• je strah pred lastno veličino, močjo in božansko naravo.

  Danes imam cmok v grlu, ko tole pišem. Del moje duše, ki nosi v sebi spomin na vsa tista življenja, ko je bila ranjena, ker se je želela izraziti, in se zato upira. Ta vikend sem imela izredno močno izkušnjo, ko sem skozi solze izrazila vso bolečino in prizadetost iz dušnih spominov in sem začutila zavrnjenost, nerazumevanje, jezo, strah pred neznanim, ko ljudje niso razumeli od kje osebnost dobiva informacije, vizije in intuitivne vpoglede. Ta vikend sem doživela strah, ki sem ga občutila v premnogih življenjih, bedo tega, da sem bila zaradi svojih znanj in povezanosti z božanskim sežgana na grmadi, obglavljena, kamenjana, zazidana ali zapuščena v samoti globoke temne ječe.

  Moj razum v tokratnem življenju ve, da teh nevarnosti ni več, toda duša se še predobro spominja vseh teh izkušenj. In zato moram pisati, moram se razkriti in povedati, da se skozi mene pretaka božanska energija. Da sem del izvora, ki se izraža in izkuša samega sebe. Da sem angelsko bitje, bitje svetlobe, ki je že tisočkrat opravilo to isto pot iz svetlobe na zemeljski nivo in nazaj. Moram povedati in priznati, da sem stara duša, ki se še spominja svobode duha in kreacije iz časov Lemurije, svečeniške službe iz časov Atlantide in tiste iz stare Grčije v Afroditinem templju. Spominjam se premnogih utelešenj, ko sem ubijala in bila ubita, ko sem bila zdravilka, zeliščarica, plemkinja, perica, vojak, zapuščena, prevarana, posiljena, raztrgana, zavržena in še marsikaj. In to življenje tukaj in zdaj je duša izbrala, da vse te izkušnje, vsa ta (spo)znanja zaživi še v njihovi najbolj pozitivni različici.

  Zavedam se, da nisem edina takšna duša. Da nas je na tisoče. Da si med njimi tudi ti, ker to bereš in, ker se ob tem prebujajo tudi tvoji spomini, tvoja modrost, tvoja (spo)znanja. In v resnici ni pomembno katera tehnika ti ob tem najbolj pomaga. Pomembno je, da se spominjaš. In edina moja prednost je, da sem se že spomnila in ti zato lažje pomagam, da se tudi ti spomniš svoje svečeniške službe, svoje zdravilske izkušnje, svoje lastne veličine ter vsega, kar si. Da se spomniš svojega JAZ SEM, svojega božanskega izvora in svoje lastne moči.

  In ta vikend sem začutila, da lahko priznam, da sem božanska narava, ki izkuša sebe, da sem Boginja, ki se izraža skozi mojo osebnost, sem duša z neizmernimi zmožnostmi upravljanja z energijo in kreiranja realnosti, da sem utelešena angelska energija. In hkrati me je strah, ker vem, da še nisem prebolela vseh izdajstev in zavrnitev, da me še vedno grize: "Kaj pa bodo ljudje rekli, kako bodo to sprejeli? Kako si upaš to izreči na glas!?!" Priznam, da ne upam 100%, da me je strah, toda moram. Moram tvegati, moram stopiti na ta rob britvice in preseči ta globok strah iz davnine, da se boš tudi ti lahko spomnila, se spoznala in priznala svojo božanskost, svojo veličino, sebe kot Boginjo. Ko sem zadnjič pisala članek Dovoli si svojo Boginjskot, sem sama vstopila v ta proces. Sama sem morala biti iskrena do sebe: si jaz dovolim svojo Boginjskost in božanskost in veličino in sij?

  In moram pisati o tem, ker je fizični del nas samih tako majhen delček naše celote, da je resnično prišel čas, ko bomo šele ob upoštevanju dejstva, da smo Energija, da smo Svetloba in smo Ljubezen lahko polno zaživeli. Brez omejenosti, brez drame, brez zavesti pomanjkanja. Smo božanski otroci in Vesolje nam želi le najboljše in nam zato ponuja VSE - v zameno, da priznamo ta svoj božanski izvor. Da presežemo svoje lastne omejitve, prepričanja in prenehamo trmasto vztrajati pri glorificiranju mentala in razumevanju stvari. Ni potrebno vsega razumeti, analizirati in dojeti, čas je za čutenje, senzitivnost, sprejemanje in prizemljevanje. Čas je, da prenehaš misliti, da si za vse sama, da zmoreš brez pomoči in, da boš že ugotovila kako. Nihče ni sam, vsi naši aspekti, modrost vseh inkarnacij, izkušnje duše, višji jaz, svetlobna bitja - vsi so ti na voljo, kajti ni je lepše izkušnje kot prizemljitev vseh teh energij skozi fizično telo. Upravljati z energijami, izkušati vibracije in jih transformirati v materialno obliko. Vsi smo kreatorji, to je naša prava narava in naše sveto poslanstvo ter namen, zakaj smo tukaj.

  Eno je vedeti, drugo je čutiti in tretje je to utelešeno živeti. Moj namen je utelešati, delujem na prehodu iz čutenja v utelešanje. Kaj je tvoj namen? Kje si? Kako ti smem pomagati? Piši mi in dovoli, da ti pomagam pri tvojem spominjanju.

 • Najprej sem tekst želela poslati samo po mailu tistim, ki jih zanima - da ne bi tvegala preveč. Potem sem pisala in se odločila, da objavim na blogu in s tem grem širše - in začelo me je zvijati v želodcu. Kar pol ure sem čakala preden sem stisnila gumb objavi. In potem sem na svoji FB časovnici prejela spodnjo vibracijsko kodo. Olajšanje, razbremenitev, veselje. Zato delim s teboj.

 • Senzitivnost

  Vibracijska koda / hologram by Janosh

  Dvigaš nivo zavedanja preko omejitev intelekta. Tvoja senzitivnost raste s pomočjo zunanjih vzvodov: energije, simboli, navodila, navdihi in čustva drugih. Kot, da so tvoji čuti izostreni in ti omogočajo, da bolj jasno vidiš realnost. S to senzitivnostjo prihaja tudi odgovornost, saj lahko dojameš situacije hitreje kot drugi, se pripraviš na neprijetnosti in pričakuješ nasprotovanje drugih. Razumeti moraš, da je pomembno, da svoje senzitivnosti ne skrivaš, ampak jo pokažeš navzven. Nihče nima nič od tega, če si tiho v trenutkih, ko tvoja intuicija govori drugače. Upaj si biti ti, pokaži ranljivost in odkrito deli, kar čutiš. Drugi lahko zaradi tvojih vpogledov le pridobijo in kar prihaja od srca, ne more prizadeti drugih. Hologram Senzitivnost ti pomaga, da pridobiš še globlji vpogled in ti omogoči, da se še bolj odpreš.