrat ignorirala in se odločila zase?

  Si torej pripravljena okusiti svojo ženstvenost? Si pripravljena aktivirati svojo žensko esenco, da sprostiš potenciale, ki so v tebi? Prav vsaka ženska lahko vstopi v svojo žensko esenco in vsaka jo začuti drugače. Vsaka ima svoj okus, zato okusi svojo avtentično žensko energijo. Nikoli več si ne boš želela, da bila kdo drug. In vedno boš sledila sebi. V tem pa je prava moč ženske energije.

 • Prosim ne pišite mi več mailov, kot je omenjeno v videu, ampak kliknite na gumb spodaj in dobili boste priročnik Zaljubi se vase

  Klikni tukaj za priročnik