• Ustvarjanje skupnosti in rojevanje Ženske

   

  Čas je, da se ženske povežemo med seboj in soustvarjamo kot babice v rojevanju novega sveta.

   

  Svet, ki se rojeva, nekateri imenujejo tudi Zlata Doba in vse ženske na planetu smo babice z nalogo, da smo priča rojstvu nečesa novega, rojstvu »nove« sebe. Verjamem, da se nova doba rojeva skozi vsako od nas in da imamo vse ženske sveta v tem rojstvu pomembno vlogo. Dejstvo je, da v tem trenutku nimamo prav veliko zgledov, kajti vse smo v procesu rojevanja skupaj. In vendar so nekatere ženske že prepoznale in stopile v svojo žensko moč in te lahko usmerjajo in vodijo v tem, da stopiš v svojo vlogo ženske, ki vodi na svojem področju, ki živi svoje dušno poslanstvo in strastno služi ljudem in svetu.

  In da bi rodile novo dobo, spremembo v svet, se moramo povezati. V naravi ženske je, da se povezuje. Ženske ustvarjamo skupnosti, pa naj bo ta skupnost partnerstvo, družina ali širša skupnost. In obstajajo trdna znanstvena dognanja, da je povezanost nekaj, kar je dobesedno vkodirano v DNK ženske, in se vidi v razlikah med moškimi in ženskimi možgani. Dejstvo je, da je prav povezanost eno največjih daril, ki jih ženske prinašamo s seboj na ta planet. Ženske hrepenimo po skupnostih in če si dopustimo, se v našem življenju ti krogi, v katerih smo povezane, vedno bolj širijo in s tem svojo negovanje in skrbnost delimo z vedno več ljudmi in s svetom. Moč povezovanja je tista, ki je navdihnila sodelovanje in soustvarjanje žensk, ki smo se povezale v video seriji Razcvet Ženske.

  Video serija Razcvet Ženske razkriva 12 ženskih zgodb, ki te lahko navdihnejo, s strani 12 žensk, ki so pionirke in odpirajo pot v nov svet, ki se rojeva. Pridruži se pisani druščini žensk, ki te lahko navdihnejo s svojo zgodbo, da se razcvetiš v svojo ženstveno polnost, globino, kreativnost, povezanost, sprejemljivost in vitalnost na vseh področjih svojega življenja onkraj predstavljivega.

  Darilo, ki ga želimo deliti s teboj je, da začutiš, da imaš dovoljenje, da ustvariš uspeh na svoj sijoče ženstven način.

  In da si obdana in podprta s skupnostjo žensk, ki smo pripravljene na spremembo! Da se povežeš s svojimi sestrami in rodiš »novo« sebe v svet. In vse to je na voljo BREZPLAČNO.

  Kajti verjamemo, da svet čaka nate! Ja, res je, vsi čakamo nate in na tvoje unikatno in enkratno Darilo. Trdno verjamemo, da imamo dušni dogovor s tistimi ljudmi, ki naj jim pomagamo na njihovi poti. In točno v tem trenutku tvoja skupnost čaka nate. Da se prebudiš in da deliš svoje unikatno in enkratno, edinstveno Darilo z ljudmi in Svetom.

  Zato se nam pridruži in stopi v svojo polno moč ženske, ki si se rodila, da postaneš. Da deliš svoje Darilo z ljudmi in svetom. Zdaj!

  By Taja Abolena

  Več informacij najdeš na spletni strani http://razcvet.divine.si/ kjer se lahko tudi prijaviš. Vsaka od soustvarjalk je pripravila tudi posebno darilo, tako da vam priložnosti za vaš razcvet v naslednjem letu ne bo zmanjkalo. Ni več izgovorov, le prijetno delo.

  Spremljaj nas na Facebook spletni strani https://www.facebook.com/razcvet in https://www.facebook.com/ModernaBoginja

  Spodaj pa izsek iz intervjujev, nasveti za vsak dan od vseh ustvarjalk serije.

