• Pomladno prebujanje duše

 • Če te vprašam, kolikokrat si privoščiš nekaj prav za sebe – celostno na vseh nivojih – kakšen bi bil tvoj odgovor? Enkrat na leto? Dvakrat? Enkrat na nekaj let? Nikoli? Vsaj za ženske vem, da si ne glede na dejanski odgovor PREMALOKRAT privoščijo polnjenje lastnih baterij. In kolikokrat si vidva skupaj privoščita obnovitev iskric ter metuljčkov v vajini zvezi?

  Se strinjaš, da je težko poskrbeti za vse druge, če so tvoje baterije prazne? Ko daješ iz notranjega prostora pomanjkanja, se samo še bolj prazniš.

  Moj sanje so, da živim v svetu, kjer lahko izkušam sebe kot Ljubezen, kjer sebe in svojo ljubezen delim v odnosih z drugimi ljudmi in jo živim vsak dan s svojim intimnim partnerjem na najbolj avtentičen možen način. In te sanje ustvarjam vsak dan tako, da čutim sebe, da čutim ljubezen v vseh svojih celicah in jo prinašam v vse odnose v katere vstopam. In moje sanje so, da imajo to možnost vsi ljudje. Da, tudi ti. Da imaš to možnost, da izkusiš sebe, ljubezen svoje duše, svojo svetlobo.

  Toda, če pogledam, kje se družba nahaja sedaj, vidim utrujene obraze, apatične in brezdušne poglede, vidim osamljene ljudi, ki v sebi skrivajo toliko ljubezni pa jo imajo zaklenjeno nekje v globinah svojega energetskega polja. Vidim pare, ki so odtujeni, utrujeni drug od drugega in od iskanja poti ven iz začaranih krogov svojega in skupnega nezadovoljstva.

  Bi ti bilo všeč, če bi se tvoje energetske baterije napolnile? Bi ti bilo všeč, če bi se hkrati naučila ozavestiti in razstrupiti še vse vaše energetske nivoje in fizično telo. Če bi končno izkusila in zaznala svoje čustveno telo, svoje mentalno telo, duhovno telo in svojo dušo? Ko zaznaš vse te nivoje, jih lahko zavestno očistiš in pripravljena si na nov začetek.

  Vsi ljudje želijo živeti v svetu sreče, svobode, ljubezni in razumevanja, ampak ne vedo in ne znajo vstopiti v ta svet. Ugotovila sem, da prvi korak v ta svet ni zunanji, ampak navznoter, v notranji svet vsakega posameznika. Spoznati je potrebno sebe, se vzljubiti, napolniti svojo notranjo posodo in razumeti svojo multidimenzionalnost. Sliši se komplicirano, a je v resnici zelo enostavno. Kot so enostavne vse rešitve, ki dajejo na koncu konkretne rezultate.

  Si za nov začetek odnosa do sebe in do drugih? Nov začetek na področju partnerstva, skozi razumevanje razlik med moško in žensko energijo. Bi se želela naučiti, s celim telesom začutiti in dojeti razliko v energiji, ki vodi nasprotni spol. Bi želela poglobljeno razumeti, kje v razvoju sebe in partnerstva se nahajaš? Bi želela v svoje partnerstvo zavestno vnesti iskrice in metuljčke v trebuhu? Bi se želela odpreti naslednjemu nivoju v partnerstvu?

  Osebno mentrostvo je lahko tvoj korak v nov začetek. Pomlad, ki vstopa v tvoje življenje, te uskladi s tvojimi avtentičnimi vibracijami, da začutiš sebe kot celostno bitje in stopiš v svojo prihodnost kot ustvarjalka čudovitih odnosov – začenši z najpomembnejšim odnosom v tvojem življenju – odnos do sebe.

  Svoje poslanstvo sem našla v tem, da ljudem pomagam pri transformaciji v boljše življenje. Skozi spoznavanje sebe, odlaganje nepotrebne čustvene, mentalne in energetske prtljage. Uživam, ko vidim spremembe na fizičnem telesu, ko se prižgejo lučke v očeh, ko se skozi kožne pore začne izražati duša vsakega posameznika in posameznice. Moj trenutek hvaležnosti se zgodi, ko nekdo iz razumskih in mentalnih omejitev v sebi doživi občutek lahkotnosti, povezanost s seboj in svojo dušo. Ko dobi izkušnjo tega, da je svetlobno bitje. Takrat se moje srce skoraj razpoči od hvaležnosti in veselja, zaradi pozitivne vibracije, ki jo takšna oseba oddaja.

  Prepoznaj in postavi torej svojo vrednost na vseh nivojih. In na to potovanje ne rabiš sama – obdaj se z ljudmi, ki vibrirajo na enaki frekvenci, zaupaj mi kot mentorici in vodnici, da imam zate prava orodja, ki ti na tem potovanju pomagajo, da postaneš najboljša verzija same sebe, privošči sebi najboljše razstrupljanje od nizkih vibracij na vseh nivojih. Zato prisluhni svojemu notranjemu občutku, tihemu glasu, ki te nagovarja, da narediš nekaj zase. Dovoli si srečanje z lastno Svetlobo, napolni se z Ljubeznijo svoje duše. Vzemi svoje življenje v svoje roke, kajti preveč dragoceno je, da bi bilo odvisno od dobre volje drugih.

  Toda pozor! Vse to so le besede, dokler niso podprte z lastno izkušnjo. Kot bi ti opisovala, kakšen okus ima hruška, ti pa še nikoli nisi ugriznila vanjo. V bistvu je odveč vsaka beseda, potrebno je ugrizniti v hruško in dobiti lastno izkušnjo njenega okusa. In izkušnje ne moreš dobiti doma, s knjigo, v običajnem vsakodnevnem okolju, zato je treba ven. Tokrat na Ptuj, v varno eksperimentalno, duhovno okolje, ki ga bo soustvarjala skupina čudovitih duš. Slišiš klic svoje duše v soustvarjanje tega transformacijskega energetskega prostora? Potem pridi, pridi, dobrodošla…