 • Taja Albolena

  je DivineFemme mentorica, FemmePreneur in avtorica knjige Noura. Taja dela z ženskami, ki zase pravijo, da so v svojem življenju dosegle vse kar so hotele, vendar kljub temu čutijo izpraznjenost, izčrpanost, nezadovoljstvo in nemoč v prizadevanju, da bi bile srečne. Taja pomaga ženskam, da odkrijejo svojo dragocenost, prepoznajo svojo lastno vrednost, da razvijejo svoj osebni magnetizem, se kot ženske razcvetijo v svoj polni potencial duše in postanejo Ženske, za katere so se rodile, da postanejo. www.divine.si

 • Manca Razboršek

  je univ. dipl. sociologinja, MBA diplomantka, učiteljica certificiranega programa The Art of Feminine Presence in mentorica ženskam, ki želijo aktivirati svojo avtentično ženstvenost. Njeno delo poleg osebnih svetovanj in delavnic za ženske, osebne transformacije ter predavanj na temo moške in ženske energijo, obsega še strokovno delo na področju kadrovskih storitev, delo z barvnim sistemom Aura-Soma, Bachovimi kapljicami in drugimi cvetnimi esencami. www.manca.si

 • Suzana Grau

  Ustanoviteljica, umetniška ustvarjalka in vizionarka za ALUNA TEMPELJ.
  Evropska Ambasadorka za Kulturo in Zdravljenje.
  Dramska igralka (Diplomirala na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo v Ljubljani).
  Urednica in ustvarjalka spletne revije 'ALUNA TEMPLE MAGAZINE'.

  Spletna stran Aluna Temple

 • Andreja Cepuš

  V zadnjem letu je v Slovenijo dvakrat pripeljala ter organizirala več dogodkov z južnoafričanko Eleftherio Kakambouras na temo prebujanja avtentične ženske energije, organizira ter vodi redne mesečne ženske kroge in delavnice na temo ženskega opolnomočenja (Pot junakinje) ter novega principa soustvarjanja.

  www.social-artist.si

   

 • Andrejka Harej

  Po poklicu medicinska sestra, ki od nekdaj ve in čuti, da je človek in življenje še veliko več kot samo fizično. Tako je nekega dne odprla vrata svojih prostorov »Salon Lepote in Zdravja Andrejka«, kjer je začela sodelovati z ženskami in spoznala, da tu ne opravlja zgolj negovalnih tretmajev in storitev, ampak prihaja v stik z mnogimi drugimi področji, o katerih jo ženske sprašujejo in jim pomaga. www.kogoj.si

 • Vesna Hostnik

  v svojem butiku La Vision v Domžalah pomaga ženskam, da povežejo svoj zunanji svet z  notranjim, si povrnejo samozavest in končno zažarijo. Skozi različne programe njene blagovne znamke Goddess Self, ki uteleša lepoto, ljubezen, harmonijo in obilje, vodi svoje stranke do oblikovanja lastnega prepoznavnega sloga in jim kot mentorica stoji ob strani, da razvijejo in  zaživijo svojo ženstvenost v celoti. www.la-vision.si

 • Gaia Asta

  Shamanska astrologinja, vodi moški in ženski Nakamal, vilinska maginja... V plemenu Boginj uči starodavno znanje „Umetnost ljubezni in Tantre“.

  http://www.astrogaia.net/

 • Ksenija Maila Leban

  Rojenica. Nekako tako vidi svojo vlogo. Preprosto je. In naredi največ, ko ženska ve, da je vse naredila sama. Ko moški, ki jo ljubi, pred seboj zagleda boginjo, ki ga osupne s svojo silnostjo. Ko ve, da se ta preobrazba morda ne bi zgodila brez Ksenjine podpore, ki pa ne potrebuje priznanja. Dovolj je darilo, da je lahko prisostvovala rojstvu boginje in njenega otroka in njene družine. 

  FB stran Rojenica